Karácsonyi meditációs-hanganyag akció

„Akármerre visz az utad, megtalállak téged! Lámpást adtál fáradt kezeimbe, hozzád szól az ének!”  (Kormorán, Kalotaszegi hajnali zsoltár)

Kívánom, hogy a Téli Napfordulón újjászülető Fény és a Karácsony szeretet energiája vezessen minket az úton, hogy bármerre is járunk megtaláljuk magunkban hordozott Fényt és lámpásként világítsunk mások szeretet-keresésében!

Fekete-Kiss Sándorral közösen készített meditációinkat a Lélek fényébe és erejébe vetett hit ihlette. Nagy öröm számunkra, ha a hanganyagok téged is segíthetnek a Lélek ösvényének bejárásában. Karácsonyi ajándékunk számodra az, hogy a meditációkat letölthető hanganyagként kedvezményes áron vásárolhatod meg:

egy hanganyag ára 1900Ft

két hanganyag ára 3800Ft helyett csak 3200Ft

három hanganyag ára 5700Ft helyett csak 4200Ft

négy hanganyag ára 7600Ft helyett csak 5200Ft

öt hanganyag ára 9500Ft helyett csak 6000Ft

hat hanganyag  ára 11400Ft helyett csak 6600Ft

hét hanganyag ára 13300Ft helyett csak 7000Ft

nyolc hanganyag ára 15200Ft helyett csak 7200Ft

Boldogasszony Jóskártyám karácsonyi ára 3500Ft helyett csak 2500Ft

Információ a hanganyagokról és a jóskártyáról:

Ez a három hanganyag több, mint 60 perces meditációs utazást tartalmaz. Azt ajánlom, hogy legalább egyszer utazz végig a hanganyagon a teljes figyelmeddel. Miután ezt megtetted bármikor hallgathatod a napi tevékenységed háttereként:

Védekezés helyett szeress! * A védekezés illúziójából a szeretetbe emelő meditáció Szférák     Zenéjével és Éneklő Kristálytálakkal

Minden olyan viselkedési forma, amely nem szeretetteljes; szeretet     kér. Aki támad, az fél, aki látszólag támad téged, valójában a     szeretetedet kéri. Amikor megtámadnak, védekezünk, így a harc, és  az    életünket átszövő játszmák soha nem érnek véget. A harc és a    védekezés  rengeteg energiát emészt fel, végtelen energiát,  amelyet   arra is  fordíthatnánk, hogy boldogok legyünk. A védelem  falai   előbb-utóbb  börtönbe zárnak. Ez a meditáció abban segít,  hogy ki   tudj lépni a  falak mögül és megérkezz a megnyílásba,  kapcsolódásba   és szeretetbe.

Fény-Lélek-Egység * Elengedés meditáció Szférák Zenéjével és Éneklő Kristálytálakkal

Erőteljes elengedés meditáció és lélekutazás, mely a fájdalomból, haragból, szorongásból és egyedüllétből visszaemel a Lelked végtelenségébe, a Lelked fényébe és az EGY-ségbe.

 

 

 

 

Álmok Ideje * Delfin-utazás Szférák Zenéjével és Éneklő  Kristálytálakkal

„Hát tudod…Mi ez? Valami eltérő tudatállapot, vagy egy másik valóság?  Egy másik dimenzió? Másik univerzum? Mindez együtt – felelt Chyarr-,  és még sok minden más is. Talán legjobb lenne, ha azt mondanám, hogy  az Álmok Ideje az átjáró, amely minden helyet és időt összeköt  egymással.” – Így tanítja Chyarr, a delfin embertestvérét Adrian P.  Kezele A delfin álma című könyvében.

A meditáció összekapcsol a delfinek bölcsességével, és az Álmok  Idejébe emel. Delfineket igézve, delfinekkel lélegezve úszol át az  átjárón oda, ahol megszűnik a szétválasztottság és ahol a Lélek  Végtelenje kinyílik. Ajánlom neked ezt a delfin-utazást, ha úgy érzed  kibillentél az egyensúlyból és a szemed elfelejtette látni az élet  szépségét. Ajánlom neked ezt a delfin-utazást akkor is, ha  egyensúlyban vagy, mert mindig tud tovább tágulni az öröm és a  boldogság benned.

A Látlak két hanganyagot tartalmaz, az első a Lélekmaggal összekapcsoló meditáció, a második csak a zene szöveg nélkül. Ezeket a hanganyagokat esti hallgatásra javaslom, mert így az álmodban a Lélek rezgésén utazol tovább (nyugodtan elalhatsz benne :-)):

Látlak * Lélek-Eszenciával összekapcsoló meditáció Szférák Zenéjével és Éneklő Kristálytálakkal

A Lélek a Forrás Fényét hordozza magában, a Lélekmagunkban őrizzük az Lelkünk összesűrített eszenciáját. A Lélekmag bejárat a Lélek végtelenjébe, a Lélekmagunkon keresztül minden tudás elérhető, a Lélek mindenre tudja a választ. Ezzel a meditációval rendszeresen megerősítheted a Lelkeddel való kapcsolatot, gyakorolhatod azt az egyszerű technikát, ami a Lelkedbe emel, elmélyítheted a lelkeddel való kapcsolatot és a Lélek-nyelv vezetését követve varázslatos, válaszokat adó látomás-kereső utazásokra indulhatsz a Lelkedben.

Ez a hanganyag táncmeditációs utazás,nagyon hatásos, ha végigtáncolod. Ha erre nincsen időd, akkor hallgathatod szintén háttérként:

Álomból-Valóság * Táncmeditáció a vágyaidért és azok földi valósággá változtatásáért

Az álom a valóság kovásza. A szívünkben lakó vágyak és álmok a Lelkünk üzenetei. A vágyaink már léteznek, a vágyainkban a Lelkünk terjeszti ki önmagát. Ez a táncmeditáció segít rálátni a vágyaidra, majd a meditációt végigtáncolva, a mozdulataidon végigutazva meg is támogathatod a vágyaid fizikai valósággá sűrűsödését. Ez a táncmeditáció teremteni tanít, azzal, hogy ráhangol az Forrásból kiáradó életenergia hullámzására, ráhangol a jólétre és a megengedésre.

A Szerelem-Kehely első hanganyagát 5×8 napon keresztüli hallgatását javaslom. A második hanganyagot bármikor meghallgathatod, amikor úgy érzed, hogy szükséged van rá:

Szerelem-Kehely *A szerelem és szexualitás szentségével átitató meditációk Szférák Zenéjével és  Éneklő  Kristálytálakkal

Az első meditációs utazás segít a megnyílásban, fájdalmas szívélmények gyógyításában és a szexuális teremtő erővel való összekapcsolódásban. Ajánlom neked az első meditációt 5×8 napon keresztül elvégezni, hogy kinyílhasson benned a szerelem virága, amely vonzani fogja hozzád a szeretetet és szerelmet.

A második meditáció erőteljes összekapcsolódás Jézus és Mária Magdaléna energiájával, a megszentelt szerelemmel és szexualitással. A meditáció hallgatása elvezet saját magad szeretetéhez, mely leemel a szenvedés keresztjéről, hogy ihass a gyönyör kelyhéből, és ezáltal megérkezz a ragyogásba.

A következő két anyag hét rövid (7-10 perces) vizualizációt tartalmaz, a hét minden napjára egyet. A rövid vizualizáció könnyedén beilleszthető a reggeledbe. Javaslom, hogy legalább háromszor utazz végig a hét meditáción (az 3×3 hétig, 21 napon keresztül utazz velük):

Pénz-Vonzó Bőség-Meditáció * Hét meditáció, amivel megnyithatod magad a bőség áramlásának Szférák Zenéjével és Éneklő  Kristálytálakkal

Hét rövid meditáció, a hét minden napjára. A meditációk segítenek teljesen átírni a pénzhez való viszonyodat. A meditációk hallgatásával kiléphetsz a félelmekből, negatív pénz-történetedből és megnyitod magad a pénz és anyagi jólét beáramlásának.
A pénzt nem keresni kell, hanem beengedni! Hallgasd a meditációkat legalább három héten keresztül és ez a tapasztalásoddá válik!

1. Hétfő – Végtelen
2. Kedd – Megérdemlem
3. Szerda – Kiadhatom
4. Csütörtök – Van
5. Péntek – Sokfelől érkezhet
6. Szombat – Beengedem
7. Vasárnap – Élvezem

Megszentelt Nő * Hét csakra-vizualizáció a Női Léted megszenteléséért

Hét rövid meditáció a hét minden napjára. A meditációk segítenek  átírni a női önértékelésed, és megszentelik Női Energiáid áramlását.
Az Életerő Kelyhe vagy. Érzelmeid termékenységgel áldanak. Szépéged  örök. A Szereteted gyógyít. A világnak szüksége van a Hangodra. Mély  Bölcsesség lakik benned. Isteni Létező vagy.
A meditációk rendszeres hallgatásával visszaemlékszel az Istennőre, a  magadban hordozott Megszentelt Női Erőre és megérkezel annak áldott  Ragyogásába.

1. nap – Gyökércsakra – Megszentelt Kehely
2. nap – Szexcsakra – Megszentelt Vízesés
3. nap – Köldökcsakra – Megszentelt Kert
4. nap – Szívcsakra – Megszentelt Templom
5. nap – Torokcsakra – Megszentelt Madár
6. nap – Harmadikszemcsakra – Megszentelt Barlang
7. nap – Koronacsakra – Megszentelt Nő

Boldogasszony Jóskártya *45 lapos kártya, útmutató füzettel

Boldogasszony jóskártya lapjain keresztül a Kárpát-medence ősi Istennője szól hozzánk. Az Istennő a természetben ölt testet, a természet ciklikus változása az Istennő különböző minőségeinek, energiáinak örök spiráltánca, melyet évkörnek nevezünk. Az Istennő a törvényeit a természetbe írta, az évkör olyan számunkra, mint az iránytű, megkönnyíti számunkra az eligazodást az életünk történései között. Természettel közeli kapcsolatban élő őseink jól ismerték a Földanya változó arca mögött megbújó energiamintázatot és természetes volt számukra ezen energiák követése, amelyek hatnak a mai nyugati civilizáció földtől, gyökerektől, Istennőtől elszakadt világában élőkre is. A kártya segítséget nyújt ezen energiák tudatosítására, melyekkel összhangban mozogva megváltozik, és valódibbá válik az életünk. Az évkör, mely születés-élet-halál örök ciklusa, az Istennő különböző arcainak tükröződése meghatározza az egész életünket. Ugyanez a ciklus ismétlődik a saját életünkben megszületésünktől a halálunkig, egy éven belül és életünk minden történésén belül is. Ha valami elkezdődik, az eljut a kiteljesedéshez, mely elindul az elmúlás felé, hogy annak transzformáló csendjében újraformálja magát és egy másik minőségben újra megszülethessék. Az Istennőt mindig jelen volt a Kárpát medence népeinek életében, valamikor az őskor békés világában láthatóan, majd a patriarchális kultúrák kialakulásával és megszilárdulásával egyre kevésbé megfoghatóan, míg végül a kereszténységgel már szinte csak Mária kék köntösében érezték őt az emberek. A Kárpát-medence népei az Istennőt, akit az Egyetlen és a Sok különböző neveken nevezték. A Kárpát-medence évkörén helyet kapott az összes olyan Istennő, akit a valaha itt éltek tiszteltek és akikre sikerült a felejtés ködén átnyújtózva visszaemlékezni. A Boldogasszonya jóskártya 45 lapja felosztható kilencszer öt lapra, a kilenc kisebb egység az évkör kilenc Istennői minőségének energiáját hordozza, ahogyan ők megmutatják magukat az elemekben (Levegő, Víz, Tűz, Föld), a női lét szakaszaiban (Leány, Szerető, Anya, Barlang Asszonya) és a mozdulatlan, állandó középpontban. A kisebb egységeken belül ott találjuk magyar Boldogasszonyunk különböző alakjait, a kőköri Istennőket és a Kárpát-medencében közben megfordult népek Istennőit. Egy egységbe tartozó Istennők magukban hordozzák az évkör azon időszakának energiáját, de a kártya születése közben megmutatták azt is, amit ebből az energiából ők hangsúlyosan képviselnek.

A megrendeléshez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot. A hanganyagokat letölthető linkként kapod meg (ha akarod kiírhatod őket CD-re, és ehhez szívesen elküldjük neked a CD-re nyomtatható képet is, ezt a kérést jelezd a megrendelésnél).

A megrendelt kártyák átvételének három módja van, átutalás után postázzuk neked, küldhetjük utánvétellel (ennek drágább a postaköltsége, mint ez előzőnek), vagy átveheted személyesen az Erzsébet krt-on (ebben az esetben nincsen postaköltség). Kérlek az űrlap kitöltésénél jelöld meg, hogy melyik átvételi módot választod:

 


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Megrendeled-e a Védekezés helyett Szeress hanganyagot:

*
Megrendeled-e a Fény-Lélek-Egység hanganyagot:

*
Megrendeled-e az Álmok Ideje hanganyagot:

*
Megrendeled-e a Látlak hanganyagokat:

*
Megrendeled-e az Álomból Valóság hanganyagot:

*
Megrendeled-e a Szerelem-Kehely hanganyagokat:

*
Megrendeled-e a Pénz-Vonzó hanganyagokat:

*
Megrendeled-e a Megszentelt Nő hanganyagokat:

*
Kéred-e a CD-re nyomtatható képet:

Megrendeled-e a Boldogasszony Jóskártyát:

*
Hogyan szeretnéd átvenni a jóskártyát:

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom