Mágnes-tudatosság

„Ha van előtted egy csomó vasreszelék, és szeretnéd őket szép mintázatba rendezni megteheted kétféle módon. Használhatod az ujjaidat, és megpróbálhatod az apró vasdarabokat szép vonalakba rendezni, vagy vehetsz egy mágnest. A mágnes vonzza a vasreszeléket. Ez szimbolizálja a női tudatosságunkat, amely a hatalmát a vonzásban és nem az aktivitásban fejti ki.” (Marianne Williamson, Visszatérés a szeretethez)

Erősödik a női energia a világban, erősödik a tudatosság a világban, beleléphetünk a mágnes-erőnkbe! A női energia mindenkiben jelen van, éppen úgy, ahogy a férfi is. Mindkettőre szükségünk van. Az elmúlt ötezer évben a férfi-energia használata felé billent el a Világban az egyensúly, ami azt eredményezte, hogy el kezdtük azt hinni, hogy csak aktivitással tudunk teremteni, és szinte teljesen elfeledkeztünk mágnes mivoltunkról.

Mágnesnek lenni jó! Izgalmas! Mulattató! Örömteli!

Eszembe is jutott egy történet erről. A napraforgóé. Az Istennő Templom felé utazva azon gondolkodtam, hogy szeretnék egy sárga virágot az oltárra, de  teli volt a kezem és nem volt kedvem elmenni a virágosig. Nem is kellett. Elém jött a virágos-néni, mosolygott és ezt mondta: „Te szereted ezeket, tessék!” És a kezembe nyomott egy vidáman bólogató napraforgót.

Van egy online kurzusom, ami abban segít neked, hogy mágnessé válj az életedben és anyagi téren is könnyedebben létezz. Ezt a kurzust most felturbóztam, hozzátettem  minden napra egy olyan idézetet, vagy történetet, ami tovább támogat a mágnessé válásban.

Te nemrégiben letöltötted az Utazás a Bőség Arany Szigetére meditációt és ezért, ha akarod most élhetsz egy további ajándékkal. Online Pénz-Vonzó Kurzusomat most az általad meghatározott áron rendelheted meg. ÉS! A kurzushoz hozzáadott, napi megerősítéseket tartalmazó részt elsőként próbálhatod ki, és AJÁNDÉKBA KAPOD!

Online Pénz-Vonzó Bőség-Kurzus

indul: 2011. november 30.

ALAP CSOMAG: 7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a pénzt!

 „Ha  hiányt szenvedtek valamiből, amit kívántok, meg kell találnotok a módját, hogy érezzétek a lényegét – még mielőtt elérkezne -, máskülönben nem juthat el hozzátok…Ha a rezgés megjelenése előtt kéred egy dolog megvalósulását, lehetetlent kérsz. Ha hajlandó vagy még valamely dolog megvalósulása előtt sugározni a rezgést – akkor minden lehetséges.”  (Esther és Jerry Hicks, A bőség törvénye)

 A 7 hét alatt azokon a területeken vezetlek végig, amelyeket nekem is át kellett írnom ahhoz, hogy megérkezzem abba az anyagi jólétbe és biztonságba, amire vágytam. A bőség az Univerzum alap-rezgése, bőven van pénz! Neked is bőven lehet és ehhez csak a gondolati mintáidon szükséges változtatnod, mert ezek átalakításával megváltozik a vonzásod iránya és végre élvezheted azt, amit az Univerzum adni akar!

 A hét terület, melyet együtt átírunk:

Végtelen * Végtelen a pénz, ami a rendelkezésedre áll, mert minden végtelen, és ennek tapasztalásában csak te tudod magadat korlátozni és ez jó, mert ezen bármikor változtathatsz!

Megérdemlem * Megérdemled az anyagi bőséget, jár neked, annyi, amennyit szeretnél, csak úgy! Kiléphetsz azokból a tudattalan családi és szociális mintákból, melyek mást hitettek el veled.

Kiadhatom * Átírjuk az azzal kapcsolatos félelmeidet, hogy egyszer csak elfogy a pénzed.

Van * Létrehozzuk benned azt a belső bizonyosságot, hogy akkor is van pénz, amikor a fizikaiban nem látszik, így mindig lesz!

Sokfelől érkezhet * A legtöbb ember csak egy, vagy két módját tudja annak elképzelni, hogy pénzhez jusson, így elzárja magát a többitől. De te most megérkezel abba a kitágult nézőpontba, amely a többi utat is megnyitja, így a pénz végtelen módon meg tud jelenni a tapasztalásodban.

Beengedem * Kondicionálásunkkal rengeteg gátat helyezünk a pénz útjába. De ennek most vége! Megtanulsz kilépni a kényszeres cselekvésből és akarásból, és a befogadóvá válni.

Élvezem * Hogy tényleg élvezhesd a pénz áramlását, bűntudat és félelmek nélkül!

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja: 8800Ft. AJÁNDÉK! Az alap-csomagot, most azon az áron rendelheted meg, amit 3000Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy részvételi szándékodat egy héten belül jelzed (azaz november 23. éjfélig bejelentkezel)!

Az alap-csomagot kiegészítő, új 7×7 napi megerősítést Te szintén AJÁNDÉKBA kapod!

Az ALAP-CSOMAG mellett arra is lehetőséget biztosítok neked, hogy személyes kíséréssel vegyél részt ezen a tanfolyamon. Előző online csoportjaimban az volt a tapasztalat, hogy a személyes kíséret, a személyes visszajelzések és tanácsok nagyban segítették a folyamat hatékonyságát, mert kifejezetten a személyes történetben való elakadásokra világítottak rá:

EZÜST-CSOMAG: 7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganya * 3 személyes visszajelzés (2. és 4. gyakorlat után, illetve a tanfolyam végén)

Az EZÜST-CSOMAG részvételi díja: az alap-csomag részvételi díja + 4600Ft. AJÁNDÉK! Az Ezüst Csomag felára most csak 3000Ft, ha van skype hozzáférésed!

ARANY-CSOMAG: 7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganya * 7 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után)

Az ARANY-CSOMAG részvételi díja: az alap-csomag részvételi díja + 10 000Ft. AJÁNDÉK! Az Arany Csomag felára most csak 7000Ft, ha van skype hozzáférésed!

Jelentkezéshez küldd el nekem a PÉNZ-VONZÁS + ALAP, EZÜST vagy ARANY (a választott csomagnak megfelelően) szót, az alap-csomagra választott összeget, a nevedet és a címedet emailben: jelentkezem@vereskriszta.com

Szeretettel,

Veres Kriszta

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom