Pár napja kezdtem el érzékelni, hogy elindult a kezeimből egy arany energia-folyam. Egyiptom gyógyító arany-energiája, Ízisz transzformáló arany fénye, az az alkímiai erő, mely az legdurvább anyagot is arannyá változtatja. Az Ízisz Papnője Iskola tizenkettedik ciklusának hanganyagai most tudnak megérkezni, két év után, mert éppen ebbe a gyógyító energiába avatnak be, és én is mostanra váltam arra képessé, hogy átengedjem ezt a tanítást.

Saját életembe máris csodás átalakulást hozott ‘Egyiptom Aranya’. Volt egy évek óta jelen lévő konfliktusunk a Férjemmel, el voltunk akadva egy goldisisterületen, bármit próbáltam semmi sem hozott változást. Ebből rengeteg feszültség volt közöttünk, ami hol lappangott, hol felerősödött. Most Ízisz transzformáló arany fénye elhozta azt a változást, hogy évek óta először meghallotuk egymást. A feszültségek feloldódtak és elindult a változás, aaz évek óta stagnáló területen.

TeliHolddal indítok egy gyógyító folyamatot, melyhez 11 fő tud most csatlakozni:

“Egyiptom Aranya” Gyógyító Folyamat

indul: 2018. szeptember 25-én

13 Ízisztól csatornázott, gyógyító arany-fényt átadó hanganyagot kapsz. Az első hanganyagot TeliHoldnál, szeptember 25-én. Az utolsót október 31-én, mely az Ősök Ünnepe, ilyenkor vékony a világokat elválasztó fátyol, és az idén 10milliószoros Nap is ekkor van. A kettő között érkező 11 hanganyagból egy személyre szabottabban szól hozzád, de az összes ad a csoport összes tagjának.

A Gyógyító Folyamat díja 22 000Ft. Jelentkezésedet szeptember 24-ig tudom elfogadni, a szabad hely függvényében.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és az “EGYIPTOM ARANYA” szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com