Az elmúlt hónapban a Lelkem vezetése megmutatta nekem, hogy vállaltam feladatot azzal kapcsolatban, hogy minél több embernek segítsek a bőségbe lépni. Segítsek átírni egyéni és kollektív szinten – minden egyéni változással, változik a kollektív is – a szükség-tudatosságú gondolatokat, és segítsek a bőség-tudatú földi lét megteremtésében.

A Lélek jelen pillanatban egy háromszor 21 napos folyamatot rajzol elém, ebből az első ciklus a HÁLA rezgésének felébresztését és mély átélését helyezi a fókuszba.

“A helyes imádság tehát soha nem az esdeklő könyörgés, hanem a hálaadás imája. Ha előre köszönetet mondasz Istennek azért, aminek a megtapasztalása hala8mellett döntöttél, legyen az bármi, akkor végeredményben elismered a létét. A hála így a legerőteljesebb nyilatkozat Isten számára, megerősítése annak, hogy megkaptad a választ, mielőtt még kérdeztél volna.” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel)

Saját életemben már rengetegszer megtapasztaltam a HÁLA bőségre nyitó erejét. Igen, lehetek előre hálás mindazért, amit kérek és megtapasztalni vágyom. Mert ezzel azt a bizonyosságot erősítem, hogy az az mindent Teremtő Erő, melyet nevezhetünk Istennek is, mindig válaszol a kérésekre.

Az elme sokszor megakadályoz abban minket, hogy hálát érezzünk valami olyanért, amelyet még nem tapasztalunk a fizikai szinten. De a hálát akkor is gyakorolhatjuk, hiszen mindig minden pillanatban rengeteg jó dolog van jelen az életünkben. Az ego által irányított elme arra késztet, hogy a hiányzó dolgokon keseregjünk, és természetesnek vegyük az életünkben jelen lévő jót, ami elvisz oda, hogy egy idő után nem is tudjuk értékelni már. A hála gyakorlása egyenlő a figyelmünknek az életünk ajándékaira való visszairányításával. A hála a meglévő bőségre helyezett fókusz, amely még több jónak nyitja meg az utat.

A Lélek vezetése arra hív engem, hogy a HÁLA gyakorlásának 21 napos folyamatát augusztus elsejével – az évkörön is ez a bőség időszaka – kezdjük el:

ONLINE HÁLA KURZUS

indul: 2013. augusztus 1.

A 21 nap alatt 21 a HÁLA érzését ébresztő és megtartó hanganyagot kapsz. A hanganyagokat a kurzuson résztvevők élet-tapasztalása alapján készítem el, ezért arra kérlek, hogy a jelentkezésedkor küldj nekem egy emailt, amelyben röviden megfogalmazod, hogy miért jelentkeztél a kurzusra, illetve hol tapasztalsz az életedben szűkséget és bőséget: kriszta@vereskriszta.com

A 21 nap alatt kapsz 9 olyan anyagot is, amely segít egy kilátástalannak tűnő élethelyzetre másként tekinteni. Ezeket az anyagokat szintén a résztvevők tapasztalásai által állítom össze, ezért arra kérlek, hogy írj nekem egy olyan élethelyzetről, amiből régóta nem tudsz kilábalni, de már nagyon szeretnél: kriszta@vereskriszta.com

Szeretném, ha a kurzus minél több embernek tudna segíteni, ezért a kurzus részvételi díja jelképes 1200Ft, ha július 24-ig bejelentkezel.

Lehet, hogy vannak olyanok, akik még ennyit sem tudnak megengedni maguknak. Ha te viszont meg tudsz engedni magadnak egy kicsivel többet, akkor lehetőséged van arra, hogy több embert is befizess (annyiszor 1200Ft-ot utalj majd nekem ahány főt befizetsz).

Én a magam részéről ugyanannyi ingyenes helyet fogok felajánlani a kurzusra, mint ahány főre érkezik plusz befizetés.

A kurzus augusztus elsején indul, de a HÁLA érzését addig is gyakorolhatod YA KARIM Hála és Bőség Meditációmmal, melyet hetente egyszer pénteken küldök ki ajándékként azoknak, akiknek a befizetése már megérkezett.

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Pontos címed: *
Telefonszámod: *

És van egy, most azonnal letölthető ajándékom is számodra és bármely ismerősöd számára. Most ajándékba megkaphatod Végtelen – Bőség Meditációimat. A “feltételem” hozzá csupán egy kérés. Arra kérlek, hogy tényleg vedd elő és hallgasd őket akkor, amikor az elméd a hiányon való aggódásba hívna :-)

Ezt a lehetőséget nyugodtan tovább adhatod ismerőseidnek is. Csak annyit kell tenniük és neked is, hogy jelentkeztek a meditációért az alábbi űrlap kitöltésével:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *