A történelem – ami mint tudjuk nem az, ami történt, hanem amit leírtak róla – eretnek fáraóként tartja nyilván, neve hiányzik a király-listából. Koráról – melyet Amarna időszaknak neveznek – azt mondják, hogy Egyiptomot káoszba és romlásba vitte. Én teljesen másként ismerem őt, és tudom nem vagyok ezzel egyedül. Ismerem őt Atlantisz Fény-Királynak, aki Atlantisz aranykorának rezgését hozta vissza Egyiptom egy olyan időszakába, amikor a korrupt papság hatalmi törekvéseivel már egyre jobban beszennyezte Ízisz földjének egykori tisztaságát.

Akhenaten EgyIstenhitet alakított ki. Valójában nem kialakította, hanem visszahívta a figyelmet arra, amit az Egyiptomi kultúrát akhnaton5alapító ősök mindig is tudtak. Isten az EGY. A mindent teremtő Forrás, a Láthatatlan, Formátlan, az Atomok Tánca, amelyből minden forma testet ölt, és amelybe minden forma visszatér. Ezt tanította Aten-en keresztül. Minden Isten EGY. Az összes egyiptomi istenábrázolás az EGY végtelenjének különböző minőségeivel segít kapcsolódni. Mert így könnyebb az EGY végtelenjét befogadnunk. De az összes EGY. És nem pedig szétszabdalt, ahová a korrupt papság az egykori tiszta tudást süllyesztette.

Akhenaten ezzel az embereket vissza akarta vezetni annak belső tudásához, hogy végtelen erővel rendelkezik minden ember, aki ismeri a tiszta tudat teremtő erejét és azzal él félelmek nélkül, a szeretet által vezetve. Ez az ARANY rezgése.

Akhenaten saját, új fővárost épített, villámgyorsan, szinte a semmiből teremtve. Ahol az emberiég egykori Édenkert élményét teremtette meg újra, mindazt, ami lenyomatként Lemúriából és Atlantisz fénylő időszakából bennünk él. A királytól elvárt világi ténykedésekkel szakított, nem érdekelték hódítási törekvések, más országok egymás ellen szőtt ármányai, idejét családjával együtt városának napfénnyel átitatott gyönyörű kertjeiben töltötte gyönyörködéssel.

A Tízmilliószoros Nap csoportos gyógyításai alatt jelent meg Akhenaten arca, csodálatos arany energiát árasztva. Azt érzékeltem, hogy a belőle áradó energia teljes elme átmosást csinál, és a vele való kapcsolódás olyan erővel emel a bőség befogadásának állapotába, mint még eddig semmi. Pedig dolgozom már ezzel a témával jó pár éve.

Sikerült megtalálnom ezt az Akhenaten ábrázolást papiruszon, ráadásul a kedvencemen, antikolt papiruszon. Alig várom, hogy a saját példányom megtalálja azt a helyet itthon, ahol naponta kapcsolódhatok a benne lévő rezgéssel.

A képből – amíg van – rendelhetsz, a hozzá tartozó hanganyaggal együtt:

Akhenaten Kép antikolt papiruszon

még 11 darab van belőle

Az ajándékok, melyet a képpel – illetve a képen keresztül Akhenatennel – való kapcsolódás az életedbe hív:

  • oldja az anyagiakkal kapcsolatos félelmeket
  • feltölt az arany rezgésével, arany tudatossággal
  • kiemel a nem vagyok méltó érzésből, és visszakapcsol az Atlantiszi tiszta ősök tápláló erejéhez
  • tudatosítja a benned lévő végtelen teremtő erőt
  • felismerteti veled azt, hogy minden forma, anyag, pénz előhívható az EGY szeretetéből
  • kiemel az anyagitól való függésből
  • az aggódás helyett élni kezdesz a tudatos figyelem erejével
  • felerősíti benned a hála érzését, mely az Univerzumnak adott bizalom
  • az arany rezgésében való földelődés átalakítja a test-formádat, és fizikai létezésedet

A nagy (30x40cm) antikolt papiruszkép + a hozzá tartozó hanganyag díja most kedvezményes 4700Ft! (A képet április első felében kapod meg)

KEDVEZMÉNY! Az Akhenaten kép hanganyaggal + a két Vagyon hanganyag kedvezményes együttes díja 6700Ft. Rendelheted április 10-ig.

Ha már korábban rendelted a Vagyon Hanganyagokat, és szeretnéd a képet is, a te kedvezményes díjad 3700Ft

Megrendeléshez küldd el a neved, telefonszámod és a AKHENATEN, AKHENATEN+VAGYON szavakat (aszerint, hogy mit rendelsz): jelentkezem@vereskriszta.com

A Vagyon Hanganyagokról további információért ide kattints!