Egyiptomi Misztérium Iskola

“Én vagy Ő, aki mindig volt, van és lesz. Halandó fátylamat még fel nem lebbentette.” – Saisban, az Ősi Egyiptom egyik városának Ízisz Szentélyében volt olvasható ez a felirat. Egyiptom földje Ízisz teste, Ízisz fátyla az ősi egyiptomi misztériumokat rejti.

krisztatengerAz életben nincsenek véletlenek. Engem látszólag a véletlen hozott Egyiptom földjére, de valójában a mély szerelem, amely ehhez a földhöz fűz, amely a Lelkem földi otthona, és amelyhez inkarnációk sora kapcsol. Gyönyörű utazásban vagyok immár 9 éve, mióta Ízisz visszahívott. Utazásban és emlékezésben, mely egyre komplexebb dolgokat tár fel.

Rengeteg hanganyag, üzenet, kurzus érkezett az elmúlt években Egyiptom szent helyeitől, ősi energiájából, majd komplett gyógyító energiák rendszere kezdett érkezni.

Ezeket adom át személyes és online formában azoknak, akiket szólít Ízisz, szólít Egyiptom, akik érzik a kapcsolódást az Egyiptomi múlttal, és érzik-tudják, hogy az ősi egyiptomi misztériumok továbbadásában szerepük van.

karim2019. utolsó hónapja elhozott egy varázslatos találkozást. Megismerkedtem, illetve együtt vezettük az első közös szakrális utunkat Karimmel. Karim egyiptológus-idegenvezető (immár 16 éve), és a Szufi út követője. A Szufizmus az Iszlám misztikus ága, az út, melyen Rumi is járt.

Karim családja generációk óta követi ezt a szívben gyökerező ösvényt, melynek szellemisége átitatja Karim Ősi Egyiptomról adott minden tanítását, magyarázatát.

Együtt vezetett útjaink olyan, mintha EGYütt lépkednénk felfelé Szakkara piramisának lépcsőin, minden kimondott mondatunkkal inspiráljuk EGYmást, nyílik a tudatunk és Kemet titkai megmutatják magukat. EGYütt vezetett útjaink inspirálták ezen Misztérium Iskola megszületését, melynek segítségével az Ősi Egyiptom minden szerelmese közelebb léphet a titkokhoz.

Várunk szeretettel augusztus 22-én indult Iskolánkba, melyhez csatlkozhatsz menet közben is::

KEMET Misztérium Iskola

második kör indul szeptember 22-én

alkimista3

Az Első Kör 9 hónapon keresztül vezető utazás. Minden hónap 22-én 3 hanganyagot kapsz ugyanazon témához kapcsolódóan.

Az első hanganyagban Karim fejti ki az adott témát az Egyiptológia szemszögéből, de oly módon, ahogy eddig még nem hallottad, hiszen a Szufi szív teljesen már szintjét nyitja ki az Ősi Egyiptom megértésének (Karim tanítása angol nyelvű, melyet én fordítok magyarra a hanganyagban).

A második hanganyagban én fejtem ki a ugyanezt a témát, de spirituális szemszögből.

A harmadik hanganyag, pedig egy erőteljes vezett meditáció, melynek segítségével belülről a Lelked tanításain keresztül tapasztalhatod meg az adott témát.

KEMET Egyiptom ősi neve. Jelentése a Fekete Föld, azaz a Nílus által termékennyé változtatott, megszentelt Föld. KEMET jelöli az Ősi Egyiptom Aranykorát is, éppen ezért az első hónap témája maga KEMET lesz.

Az Iskola tematikája:

Első Kör * Kemet

Második Kör * Predinasztikus időszak, első és második dinasztia

Harmadik Kör * ÓBirodalom

Negyedik Kör * KözépBirodalom

Ötödik Kör * ÚjBirodalom Akhenaten előtt

Hatodik Kör * Akhenaten, Amarna időszak

Hetedik Kör * ÚjBirodalom, Akhenaten után II Ramszesszel bezárólag

Nyolcadik Kör * ÚjBirodalom II. Ramszesz után

Kilencedik Kör * Nagy Sándortól Kleopátráig

Az iskola anyagai áttekintést hoznak az írott történelem és a Lélek történelmén keresztül. A havi tanításokkal végighaladunk Egyiptom különböző időszakain (ÓBirodalom, KözépBirodalom, ÚjBirodalom, Átmeneti Kor, Amarna időszak, Görög-Római Kor…), feltárjuk azok jelentőségét, tudatosságát, az azt formáló energiákat, és azt, ahogyan ez a Világ többi részére hatott és ahogyan formálja-formálhatja az életünket most is.

A KEMET Misztérium Iskola első körének részvételi díja 77 000Ft (a 9 hónap összes anyaga). A részvételi díjat fizetheted két részletben is, így a részvételi díj 2×41 000Ft (a második részvételi díj november 21-ig esedékes), vagy havonta (9900Ft). Részt vehetsz a egy-egy hónap utazásaiban is, így egy hónap tanításainak részvételi díja 11 000Ft.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatunk: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik részvételi formát választod (teljes 9 hónap, két részlet, havi részletek, első hónap): *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom

Hozzászólások
4 hozzászólás - “Egyiptomi Misztérium Iskola”
 1. Novák Ágota szerint:

  Kedves Kriszta!
  Tervezed-e, hogy október után egy új Lélekgyógyítói kurzust indítasz?
  Köszönöm, Novák Ági

 2. Tamas szerint:

  Jovore megyek magyarorszagra majd es biztos meg fogom csinalni ha lesz akkor. Addig maradok az online kurzusoknal…
  De ez az utam az biztos.
  Addig is javaslok valakit aki az ajanlasom alapjan reszt fog venni ezen szemelyesen, ahogy el fogja vegezni az atlantiszi kurzust is online ahogy en.
  olellek szeretettel:
  NAGYSZERU DOLGOKAT TANULOK ITT :-)
  Javaslom mindenkinek aki a folyamatban van… akarmilyen nehez az elethelyzete!
  Tamas

 3. Cseke Imre szerint:

  Tamás barátom már javasolt erre a tanfolyamra, így nincs más dolgom mint elmenni, mert tudom hogy nagyszerű dolgokat fogok tanulni.
  Imre

Neked mi a véleményed?