“Az élet álom, és mi a saját képzeletünk termékei vagyunk” – már nem tudom, hogy hol bukkantam rá pár éve erre az idézetre, de erőteljesen megváltoztatta azt, ahogyan a Világra és saját valóságomra tekintek.

Egyik alap-mondata lett Játszva-Teremtő Kurzusomnak, mely saját ezen a téren szerzett tapasztalataimat foglalja össze.

csodavilag1Most egy újabb játékra, tágulásra, könnyed teremtésben való utazásra hívlak. Egy utazásra, melyben azt gyakoroljuk, hogy hogyan engedjünk be az életünkbe minél több csodát, csodás külső behatást, isteni segítséget.

Egy utazásra, mely a bal agyfélteke korlátozó hitrendszereiből tágít oda, ahol a csodák laknak, a jobb agyféltekébe, abba a színes, varázsos világba, ahol minden lehetséges. Ahol a felnőtt kockasága megadja magát a gyermek tündérporos világának, és a csodák tapintható valósággá válnak.

CSODA-VALÓSÁG Hanganyagok

2020. január 22-én küldöm ki újra a hanganyagokat

3 x 7 + 1 hanganyagot kapsz.

Az első 7 hanganyag abban segít, hogy visszanyerd az elmédnek azon képességét, hogy mersz fantáziálni, merészen, mered hinni a Lehetetlent.

A második 7  hanganyag abban segít, hogy beengedd a valóságodba a párhuzamos valóságokat, amelyek lehetnek teljesen varázslatosak is.

A harmadik 7 hanganyag abban segít, hogy hidat teremts a Létező Valóságod és Csoda-Valóság között. A plusz egy hanganyag pedig egy rövid, de hatásos fókusz-váltó gyakorlat.

KEDVEZMÉNY! 3×7 + 1 hanganyag együttes kedvezményes díja a 3300Ft helyett 1650FT, ha megrendelésed megtörténik január 21-ig.

AJÁNDÉK! Az “Új Valóságot Teremtek” és Csoda Valóság Kurzusok együttes rendelése esetén a FOLYAMATOS ÁRAMLÁS Hanganyagot ajándékba kapod.

FOLYAMATOS ÁRAMLÁS – Új évet megáldó hanganyag

Talán tapasztaltad már, hogy akkor indulnak be a dolgaid, amikor kifejezetten figyelmet adsz nekik. Aztán valahogy leállnak, megakadnak. Pedig az Univerzum folyamatosan áramló energiák halmaza. Ha ezzel összhangban vagyunk a mi életünk áldásos alakulása is lehet egy folyamatosan áramló energia-folyó. Ennek választását segíti ez a hanganyag.

Az “Új Valóságot Álmodok” Kurzusról informáciért és jelentkezéshez IDE KATTINTS!

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik kurzusokat szeretnéd (Új Valóságot Álmodok, Csoda Valóság): *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom