“A férfi és nő emlékezetébe kódolva hordozta a forrás, azaz a szellem ismeretét, melyet egy szóval Istennek nevezünk. Isten a férfiak és nők lelkébe ültette a magot, amely tárolta saját isteni származásuk emlékét. A magban ott volt Isten képe, férfié és nőé, minden életé, mely ugyanabba a családba, ugyanabba a lélekbe tartozik, és ugyanahhoz a szóhoz. A mag őrizte azon idő emlékét, amikor minden egy volt és azét, amikor ismét minden egy lesz. Mert újra minden egy lesz.” (részlet Flo Avevia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története című könyvéből, Veres Kriszta fordításában)

A Szerelem az a hatalmas Erő, mely EGYmáshoz vonzza a Nőt és a Férfit, azért, hogy visszaemlékezzenek az EGYségre, Istenre, EGYre. Minden párkapcsolat egy Megszentelt Küldetés, mely segít kigyógyulni a Szétválasztottság Illúziójából és visszatérni az EGYbe, melyből lélegezve, létezve újra földi Édenkertet teremthet EGYütt a Nő és Férfi. Minden Szerelem lehetőség arra, hogy a pár a közös Égi Küldetését manifesztálja itt a Fizikai Síkon.

Amikor átölel a Szerelem újra átéljük azt az eksztatikus állapotot, ami az EGYség, melyet jól ismertünk akkor, amikor a földi találkozásunkat megterveztük a leszületés előtt a Világok közötti Térben, és amely EGYség megélésének lehetőségét minden párkapcsolat magában hordozza. Nem biztos, hogy sikerül ezt hosszú távon kibontanunk egy kapcsolatban, de minden kapcsolatban meggyógyul belőlünk egy darab, egy olyan sebzett részünk, mely blokkolja az EGY ERŐ tartós megélését. És minden egyes gyógyulás közelebb visz az EGY, és így a Szerelem eksztázisának folyamatosságához.

Július elején tartottunk Piliscsabán, az ÁlomVölgy Meditációs Központban egy olyan elvonulást, ahol a párkapcsolatokat rombóló négy mintázat elengedésével, gyógyításával utaztunk. Ez az elvonulás most megszületett online formában is:

Az EGY ERŐ Gyógyító Temploma ONLINE KURZUS

Arató Mónikával & Veres Krisztával

4 videóanyag + 1 mozgásmeditációs hanganyag

indul 2021. szeptember 7-én, ÚjHoldnál

egyerogyogyitotemplom1

A négy mintázat, amivel dolgozunk:

*rejtett tudatalattti lista felszínre hozása, amely elronthatja a párkapcsolatot

* bizalmatlanság meggyógyítása, visszatalálás az ősbizalomhoz

* manupiláció felismerése és átalakítása

* harc beszüntetése

Az Online Kurzus keretében négy videóanyagot kapsz, melyet az elvonuláson rögzítettünk és egy mozgásmeditációs hanganyagot:

  • Móni és Kriszta tanítása arról, hogy nekünk mit jelent az EGY ERŐ, milyen utat jártunk be ezzel
  • Móni tanítása a rejtett listáról, és egy gyakorlat, mellyel ezt oldhatod
  • Kriszta tanítása a nő és férfi közötti alap bizalomvesztésről, mely visszanyűlik Atlantiszig és egy gyakorlat, mellyel ezt feloldhatod
  • Móni tanítása a párkapcsolatban megjelenő harcról és egy Vénus kriya, mely segít ebből kilépni
  • Kriszta tanítása a nő és férfi közötti manipulációs minták gyökeréről és egy mozgásmeditációs hanganyag, mellyel a kapcsolódásodat Lélek-szintre helyezheted

Az Online Kurzus részvételi díja 25 500Ft.

Kedvezmény! A részvételi díj számodra csak 23 300Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik szeptember 1-ig!

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, címed és az EGY ERŐ GYÓGYÍTÓ TEMPLOM szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com