Imhotep Gyógyítói Misztérium Iskola – I. modul

Imhotep – Ő, aki békében érkezik…

Imhotep, aki testben élt, de Ren-jében olyan magas szinten hozta le a Lelke Fényét, hogy halála után Ptah gyermekeként és a Gyógyítás Neterjeként tisztelik.

„Áldás kísérjen Téged, a kegyes-szívűt! Imhotep, Ptah fia. Jöjj házadba, thebai templomodba, hadd lássanak téged az emberek örömmel. Fogadd mit neked hoznak! Lélegezd be az illatokat, tested újítsák meg az öntetek!

A férfiak tapsolnak Téged, a nők imádkoznak hozzád. Mind EGY-ütt dícsér Téged a kegyelmedért. Te vagy, aki gyógyulást hoz. Te vagy, akiben újjászületnek. Te vagy, akik megújítja apjuk teremtését!”

Hem/Hemet Ptah – Első modul Egziptomban Kriszta & Karim vezetésével

2024. március

Beavatás a Szív Gyógyító Terébe * a WAS Pálca, a DJED és az ANKH Gyógyító Misztériumába

Ptah – Ő, aki a Szív gondolatával teremt..

Szakkara Gyógyító Templom-Komplexumának Ptah energiájában megtartott terét Imhotep hozta létre. Ebbe a Gyógyító Térbe utazunk el a gyógyítói utazás és kurzus első részében. Végigutazunk a szertartásos téren, ahol az Elmét altatták, azaz visszavezették a Szívbe. Az elme megpihent a Szívben és így automatikusan kinyílt a Tér, ahol Egész-ek vagyunk, ahol az Egész-ségünk lakik.

Ezen az Elmét „altató” Téren utazunk végig EGYütt, majd megtanuljuk ezt a Szívbe- Érkeztető Teret megidézni annak „altató” folyamatain keresztül és ebbe a Térbe elvezetni azokat, akik az EGÉSZ-séget keresik.

Majd elutazunk Karnakba, ahol Ptah Szentélyében kérünk beavatást Ptah szakrális eszközeinek használatába: WAS uralkodói pálca * DJED * ANKH

A szakrális gyógyítói utazás és kurzus programja:

1. nap Érkezés Kairóba transzfer a szállodába

2. nap Nyitó kör és a Szakkarai Gyógyító Komplexum felfedezése

3. nap Utazás a Szívbe Érkeztető ÁlomTér elemeivel

4. nap Beavató szertartás a Szakkarai Piramisban privát időben

Délután páros munka a Szívbe Érkeztető ÁlomTérrel

5. nap Repülés Luxorba, transzfer a szállodába

Ismerkedés Ptah Szakrális eszközeivel

6. nap Gyógyítói Kódok első aktiválása a WAS Pálcával Ptah Szentélyében

7. nap DJED Aktiválás a Szfinxek útján

ANKH Aktiválás  Luxor Templomában

8. nap Páros munka Ptah szakrális eszközeinek energiájával

Gyógyítói felszentelés Sekhmet Szentélyében

9. nap Transzfer a repülőtérre, hazautazás

A  kurzuson átadott tudás első része (a Szív Gyógyító Terébe való megérkeztetés folyamata) beépíthető a már használt gyógyítói folyamataidba, vagy alkalmazható önmagában, az EGÉSZ-ségbe érkeztetésre. A Szívből kinyílik az Egész-ségünk, és a gyógyulás önmagától megtörténik.

A  beavató folyamat második része  (Ptah szakrális eszközei) saját Gyógyító Énedet aktiválja arra, hogy használ ezen eszközök energiáját a gyógyító folyamatokban

A gyógyítói utazás & kurzus részvételi díja:  hamarosan

JELENTKEZÉSHEZ küldd el az IMHOTEP-PTAH szavakat, nevedet és telefonszámodat erre az email címre: info@vereskriszta.com

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev:
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom