„Mi lenne, ha tényleg elhinnénk hogy Isten, azaz az erő, amely egy mindenki számára áldott rendben tartja a dolgokat tényleg létezik? Mi lenne, ha elhinnénk, hogy a mindennapjainkat ez az erő irányítja? Mi lenne, ha elhinnénk, hogy ez az erő szeret minket és törődik velünk? Mi lenne, ha elhinnénk, hogy megpihenhetünk?…Ver a szívünk, a tüdőnk lélegzik, hallunk a füleinkkel, a hajunk folyamatosan nő. Nem kell létrehoznunk mindezt, mert egyszerűen csak történik. A bolygók keringenek a nap körül, a magokból virág lesz, az embrióból gyermek, és ehhez nincsen szükség a mi segítségünkre…Engedhetjük, hogy az erő, ami létrehozza a virágokat irányítsa a mi életünket is, vagy tehetjük ezt saját magunk…Az univerzumot irányító erőben való bizalom a hit…Hit az, hogy elhisszük az univerzum a mi oldalunkon áll és tudja mit csinál.” (Marianne Williamson)

Marianne Williamson ugyanebben a könyvében (Visszatérés a Szeretethez) arról is ír, hogy azokban a dolgokat adjuk át könnyebben Istennek megoldásra, melyek kevésbé fontosak nekünk, ahol kevésbé kötődünk az eredményhez. De, ami nagyon fontos, ahol nagyon szeretnénk látni a vágyott végkifejletet, ott atadombizony mindenképpen mi akarunk irányítani, és csak a saját erőnkben bízunk. Pedig ezeken a területeken lenne legfontosabb, hogy rábízzuk magunkat és a helyzetet, arra a mindent összetartó Erőre, amit nevezhetünk Istennek is.

Vannak helyzetek, amiknek változása nagyon-nagyon fontos lenne nekünk, mert már jó régen bele vagyunk ragadva, újra és újra lefutjuk vele a megszokott, de nem jóleső köröket. Ezekben a helyzetekben jókat tudunk erőlködni, pedig szemmel létható, hogy nagy szükség lenne arra, hogy átadjuk megoldásra az Isteninek, hiszen saját erőből, eddig sem mentünk semmire.

Ha el is jutunk odáig, hogy megérik bennünk a szándék arra, hogy az Isteni kezébe helyezzük a dolgokat, akkor sem mindig tudjuk, hogy hogyan tegyük ezt.

Ajánlom az idei húsvéti misztirium megéléséhez Átadom Meditációimat és a Isten Tenyerében kurzusomat:

“ÁTADOM” Meditációk

2015. április 3-án küldöm ki őket

A négy meditáció gyakorlásával választhatod a mindennapokban azt, hogy átadd az irányítást az Isteninek, hogy behívd az Istenit olyan helyzetekbe, amikben eddig te erőlködtél sikertelenül.

„Isten tenyerében” Online Kurzus

2015. április 3 és 5. között küldöm ki őket

3 meditációs hanganyag a megbocsátásért * 3 meditációs hanganyag a vallások isten-képén való túllépésért * 3 meditációs hanganyag az Isteniben való bizalomért * és plusz egy, hogy Húsvét hétfőjén hittel teli, bízni és életében megpihenni tudó Önmagadként szüless újjá

Egy kurzus kedvezményes díja 1800Ft, a két kurzus kedvezményes díja 3000Ft, ha 2-ig megérkezik a megrendelésed!

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik kurzusokat szeretnéd (Átadom, Isten Tenyerében, mindkettő): *