„A hiány érzésével nem vonzhatod annak ellenkezőjét. A dolog tehát tényleg gondolkodásod megváltoztatásán múlik, hogy gondolkodásmódod összhangban legyen azzal, ami jó érzéssel tölt el.” (Esther és Jerry Hicks, A bőség törvénye)

Az életünk áramlása újra és újra elhoz olyan helyzeteket az életünkben, amikor valami megváltozik. Ezt a változást gyakran veszteségként érzékeljük. Elveszítünk embereket, társat, munkát, pénzt, bizonyos élethelyzetet stb. Ilyenkor mindig van választásunk. Választhatjuk az elengedést, vagy az ellenállást.

Sokszor beleragadunk abba, hogy valami megváltozik a fizikai szinten – sokszor mi magunk vagyunk azok, akik meghozzuk a döntést -, de valójában az elengedés nem történik meg, mert energiánkat, érzelmeinket és gondolatainkat újra és újra a hiányra irányítjuk, és ezzel létrehozunk egy olyan blokkot az életünkben, ami gátolja az életerő szabad áramlását.

Amikor az életenergia szabadon áramlik az életünkben akkor állandó virágzásban vagyunk. Ilyenkor valami eltávozása szintén a virágzás része, hiszen a szirmok lehullása helyet ad az új virág születésének. A haraggal, hibáztatással, panaszkodással, fájdalmaink újra felidézésével beleragasztjuk magunkat egy olyan élethelyzetbe, amelyben valójában nem esik jól léteznünk.

De választhatjuk az elengedést is, ami egyenlő a megváltozott helyzethez kapcsolódó viszonyulásunk megváltoztatásával. Az elengedéssel elengedjük a helyzethez kapcsolt ítéleteinket, elengedjük az ellenállást, és ezzel az élet áramlása újra a hátára vesz minket.

Az elengedéssel átlépünk a megengedés állapotába, azaz abba a bizalomba, hogy az életünk értünk történik: „Mi lenne, ha tényleg elhinnénk hogy Isten, azaz az erő, amely egy mindenki számára áldott rendben tartja a dolgokat tényleg létezik? Mi lenne, ha elhinnénk, hogy a mindennapjainkat ez az erő irányítja? Mi lenne, ha elhinnénk, hogy ez az erő szeret minket és törődik velünk? Mi lenne, ha elhinnénk, hogy megpihenhetünk?…Ver a szívünk, a tüdőnk lélegzik, hallunk a füleinkkel, a hajunk folyamatosan nő. Nem kell létrehoznunk mindezt, mert egyszerűen csak történik. A bolygók keringenek a nap körül, a magokból virág lesz, az embrióból gyermek, és ehhez nincsen szükség a mi segítségünkre…Engedhetjük, hogy az erő, ami létrehozza a virágokat irányítsa a mi életünket is, vagy tehetjük ezt saját magunk…Az univerzumot irányító erőben való bizalom a hit…Hit az, hogy elhisszük az univerzum a mi oldalunkon áll és tudja mit csinál.” (Marianne Williamson)

A megengedéssel átlépünk a megadás állapotába, és ezzel megnyitjuk magunkat arra, hogy a megváltozott élethelyzet elhozza az ajándékait.

A megengedésből automatikusan kinyílik a beengedés állapota. Egy megváltozott élethelyzet azért nehéz számunkra, mert azt gondoljuk, hogy az, amiről álmodtunk nem valós. Miközben ilyenkor pusztán átrendeződés történik az életünkben. Soha sem kell lemondanunk a vágyainkról, csak be kell engednünk őket. Az élet szabad áramlásának megengedése nem azt jelenti, hogy ezzel lemondunk arról, amit megélni szeretnénk. Az elengedés és megengedés pusztán az irányítás elengedését jelenti, azaz a szűk keretek között mozgó emberi tudatunkat kitágítjuk, és ezzel beengedjük a csodát az életünkbe. A beengedés állapotában tudjuk, hogy a vágyunk VAN, ezért nyugodtan élvezzük az életünk aktuális történéseit, és ezzel kinyitjuk az ajtót arra, hogy a vágyunk testet öltsön abban a formában, ami számunkra a legjobb.

Ha van az életedben olyan megváltozott élethelyzet, amiben elakadtál akkor az  online kurzusom segítségével elengedheted az ellenállást, a bizalom állapotába lépve megengedheted az életed kinyílását és beengedheted azt, amire vágysz. A kurzus anyaga nemcsak jelen helyzeted átalakításában segít, hanem megtanulsz vele egy olyan új élethez való hozzáállást, amivel választhatod a folyamatos jóllétet az ellenállás és harc helyett:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával

öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

MOST TELIHOLDAS KEDVEZMÉNNYEL!

indul: 2014. november 11-én

 

 5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat

 

Az öthetes kurzus alatt a minket és a világot felépítő 5 elem ereje támogatja a transzformációs folyamatunkat:

Első hét: Föld Elem – a fizikai szint megtisztítása és vágyaink megfogalmazása

Második hét: Tűz Elem – energiáink megtisztítása és az energiáink fókuszának a hiányról a Vanra irányítása

Harmadik hét: Víz Elem – érzelmeink megtisztítása és a jóllétünket támogató érzelmek választása

Negyedik hét: Levegő Elem – gondolataink megtisztítása és a jóllétünket támogató gondolatok választása

Ötödik hét: Szer-Elem – az ötödik elem a Szer-Elem, ahol minden összeér és ahonnan minden születik, az ötödik héttel a Létezés állapotába érkezünk, amely az erőlködés nélküli, örömmel való átélése a pillanatnak, amelyből az életünk teljessége természetesen kibomlik

Az Elengedés Online Kurzus részvételi díja 6600Ft. A ‘Szeresd Önmagad’ Online Kurzus részvételi díja 6600Ft. TELIHOLDAS KEDVEZMÉNY! Most a két kurzust összesen 3300Ft-ért rendelheted meg november 10-ig!

A ‘Szeresd Önmagad’ Kurzusról infót IDE KATTINTVA találsz!

 Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 

 


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *