Természettel együtt lélegző őseink a természet fordulópontjait ünnepelték, a napéjegyenlőségeket, és napfordulókat, hozzájuk kapcsolódo elemekkel, és a közöttük lévő fordulókat, melyekhez kapcsolódott az elmúlás, újjászületés, szerelem, és termékenység energia-minősége.

Tudták, hogy a természetben felerősödő energiák a saját életükbe is változásokat hoznak, és szertartásokkal hangolódtak rájuk, engedték be őket az életükbe. Hosszú éveken keresztül tartottam az évkör-fordulópontjait ünneplő csoportos szertartásokat. Rengeteg szép megélést hoztak, és sok változást indítottak el az életemben.

A fizikai távolság miatt egy ideje nem tartom már ezeket a szertartásokat Magyarországon, de belül továbbra is ünneplem ezeket a fordulópontokat, és az elmúlt években is kapcsolódott sok hanganyag ezekhez az ünnepekhez.

A tavalyi Samhainnel – október 31. Ősök Ünnepe – kezdődő új évben – a Kárpát-medencében is élt kelták az új évet az elmúlás ünnepétől számították az új évet nagyon helyesen, hiszen a régi elengedése nélkül nincsen új kezdet – ismét mélyebben kapcsolódtam ezekkel a fordulópontokkal. Az energiájukból születő, belsőleg átélhető szertartásokat hanganyagok formájában tettem elérhetővé.

Az idei Samhainnel újra kezdem a belső szertartásokkal hangolódó folyamatot. Ebben az új évben BoldogAsszony különböző minőségeivel utazunk, mert ideje van, hogy a magyar karmát – a ketté-szakítottságot – gyógyítsuk, belül az egyéniben, ami által gyógyul a kollektív is. December 19-ig csatlakozhatsz a folyamathoz:

 Évkör-Forduló Szertartások Hanganyagai 2016/17

Összesen 8 hanganyag készül, ebből a negyediket, a Tavaszi Napéjegyenlőséghez hangolót március 23-án kapod meg. A hanganyagban Gyümölcsszentelő BoldogAsszonnyal kapcsolódunk, és vele életünk fájával, melyet a Világok egységében gyökereztetünk le, hogy így hozzon minél több gyümölcsöt.

A harmadik az Újjászületés, Serkenés Ünnepéhez hangolót február elsején kapod meg. A hanganyagban Tűzszentelő Boldogasszonnyal kapcsolódunk, és vele a lánggal, amely az elméből a szívbe, a kétségből az EGYségbe vezet.

A második hanganyag Téli Napfordulóhoz és SzülőBoldogasszonyhoz kapcsolt. A  belső szertartásban SzülőBoldogasszony a jelenbe szül téged, kiemel “mi lett volna, ha” töprengésekből és megérkeztet a jelenbe.

Az első hanganyag az Ősök Ünnepéhez és  SzépAsszonyhoz kapcsolt, aki a női létünk jónak tartott és tudattalan mélyére száműzött, megítélt aspektusait simítja vissza az EGYségbe.

Képzelj el egy földet, amely bölcsőként védelmezte, ringatta az itt élőket. Még akkor is sokkal enyhébb körülmények között tartotta őket, amikor a körben a többi földet sokkal mostohábbá tette a jég.

Képzelj el egy földet, amelynek lakói abban éltek, ami ma sokak számára csak utópia. Békében, védekezés nélkül, szociális és nemi hierarchia nélkül, Istenivel átszőtt alkotásban és mindennapokban.

A Kárpát-medencéről beszélek.

Vajon mi volt az oka annak, hogy kipottyantunk ebből a bölcsőből, és egy hódító törekvésektől, és az itt élők széthúzásától szenvedő földdé lettünk?

A karmikus mintázatot az indította el, hogy az itt élők egyre jobban becsontosodtak azokba a szabályokba, amikkel biztosítani vélték ezt a békés életet. De közben egyre többen lettek azok, akik kívántak új dolgokat kipróbálni. Egyre nagyobb lett a feszültség a régit óvók és az újítók között. Végül a régit óvók kivetették az újítókat, akik elvándoroltak, majd később magyarokként tértek vissza.

Ez így még rendben is lett volna, ha a két csoport szívbe tudta volna emelni a különválást, de neheztelés maradt mindkét csoportban és ítéletek a másik csoport útja iránt.

Azóta ezt ismétlik a Kárpát-medence lakói, a széthúzást, a kényszert, hogy valamelyiket a két útból rá kell erőltetni a többiekre, és az ítélkezést a másik út felett.

A kiút a különböző utak szeretettel való elfogadása, amely állapotból meg tud születni az a harmadik út, melyen együtt tudunk menni.

A személyes szétválasztottságainkat, ketté-szakadtságunkat gyógyítják az idei ÉvKör Szertatások hanganyagai, és segítik a harmadik út kinyílását itt a Kárpát-medencében.

A hanganyagokat rendelheted egyenként 1500Ft-os díjért, vagy pedig együtt a 8-at 9000Ft-os díjért. A megrendelésedet február 22-ig tudod elküldeni.

Évkör-Forduló Szertartások Hanganyagai 2015/16


Összesen 8 hanganyag készült.

Az Őszi NapéjEgyenlőség, Föld Anya, Fizikai Létükben való Otthon-lét Ünnephez kapcsolódó hanganyag megérkeztet abba az állapotba, amikor tudod és éled, hogy te választod a fizikai tapasztalásaidat és a választásaid által válik az életed Édenkertté.

A Lammas – AnyaIstennő, beérés, kiteljesedés ünnepe – hanganyag elvisz abba az állapotba, amikor tudod és éled, hogy az Univerzum teljessége gondoskodik és táplál minden pillanatban.

A Nyári Napforduló a tűz energiájával teljes, a tűz elem kapcsolódik hozzá. Az idei tűz-ünnep a szenvedéllyel élt élet tüzét táplálja bennünk. A szertartásos hanganyag a tüzet hívja, hogy életünk minden olyan területét, ahol csak lézengünk feltöltsük szenvedélyes élet-átöleléssel.

Az idei május elsejei Szerelem Ünnephez Tündér Ilona energiája gyülekezik, az élet és halál vizével. Jön, hogy meggyógyítsa a szívünk fájdalmait, amit embertársaink embertelen, másoknak – embernek, állatnak, természetnek – fájdalmat okozó viselkedése szántott a szíveinkbe. Jön, hogy segítsen elengedni az iszonyt az emberségét vesztett emberi viselkedéssel kapcsolatban, és segítsen a szíveinket visszaemelni a szeretetbe ezen helyzetekben is.

A Tavaszi NapÉjEgyenlőség az idén számomra különleges esemény, mert az egyiptomi csoportunkkal éppen Felső Egyiptom erőteljes energiájú templomait látogatjuk végig. Még nem tudom, hogy melyik Templomban érkezik meg a belső szertartás hanganyaga, de az ma reggel egyértelműen bejelentkezett, hogy a téma a szív együttérzésének ébresztése, és a szeretet beárasztása azon helyekre, ahol eddig észérvek és elvek alapján éltünk.

Az Új Kezdetek idei ünnepe elhozza azokat a gyógyító energiákat, melyek kitágítják a képzeletünket, táplálják bennük azt a gyermeket, aki még bármit el tudott képzelni. Hinni a Hihetetlent, Látni a Láthatatlan, Várni a Nem Várhatót. Gyermekként mindez még nem okoz gondot, de sajnos ez folyamatosan kikopik belőlünk, ahogy felnövünk, és a környezet nyesegetni kezdi a szárnyainkat. Pedig ezen energiák nélkül az életünk elszürkül, és a racionális elmébe ragadva saját magunk válunk életünk szárnyalásának legnagyobb korlátaivá. Ezt gyógyítjuk az új belső szertartással.

A Téli Napforduló energiájában a Láthatatlan történéseibe vetett bizalmunkat és türelmünket erősítettük. A tél teljesen passzívnak tűnik, a Semmi földjének, ahol látszólag nincsen növekedés, de közben a szemnek láthatatlanul a Föld mélyében növekszenek a magok és készülnek a tavaszra. Fizikai létezőként sokszor bizalmatlanok és türelmetlenek vagyunk, amikor a fizikai világ nem reagál azonnal a vágyainkra, imáinkra. A Láthatatlan viszont azonnal válaszol, és csak teret kell hagynunk annak, hogy a változás átérjen a fizikaiba. Ehhez kell a türelem és bizalom.

Október végén, az Ősök Ünnepén az összetört álmainkhoz való ragaszkodásunkat oldottuk. Mélyen bele tudunk ragadni egy álomba, melyet valóságként átélni vágytunk, és amikor annak valósággá válása távol marad sokszor belekeseredünk mindenféle neheztelő energiákba, melyek távol tartják tőlünk egyéb álmaink valósággá válását. Sőt távol tartják tőlünk az összetört álom valósággá válását is. Mert sosem az álmainkról kell lemondani, hanem arról a ragaszkodásról, hogy az hogyan, milyen formában és mikor valósuljon meg. Ezt a ragaszkodást engedjük el, gyógyítjuk az álmainkkal való kapcsolódást és az Univerzum felé való bizalmunkat a Samhain hanganyag segítségével.

A tavalyi hanganyagokat rendelheted egyenként 1000Ft-os díjért, vagy pedig együtt a 8-at 6000Ft-os díjért . A megrendelésedet március 22-ig tudod elküldeni.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Téli Napforduló, mind a 8, tavalyiak…): *