“Bár távol vagy, de a fényed mégis széles ezen a Földön, és ragyogsz mindazoknak arcán, akik veled fordulva követik utadat”

Akhenaten Fáraónak Atonhoz, a Fényhez, mely a nap sugaraiban válik láthatóvá írott himnuszából idéztem. És hívlak vele egy felvallalomolyan utazásra, amely segít fénybe emelni, fényre hozni életed azon területeit, ahol még nem vállalod önmagadat.

Minden földi inkarnáció elsődleges célja az, hogy a Lélek fényét láthatóvá tegyük. Nem az, hogy olyan földi eredményeket érjünk el, melyet a Mátrix sikernek, vagy eredménynek könyvel el. Az inkarnáció célja az, hogy annyira áttetszővé váljunk, mintha nem lenne testünk, hogy az, amit kívülre mutatunk tökéletes mása legyen annak, amit belül érzünk, élünk.

A földi létezést rengeteg olyan ferdítés itatja át, amely lehet, hogy jó-, lehet, hogy rossz-szándékból fakad, de közös benne az, hogy nem az igazság. Ha kimondok valamit, amit másként gondolok, vagy máshogy van, vagy letagadok egy érzést ferdítek, és diszharmóniát okozok vele a saját energia-rendszeremben, illetve a Világ energia-hálózatában.

A Világban jelen lévő rengeteg hazugság nem tud addig kitisztulni, míg személyes életünk nem alapul teljes felvállaláson.

Önmagunk vállalásán.

Ebben sokszor félelmek aladályoznak minket, viszont a félelem azért van, hogy elengedjük és bízzunk abban, hogy a Lélek tisztaságának választása jobb eredményt hoz, mint amit elmével ki tudunk találni.

Várlak erre a közös útra, ha tennél azért, hogy teljességgel kiállj a Fénybe és vállald önmagadat:

FELVÁLLALOM Hanganyagok

június 9-én, Tízmilliószoros Napon érkezett a Felvállalom Hanganyagokból a hanganyagokból a következő, mely a Tűz Elemhez kapcsolódik, és kifejezetten a női torokcsakra-elakadásokra hoz oldást

Öt hanganyagot kapsz, Akhenaten energiájából csatornázva öt utazás az elemeken keresztül, melyek segítségével harmóniába rendezheted belső és külső világod különböző szintjeit.

A hanganyagok díja 4500Ft, június 15-ig még tudod őket rendelni. A Túz-Elemes Torokcsakrás hanganyagot rendelheted külön is, díja 1500Ft.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd? (mind az öt, csak a június 9-ei): *