2012-ben egy Lélek-Összekapcsoláson jött elő nagyon erőteljesen az Aphrodite energia és érkezett meg a mondat, ami tökéletesen leírja az Aphrodite erőt: “LÁGYSÁGOM FOLYÁKONNYÁ TESZI A RENDSZEREKET”.

Már akkor nagyon megérintett a mondat és a mögötte lévő rezgés, ami tovább erősödött minden alkalommal, amikor Cipruson és Woman in White Watching Ocean November 2001Alexandriában a Földközi-tengerrel kapcsolódtam. És aztán hála minden Égi segítő erőnek  megérkeztek a Kleopátra Üzenetek és gyönyörűen kifejtették ennek a Lágy Erőnek a lényegét. Magát a NŐT. A gyönyörűen hullámzó női eszenciát.

A Kleopátra Üzenetek szavain áthullámzó lágyság sokkal tudatosabbá tett azzal kapcsolatban, hogy mikor működtetek férfi energiát, illetve mikor működöm a sebzett női részemből, és azzal is, hogy felismerjem mikor van ideje visszaengedni magamat a Lágy Erő hullámzásába.

Az is sokkal szembetűnőbb lett, hogy más nők hogyan élnek férfiként a mozdulataikban, a viselkedésükben, a szavaikban, és a diszharmónia, ami ilyenkor megjelenik körülöttünk.

És ez nem arról szól, hogy ne így mozogj, hanem úgy. Mert a lényeg a benned hullámzó rezgésen van. Ha az belül a helyén van, akkor automatikusan átalakul minden a létezésünkben. Ha nincsen a helyén, akkor a betanult mozdulat külsőség sosem hozza el azt a varázslatot, ami a NŐ sajátja.

Az Aphrodité energiával utaztunk egy korábbi work-shopon, amelyből született négy hanganyag. És 2015. októberében ezzel az energiával utaztunk tovább öt szépséges napon át Cipruson, Aphrodite szigetén. Majd az utazás folytatódott 2016 májusában. A work-shop és a két elvonulás hanganyagait MOST KEDVEZMÉYESEN RENDELHETED:

APHRODITÉ LÁNYAI ELVONULÁSOK Hanganyagai

A hanganyagok finoman visznek egyre mélyebbre az Aphroditével való kapcsolódásban, az egyre lágyabb, és éppen ezért egyre erőteljesebb női energiáid kibontásában. Az lágyan, de erőteljesen átalakító energiát a hanganyagok segítségével behívhatod életed különböző területeire, ahol eddig harcoltál, védekeztél, illetve átmoshatod velük a legfontosabb férfi-kapcsolódásaidat. A hanganyagok elvisznek a sziget szakrális pontjaira is, ahol a női lét különböző szakaszaiba kapsz belső beavatást.

A hanganyagok díja 7000Ft, DE MOST kedvezményes 3000Ft-os árért rendelheted június 8-ig.

A hanganyagoknak része ez a kettő is tavalyról:

Aphrodité Vize – Kleopátra Tüze Hanganyag

Tízmilliószoros Napon kapcsolódtunk Aphroditével Amathusi Templomában Cipruson, meglepően gyorsan kinyílt a templom energiája, majd előlépett belőle a papnő Aphrodité vizének áldásával. Kleopátra útjával és szív-lángjával utaztunk tovább, majd a kettőt a víz lágyságát és a tűz szenvedélyét összetáncoltuk belül és kívül. A Templomból leereszkedve utunkat megáldotta a TeliHold is.

Kleopátra Ajándéka

Kleopátra egy módon tért el a Lélek-útjától. Életében félt továbbadni azt a női kisugárzást, varázserőt, amellyel ő rendelkezett. Félt attól, hogy ha továbbadja ezt, akkor ő kevésbé lesz különleges.

Fizikai testből való távozása után, tiszta Lélek-energiaként már árasztja ezt az energiát és nekünk átadott üzenetében az is benne van, hogy merjük továbbadni mindazt a többi nőnek, amit ragyogásként mi már a felszínre hoztunk. Ettől a ragyogásunk nem lesz kevésbé értékes, különleges, sőt tovább növekszik.

Ebben segít ez a hanganyag.

Az idei elvonulás energiája elhozott két új hanganyagot, melyeket május 25-én ÚjHoldnál vettem  fel:

Aphrodité Lányai 2017.

Két hanganyagot kapsz. Az egyik abban segít, hogy tágulj a gyönyörködésben, hogy lényed egészével nyílj a szépségre, ami körbevesz, és így feltárul és kisugárzik saját szépséged is.

A másik hanganyag az örömteli várakozásba visz el, oda, ahol nincsen jelen hiány, hanem szerelmes egybeolvadás azzal, ami van és azzal, ami jön.

A két új hanganyag kedvezményes díja 2500Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik június 8-ig.

Ha ott voltál az idei elvonuláson, akkor nem kell ismételten feliratkoznod, mert automatikusan megkapod a hanganyagokat.

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd? (Aphrodité Lányai, Aphrodité Lányai 2017, mindkettő): *