A SZIGET szimbólum megjelenik a mítoszokban, a különböző népek legendáiban, és ott él az emlékeinkben is. Mély emlék azon időkről, amikor a Földön édenkerti állapotban éltünk. Emlék és vágyakozás az Édenkert újraélésére. Az én életembe az intenzív SZIGET élményt és változást Avalon hozta el. Avalon a kelták szigete, ÉDENKERT-emléke.

2004-ben voltam először Glastonburyben, amelyet Avalon evilági tükörképének tartanak, és amelyről azt mondják, hogy annak idején egyenlő volt a fizikaiban létező Avalon Szigetével.

2004-ben azt éreztem, hogy a Tündérel Földjén járok, megnyílt előttem az, amiről azt hittem, hogy csak a mesékben létezik. Azóta DSCN0678visszatértem minden évben, három évig – az Avalon Papnője Iskola végzése közben –  sűrűn, majd azután a csoportjaimmal évente egyszer.

Évekig az Istennő földje volt számomra Avalon, egyet jelentett nekem az Istennőt középpontba állító papnői úttal. Nagyon sokat kaptam ezektől az évektől, mély transzformációs folyamatokat, melyek segítettek lebontani mindazt, ami a belső ragyogást eltakarta.

Majd itt találkoztam Flo Aevia Magdalénával, és rábredtem, hogy a SZIGET valójában a LÉLEKMAG bennünk. Itt kezdődött az utam egy újabb szakasza, amelyben továbbléptem az Istennői középponttól az EGYbe, az EGYség keresésébe. És ez elhozta a szenvedés-mintázatok tudatos hátrahagyását is. Ebben minden egyes Avaloni utazás újabb és újabb emelkedést hozott, hála érte.

Az idei, és egyben utolsó út számomra a koronája volt annak, ami az elmúlt 10 évben történt velem, és amelyben Avalon központi szerepet játszott. A tavalyi Ramadan egy részét Avalonban töltöttem, akkor érkezett a 12 szálú DNS-t aktiváló tanítások egy része. Ebben az évben a velem utazó csoporttal a 12 szálú DNS energiáival jártuk be Avalont. Ez számomra a korona és búcsú is volt. Odaadtuk egymásnak Avalonnal azt, amit odaadhattunk, a Lélek most már fizikailag is más tájakra hív.

Mindazok összegzése, amit Avalon adott nekem, ahová Avalon elvitt, elvezetett most belekerül azokba a hanganyagokba, melyek segítségével te is bejárhatod most Avalon tájainak energiáját.

Második Ramadán AJÁNDÉKOM az Avalon Hanganyagok az általad választott áron és a Sziget-Zikr Hanganyag. Június 15-ig rendelheted:

AVALON HANGANYAGOK

“Avalon az a világ, amit ismertünk akkor, amikor még kapcsolódtunk a lágyságunkhoz, ártatlanságunkhoz, a lelkünkhöz. Ugyanaz a világ, amit most is látunk, de átitatva a szeretet erejével, reménnyel, hittel és csodákkal. Könnyen átléphetünk ebbe a világba, mert azt, hogy mit látunk a mi választásunk. És a köd szétválik, amikor elhisszük, hogy Avalon mögötte van. És ez a valódi csoda: szétválasztani a ködöt, átállítani a látásmódunkon és visszatérni a szeretethez.” (Marianne Williamson)

Ajánlom Avalon hanganyagaimat azoknak, akik még nem jutottak el Avalonba, de érzik a hívását és szeretnék az életükbe hívni Avalon transzformáló energiát. És ajánlom azoknak is, akik már voltak Avalonban, de megmártóznának ilyen módon is az energiájában, megengedve, hogy Avalon odaadja, amit most oda tud adni.

A 9 hanganyag ebben segít:

az első segít a szíved által beavatódva szétválasztani a ködfátylat * a második segít a saját utad és saját belső Mestered követésében * a harmadik a labirintus bejárásával visz el a minden lehetséges felé * a negyedik a Glastonbury Apátság romjai közül megérkeztet abba a szabadságba, hogy minden spirituális útból, vallásból azt vedd ki, ami téged táplál * az ötödik a Fehér Forrás régit elmosó, változást hozó, megújító erejével kapcsol össze * a hatodik a Vörös Forrás által hordozott eszenciával kapcsol össze, amely segít a szenvedés mintázatokból tudatosan kilépni és választani helyettük az örömet * a hetedik a Wearyall Hegy Szent Galagonyafájával kapcsol össze, kisegít a formában való elveszettségből és segít kapcsolódni a minden formát megtöltő Istenivel * a nyolcadik a Magdaléna Kápolna energiájával kapcsol össze, és azzal, hogy Mária Magdalénához hasonlóan a saját Lélek-utadat járd * a kilencedik magának Glastonbury városának rezgésében füröszt meg és abban segít, hogy merj önmagad lenni

Az Avalon Hanganyagok kedvezményes díja az általad választott összeg 2300Ft és 7000Ft között, amennyiben megrendelésed megérkezik június 15-ig.

A SZIGET-ZIKR Hanganyagot ajándékba kapod!

A Sziget-Zikr Hanganyagól részleteket ide kattintva találsz!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Választott összeg:

*