A Djed Oszlopot az Ősi Egyiptomban, akkor emelték fizikai formájában, amikor erős transzformációs folyamatok zajlottak a Világban, és szükség volt egy biztos megtartó tengelyre. A Djed Oszlop az egyiptomi életfa, Ízisz és Ozirisz emelik, azaz a Megszentelt Női és Megszentelt Férfi energia egységéből születik, az alja a Föld középpontjában van, a teteje a Tejút középpontjában.

 Most olyan időszakot élünk, amikor a Világ erőteljes transzformációban van. Ezt néha úgy érzékeljük, mintha minden fenekestül felfordult volna és megőrült volna a Világ (menekültáradat, gyűlölet-hullám a hatalmak által, Brexit, Trump…csak egy párat említek). Sokszor ez az egész elég kilátástalannak tűnik, mintha minden álom a szeretetben, örömben és bőségben gyökerező Új Földről illúzió lett volna és egyre távolabbra kerülne tőlünk.

Valójában csak az átalakulás kellős közepén vagyunk. A transzfomációs folyamatokban egyszerre van jelen a vágy a változásra, és mindaz, ami a vágy testet öltésének akadálya. A Szív és az Árnyék, ahogyan az ősi Egyiptomiak nevezték a Léleknek két azon részét, mely minden változási folyamatban jelen van. A kettő között tánc zajlik, ebben a táncban az Árnyék lassan feloldódik a Szív erejében, ha hagyjuk a folyamatot történni. A félelmek, ellenállások, az Árnyékkal való harc a folyamatot megnehezítik, a feloldó táncot hosszan tartó harccá változtatják.

Ebben a folyamatban jó segítő-társ a Djed Oszlop. Augusztus végén tartottam egy work-shopot, ahol kis csapatunk megkezdte az utat, amely a Djed Oszlop gyógyító rezgését adja tovább, viszi ki a Világba. Majd megmutatta a Djed Oszlop azt is, hogy hogyan tud segíteni a személyes használatban. Január végén tartom azt a work-shopot, mely az Ankh gyógyító rezgését viszi ki a Világba, és ezzel együtt megszületett az Ankh személyes használatra is:

Ankh Személyes Használatra

Összesen 10 Ankh készül, kisebb méretben, mint a gyógyító Ankh, róza-gránitból kézzel faragva.  Ezt az Ankhot azoknak ajánlom, akik nem éreznek hívást mások gyógyításának irányába, de szeretnének mélyebb felelősséget vállali saját sorsukért, saját életük irányításáért, Lélek-útjuk kibontásáért, és a Világ folyamataiban betöltött szerepükért.

Az Ankhoz két hanganyagot kapsz. Az egyik abban segít, hogy hogyan add át magadat annak a Lélek-útnak, amit erre az inkarnációra terveztél. A másik hanganyag abban segít, hogy az élet-energiádat abba az irányba fókuszáld, ami a sorsod ajándékait bontja ki.

A személyes Ankh díja 4500Ft, mely magában foglalja a két hanganyag díját is. Megrendelésedet január 25-ig tudod elküldeni, az Ankhot február második hetében kapod meg.

Megrendeléshez küldd el a neved, telefonszámod és az ANKH szavakat ide: jelentkezem@vereskriszta.com

Djed Oszlop Személyes Használatra

Összesen 15 Djed Oszlop rendelhető, kisebb méretben, mint a gyógyító Djed Oszlop, mészkőből kézzel faragva.  Ezt a Djed Oszlopot azoknak ajánlom, akik nem éreznek hívást mások gyógyításának irányába, de szeretnének mélyebb felelősséget vállali saját sorsukért, saját életük és múltjaik tisztulásáért, és a Világ folyamataiban betöltött szerepükért.

A Djed Oszlophoz két hanganyagot kapsz. Az egyik abban segít, hogy hogyan használd a Djed Oszlop viola-lángját saját magad karmájának  tisztítására akkor, amikor a Világban látott és tapasztalt negativitás felháborít, elszomorít. A másik hanganyag abban segít, hogy bizalmad legyen a transzformációs folyamatokban, és hogyan használd a Djedet a Szív-Árnyék táncban és feloldódásban.

A személyes Djed díja 7000Ft, mely magában foglalja a két hanganyag díját is. Megrendelésedet január 25-ig tudom elfogadni, a Djed oszlopot február második hetében kapod meg.

Megrendeléshez küldd el a neved, telefonszámod és a DJED-SZEMÉLYES szavakat ide: jelentkezem@vereskriszta.com

Öt fő tud még csatlakozni a Djed és Ankh Gyógyítói Kurzushoz. Információért ide kattints!