Megengedés-Állítás Vezetői Képzés

Többen részt vettetek már Megengedés Állításon és megtapasztaltátok ezt a másfajta rálátást hozó, megerősítő módszert. Most megérett bennem az, hogy tovább adjam ezt a módszert, ami az egyik Glastonbury út alatt született meg a Lélek vezetéséből.

Megengedés Állításnak neveztem el, mert a Család-Állítás elemeit használjuk, de teljesen másképpen, mint egy normál család-állításon. Nem azt kutatjuk, hogy hol vannak az elakadások a múltban, mi az, ami akadályoz, hanem megnézzük, hogy mi lenne akkor, ha az ellenállásokat elengedve, ráhelyezkednénk az áramlásra és megengednénk, hogy a vágyunk a fizikaiba írja magát.

Az állításokon teljes egészében a Lélek vezetésére bízom magamat, a Lélek hozzám és a résztvevőkhöz érkező információin keresztül vezetem azt, akinek állítunk az egyre teljesebb megengedésben, míg végül feláll előttünk az az élethelyzet, ami az illető vágyának és a Lélek szándékának megfelelő. Nagyon megerősítő folyamat ez minden résztvevőnek, mert nagyon támogató rálátni arra, hogy mindegy mi van éppen a fizikaiban, ha megengedjük az áramlást, mindez át tud íródni.

Sokat gondolkoztam azon, hogy hogyan tudom átadni másoknak is a Megengedés Állítás vezetését, és teljesen egyértelművé vált számomra, hogy azoknak tudom ezt átadni, akik már rendelkeznek a lélekgyógyítói ráhangoltsággal.

Ha szeretnéd beengedni az életedbe ezt az erőteljes és támogató módszert, akkor szeptemberben várlak Téged:

Megengedés-Állítás Vezetői Képzés

2014. szeptember 10-11.

A két napból az elsőt a Lélek hullámára hangoltság finomításával töltjük, a második napon  pedig élesben gyakoroljuk a Megengedés Állítás vezetését.

A két nap díja 33 000Ft. Jelentkezni 10 000Ft előleg befizetésével tudsz. A kurzuson összesen 6 fő tud részt venni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, email címed és a MEGENGEDÉS-ÁLLÍTÓ szót: kriszta@vereskriszta.com

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom