“Látta Őt már régóta. Már azelőtt látta ezt a pillanatot, mielőtt a Férfi megszületett, látta mióta Lelke igent mondott erre a földi küldetésre a Világok közötti Térben,  a Fény Angyalainak ölelésében.  Látta és várta. Végtelen türelemmel, ahogyan csak a Sivatag Harcosa tud várni, az, akinek az idő nem létezik és akiben minden idősík együtt létezik.

És, most, ahogyan a Férfi lovát dél felé fordította és megtette az első lépéseket a homok-tenger felé a Sivatag Harcosában felizzott a tűz, a szívéből elindult a láng, mely végiglobogott minden sejtjén. Finom, belső bizsergéssel izzott fel benne az öröm. Elkezdődött…A Férfi elindult, hogy Királlyá szentelődjék a sivatagi beavatásban…” (Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

amazighorzok1

Alexander – Nagy Sándor – Királyként érkezett Egyiptomba, megszabadította az országot a perzsáktól és az egyiptomiak királyukként üdvözölték. Mégis elindult a sivatagi beavató úton, hogy annyi fáraóhoz hasonlóan a beavatásban szentelődjék királlyá. És a Lelke ezt már eltervezte a leszületés előtt, ahogyan ezt a Sivatag Harcosa pontosan látta.

Minden Férfi Királynak születik, minden Férfi magában hordozza a lehőtéségét annak, hogy ezt a minőséget kibontsa magában, megélje a mindennapokban.

A Király Uralkodó, uralja saját egó-késztetéseit, és szívből szolgálja azokat, akik rá vannak bízva. A szeretett nőt, a családot, a tágabb közösséget, vagy akár egy egész országot. A Király minőség megélhető egy párkapcsolatban, családban, vagy a nagyobb közösségek szintjén is.

A Nő amikor beleszeret egy Férfiba meglátja benne a Királyt, látja, mert a Lelke szemével lát bele a Férfi Lelkében lüktető lehetségesre. A mindennapok viszont kinyitják a “sivatagi beavató utat”, mely a Férfinak lehetőséget ad arra, hogy a belül hordozott Királyt valóban élni kezdje. És ez nem mindig történik meg, ilyenkor sérül a Nő és a Férfi is. Miközben persze a Nő is ezen beavatások közepette bontja saját Királynőségét, melyben ott van az egyensúly aközött, hogy lássuk Lélekkel, ami történik, tudjuk a Király valódi, de közben egészséges határaink legyenek, és ne vesszünk el a megmentő szerepében, hiszen a Királyt nem kell megmenteni.

Az energiák tánca sürgeti a változást, folyamatosan mozdítanak minket abba az irányba, hogy a Szakrális Női és Férfi minőségeket éljük. És ez nem mindig könnyű.

Számomra például Az Amazigh Hercegnő című könyvem megírása után volt hatalmas a kontraszt a könyv világa és a mindennapok között. Majd, ahogy elkezdtem hívni az Orákulum Papnőjét és Kleopátrát magamba, úgy lett könnyebb elfogadnom, hogy folyamatos beavatásban vagyunk és teret tartani annak, hogy Szerelmem is hívja saját Sivatagi Harcosát és Alexanderét. <3

Lélek-regényem megjelenése után még nagyobb izgalommal indultam el Siwaba, mint egy éve. Mielőtt elindultunk éreztem a hívást arra, hogy megszülessék Alexander Olaja, a Király Illata. Nem tudtam, hogy melyik olaj lesz az, de a Lelkem egyértelműen jelezte, hogy Siwa majd megmutatja.

Így is lett. Said, az egyik jeep-vezetőnk, szépséges tiszta energiákkal rendelkező Amazigh Őrzőnk az egyik este eljött, hogy hozzon néhány dolgot – siwai kenyeret, datolyát -, amit kértünk tőle. Nagyon finom illat lengett körülötte. Judit barátnőmet megkértem, hogy kérdezze meg mi az. A KIRÁLY ILLATA. Ez volt az illatszer neve. Tudtam, hogy nem kell tovább keresnem.

Visszatértünk Kairóba és a megbízható parfüm-olajos boltomban ott volt az illat. Megkérdeztem miből készül, csak annyit tudtak, hogy egy sivatagi fából. Beleborzongtam. Milyen illat is illeszkedhetne jobban Alexanderhez, a sivatagi beavató úton lépő Királyhoz?

És megkaptam arra is az útmutatást, hogy hol és hogyan akar az olaj energiával töltődni:

ALEXANDER OLAJ

amazighorzok2

A Király Illata parfüm-olaj már kétszer beutazta velem Felső-Egyiptom ősi templomait. Két üzenet formálódott eddig, mindkettő novemberben érkezett.

Az egyiket Karnak egyik eldugott, turisták által szinte sosem látogatott Templomában kaptam. Mutnak, Amun Napisten istennői párjának templomában, a Sekhmet szobrokkal körbevett templom-térben. Sekhmet oroszlánfejű Istennő az Erő tiszta használatának őrzője. Novemberben felnyílt itt előttem az a meditációs folyamat, amit itt éltek át a Papnők. Táncoltak Sekhmet energiájával sok nappal és éjjel, hívták Sekhmet erejét, hogy mossa át őket, míg meg nem érkeznek az Atlantiszi kataklizmát okozó középpontjából kimozdult Férfi-energia felé való teljes megbocsátásba. Alexander első üzenete ebbe a rituáléba visz el, mert amíg ezen emlék feloldozása meg nem történik újra és újra vonzzuk a sebzett Férfi-energiát, hogy meg tudjunk bocsátani.

A második üzenet Abydosban érkezett meg a Bárkák Termében. A hét Isteni Bárka energiája életre kelt körülöttünk, ott táncoltak, mozdultak egy szépséges fényörvényben és velük azok a fáraók, akik egy bizonyos szintig meg tudtak oda érkezni, hogy Isteni énüket éljék a Földön. Ezt a fénylő energia-spirált hívja az olaj és a hanganyag az életedbe, és transzformálja a jelen lévő férfi-energiát.

A harmadik üzenetről most azt érzem, hogy Philaeben, Ízisz Templomának születésházában és a Szentélyek Szentélyében kapom meg. Ott, ahol Alexander átélte a Szent Házasság rituáléját.

Ajánlom ezt az olajat saját Királyi minőségüket bontó Férfiaknak, és Nőknek, akik ehhez teret tartanak a párjuknak, miközben ezzel párhuzamosan nyílik saját Királynőségük.

Az olaj (20gr) és a három hanganyag díja 5000Ft. Az olajból kérhetsz nagyobb mennyiséget is, 50gr + hanganyag 7000Ft, 100gr + hanganyag 10000Ft.

A három hanganyag díja olaj nélkül 3500Ft.

Megrendeléshez küldd el a neved, telefonszámod, az Alexander Olaj szavakat és a mennyiséget (20gr, 50gr, 100gr), vagy az Alexander Hanganyagok szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com

Megrendelésedet december 20-ig tudod elküldeni.

Az olajat január első felében kapod meg.