Kicsi nyuszim Lelkének a fizikaiból való kilépése, és a végtelenbe való elrepülése sok mindent segített megérteni a gyász folyamatával kapcsolatban. Arról hogy hogyan folytjuk vissza szinte automatikusan az ilyenkor érzett fájdalmat, illetve hogyan tápláljuk azt, ahelyett, hogy természetes-egészséges módon átélnénk és engednénk távozni.

Saját gyász-folyamatomat megkönnyítő a folyamat közben született három meditáció, melyet most kiegészített még kettő:

GYÁSZ MEDITÁCIÓK 2.

Az első hanganyag abban segít, hogy mindazt a szeretetet, melyet már a fizikaiban nem tudsz átadni annak, aki eltávozott megoszd mindazokkal, akik még veled együtt járják a fizikai tapasztalások ösvényét.

A második hanganyag abban segít, hogy a távozott Lélek-eszenciáját megőrizd, részeddé váljék, gazdagítson téged és rajtad keresztül a világot.

GYÁSZ MEDITÁCIÓK

Három meditációs anyag készült. Az első abban segít, hogy engedd a felszakadó fájdalmat, és érzelmeket szabadon elfolyni magadból. Az gyaszmedautomatikus elfolytás általában kíséri ezen fájdalmak megélését, megengedését, elengedését, és ezt általában észre sem vesszük, azt hisszük éppen megéljük őket, miközben jó részüket bezárjuk a testünkbe. Ez semmiképpen sem tesz jót nekünk, mert minél több ilyen gyászfájdalmat tárolunk magunkban annál inkább bezárkózunk és félünk szeretni, hiszen a szeretett személy elvesztése újabb fájdalmat okoz majd.

A második meditációs anyag abban segít, hogy ne tápláld végtelenségig a fájdalmat, ne építs vele falakat a szíved köré, hanem kipárnázd a szíved az elvesztett személyhez – tárgyhoz, helyzethez…- fűződő szeretet-emlékekkel.

A harmadik gyász meditáció abban segít, hogy beengedd a Teremtő Forrás gyógyító és szívet nyitva tartó energiáját.

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik meditációkat kéred (Gyász Meditációk 2., Gyász Meditációk, mindkettő): *