Rengeteg időt tudunk eltölteni a negatív gondolataink és azokból születő negatív érzelmeink dédelgetésével, a jövőbe projektált negatív képeink táplálásával. Ha egy napot arra szánnál, hogy leméred az ezekre fordított időt, meglepődnél. De most nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy hogyan fordítsuk ezt arra, hogy jobb legyen, mindenkinek.

Szeretem azt, ahogyan Marianne Williamson érti, értelmezi és tanítja a kereszténység misztériumait. Például a Húsvétot: “A Húsvét nem egyszerűen egy esemény, ami 2000 éve megtörtént egy férfivel. A Húsvét az emberi tudatosság azon mintázata, melyet lejátszunk életünk minden pillanatában: az ego megfeszítene minket, a Szeretet pedig leemelne a keresztről”

Ennek jegyében hívlak Húsvét hétfőjétől egy 21-napos transzformatív utazásra:

“Felajánlom” Online Kurzus

2015. április 6-án indul

Arra hívlak, hogy utazz velem 21 hanganyag segítségével. 21 nap, 21 hanganyag, melyet azért ajánlunk fel, hogy a negativitásunkra fordított energiát a Világ keresztről való leemelésére fordítsuk. A 21 hanganyag abban segít, hogy felajánld a boldogtalanságod, elégedetlenséged, félelmeidet és minden más negatív mintázatodat, mely naponta keresztre feszít az Isteninek. Odakínáld azért, hogy szülessen belőle szeretet, pozitív energia, melyet átfókuszálhatsz a Világ szebbé-jobbá teremtésébe, amely persze a te életed jobbulására is visszahat.

A kurzus már elindult, de április 9-ig még be tudsz csatlakozni, ha a bejelentkezésed és befizetésed megérkezik április 8-ig.

Bejelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *