“A szeretet maga a mennyország, mégis sokan megjárjuk a poklok mélyét, hogy a szeretetet elérjük. A szeretetet keresve számtalanszor megbotlottunk és elbuktunk. Ami fáj, az nem szeretet. Csak a félelem fájhat, hogy nem szeretnek minket. Csak az fájhat, ha ellenállunk a szeretetnek.”

Chuck Spezzano szavait idézem neked. Életem azon időszakában találtam rá Chuck Spezzano Ha fáj, az nem szerelem című könyvére, amikor éppen párkapcsolati pokol mélyén jártam. Az akkori pokol és annak gyógyulásként való megélése segített a mai Mennyország megélésében. Spezzano könyve hafajnagyon mély segítséget adott akkor nekem ahhoz, hogy a pokol nem sebeket, hanem a már bennem lévő és a poklot oda-hívó sebzettség meggyógyítását hozta.

Akkoriban volt egy csoportom, közösen haladtunk végig a könyv gyakorlatain (az év minden napjára van benne egy tanítás és gyakorlat). Nagyon sokat kaptam már akkor is a tanításoktól, de az is igaz, hogy idő kellett amíg beértek és ma már teljesen másként értem és élem őket, mint akkor.

A 2013-as évet megkoronázó szépséges szerelem-energiákban kedvem támadt ismét végigutazni a könyv tanításain és gyakorlatain, és ezáltal is egyre nagyobb teret nyitni a házasságomban annak, hogy a megélt Mennyország még tovább táguljon.

Ha szeretnél te is tágabb teret teremteni a párkapcsolati Mennyországnak, akkor várlak téged azon a kurzuson, aminek segítségével együtt dolgozzuk fel a könyvet:

“Ha fáj, az nem szerelem” Online Kurzus

indul: 2014. február 14-én, Valentin Napon és Tízmilliószoros Teremtő Napon

A kurzushoz szükséged lesz Chuck Spezzano Ha fáj, az nem szerelem című könyvére. A napi tanításokat és gyakorlatokat a csoport tagjai önállóan dolgozzák fel. A folyamatot azzal segítem, hogy kapsz heti három hanganyagot, mely segít a tanításokat mélyebbre vinni (azokhoz a tanításokhoz készítek hanganyagot, melyek nehezebben emészthetőek). A csoport tagjainak minden héten lehetősége van arra, hogy emailben leírják nekem a tapasztalásaikat, az esetleges nehézségeket, illetve az életükben bemozdult konkrét olyan élethelyzeteket, melyekkel még nem tudnak mit kezdeni. A tőletek kapott megosztásokból minden héten választok egyet, melyre adott válaszomat az egész csoport megkapja (találomra választok, de tudjuk, hogy véletlenek nincsenek, így a válasz minden résztvevő életében segítséget jelent). Illetve kiegészítem még a kurzust olyan szerelemre-hangoló anyagokkal, melyeket időszerűnek érzek.

Az egyéves folyamat havi díja 2700Ft/hó, ha február 14-ig bejelentkezel!. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad a teljes évre csak 25 000Ft (a 12×2700, azaz 32 400Ft helyett), ha február 14-ig bejelentkezel és egyben kifizeted a részvételi díjat!

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *