Utolsó budapesti tartózkodásom alatt összetalálkoztam egy volt kedvesemmel. Nagyon fura élmény volt. Először csak a hátát láttam, és nem is vettem észre, hogy ő az. Láttam, hogy valaki bemegy a konyhába és az a kérdés jelent meg bennem, hogy ki ez a bácsi, akinek bejárása van a konyhába a húgom irodájában. Kicsit jobban megnéztem és rájöttem, hogy ki az.

Teljesen elképedtem, a volt kedves fiatalabb, mint én, de lényének egésze – a fizikai kinézete és a rezgése is – az öregséget, a „bácsiságot” árasztotta. Kijött a konyhából, és elölről is a bácsiság áradt belőle. Ismét megbizonyosodtam arról, hogy a szív helyett a fejben élés megöregít.

Ugyanezen tartózkodás alatt anyukám rám nézett és ismételten megjegyezte, hogy Egyiptom egyre fiatalít engem. Valójában nem Egyiptom fiatalít, hanem a szívem választása, hiszen a szívem hívott Egyiptomba. A szív választásával a szeretet szabadon áramlik bennünk és az életünkben, így együtt hullámzunk a Forrásból kiáradó élet-energiával, amely lelkességben és fiatalságban tart minket.

Esther és Jerry Hicks az Ábrahám tanításokban beszél arról, hogy az öregedés nem szükségszerű, a fizikai testben megélt éveid számával nem kell, hogy szükségszerűen mindenféle betegségek és az öregedéssel járó tünetek jelenjenek meg. De mivel a legtöbb ember készül ezekre, és már fiatalon megkezdi a velük való harcot, ezért a tünetek meg is jelennek. Választhatunk más irányt a gondolatainknak, és az új gondolatokkal a testünk állapota is megváltozik.

Élj szívből és használd a gondolataid erejét arra, amit teremteni szeretnél, és élvezd a fiatal kortalanság állapotát!

Ha szeretnéd ezt velem gyakorolni, akkor várlak az új online kurzusomon:

„Fiatalság Elixírje” Online Kurzus

21 napos kurzus testi és lelki kortalanságodért

indul: 2013.  január 4-én KEDVEZMÉNNYEL

Az ALAP CSOMAG (21 nap ­* 3 meditációs hanganyag * 3 tanítás * 21 napi megerősítés és gyakorlat) részvételi díja 6600Ft. KEDVEZMÉNY! A kurzust féláron, azaz 3300Ft-ért rendelheted meg, ha január 2-ig bejelentkezel!

 

Az életed azért van, hogy jól érezd magad benne és élvezd a teremtés csodáit. A tested is a teremtés egyik csodája. Nem azért kaptad, hogy folyton aggódj a korán és az állapotán, hanem azért, hogy örülj neki és jól érezd magad benne. Azért élsz, hogy kiteljesítsd a fizikai szinten is, azt a csodát, amit a Lelkedben hordozol. Ha ezt megteszed, ha Lélekből és Szívből élsz, és a testi és lelki jóllétedet táplálod a tested örömmel tükrözi vissza azt a Ragyogást, ami Vagy!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Kérlek add meg a megajándékozott nevét és email címét, ha a kurzust ajándékba vásárolod:

 

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta