Karácsonyi akció az online kurzusokra

“Akármerre visz az utad, megtalállak téged! Lámpást adtál fáradt kezeimbe, hozzád szól az ének!”  (Kormorán, Kalotaszegi hajnali zsoltár)

Kívánom, hogy a Téli Napfordulón újjászülető Fény és a Karácsony szeretet energiája vezessen minket az úton, hogy bármerre is járunk megtaláljuk magunkban hordozott Fényt és lámpásként világítsunk mások szeretet-keresésében!

Online kurzusaim hanganyagai, tanításai és gyakorlatai abban segítenek, hogy a legnagyobb ajándékot add magadnak: a Lelkedből kibomló, vágyaid szerinti boldog és örömteli életet. Online kurzusaimmal ezt az ajándékot tovább is adhatod azoknak, akik a szívedhez közel állnak és akikkel szeretnél osztozni az élet örömteli megélésében. Nagy öröm számomra, hogy eddig is sok embert támogathattam ebben, és nagy öröm számomra, ha még többeknek segíthetnek online kurzusaim, melyeket most jelentős karácsonyi kedvezménnyel rendelhetsz meg saját magadnak, vagy ajándékként másoknak:

8 ONLINE KURZUSOMAT RENDELHETED MEG FÉLÁRON DECEMBER 15-IG! TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! KÉT ONLINE KURZUS MEGRENDELÉSE ESETÉN A HARMADIKAT (amely azonos árú, vagy kedvezőbb árú, mint az első kettő) A KEDVEZMÉNYES ÁR FELÉÉRT RENDELHETED MEG! HÁROM KURZUS MEGRENDELÉSE ESETÉN A NEGYEDIK ÁLTALAD VÁLASZTOTTAT (amely azonos árú, vagy kedvezőbb árú, mint az első kettő) AJÁNDÉKBA KAPOD!

Az alábbi kurzusokból válogathatsz:

Online Játszva-Teremtő Kurzus

indul: 2013 január 4-én KEDVEZMÉNNYEL!

 

Az ALAP CSOMAGOT (3×3 hét ­* 3×3 tanítás * 3×3 gyakorlat) most 11100Ft helyett féláron, azaz 5550Ft-ért tudod megvásárolni, ha november végéig bejelentkezel!

A kurzus első három hetében elkezdjük az életünk könnyed, örömteli újraírását, hívni kezdjük a vágyainkat. A második három hétben azokon a helyzetek könnyed átalakítását gyakoroljuk, amik általában megállítják a teremtési folyamatainkat. A harmadik három hétben, pedig azzal játszunk, hogy hogyan tudjuk az életünk minden pillanatát a teremtésünk részévé tenni.

A kurzusról részleteket ide kattintva találsz!

 „Női Ragyogás” Online Kurzus Veres Krisztával

indul január 10-én KEDVEZMÉNNYEL!

 

 Az ALAP CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 szertartás * 7 meditációs hanganyag ) most 8800Ft helyett 4400Ft-ért tudod megvásárolni, ha november végéig bejelentkezel!

A saját belső forrásából fénylő nő élete olyan, mint a legszebb kert, amiben minden pillanattal újabb virágok nyílnak, és ebben a kertben helye van a férfinak is, aki tudja és akarja magához ölelni a Kert szépségeit. Várlak Téged ezen a kurzuson, ha szeretnéd ezt a kertet felfedezni.

A kurzusról részleteket ide kattintva találsz!

ONLINE SZERELEM-VONZÓ KURZUS

hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a szerelmet!

indul 2013. január 10-én kedvezménnyel!

 

Az ALAP CSOMAGOT (8 hét ­* 8 tanítás * 1 meditációs hanganyag * 8 gyakorlat) és a 8×7 napi megerősítést most 8800+2600Ft, azaz 11400Ft helyett féláron, azaz 5700Ft-ért tudod megvásárolni, ha november végéig bejelentkezel!

A kurzusról részleteket ide kattintva találsz!

„Szeresd Önmagad és mindegy…” Online Kurzus

indul: 2013. január 10-én KEDVEZMÉNNYEL

Az ALAP-CSOMAG (3 hét * 3 tanítás * 3 gyakorlat * 3 hanganyag * 21 napi megerősítés) részvételi díja 6600Ft. KEDVEZMÉNY! Az ALAP-CSOMAGOT most féláron, azaz 3300Ft-ért tudod megrendelni, ha november végéig bejelentkezel!

„Csak úgy szabadulhatunk meg a szeretetlenségtől, ha elkezdjük felismerni saját értékünket. Ha önmagunkat értékesnek tartjuk, akkor mások is felismerik az étékeinket…Akkor érezzük mások szeretetét, ha magunkat szeretjük.” (Chuck Spezzano)

A kurzusról részleteket ide kattintva találsz!

ONLINE PÉNZ-VONZÓ KURZUS

indul: 2013. január 16-án KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag) és a 7×7 napi megerősítést most 8800Ft+2200FT helyett 5500Ft-ért vásárolhatod meg, ha november végéig bejelentkezel!

A 7 hét alatt azokon a területeken vezetlek végig, amelyeket nekem is át kellett írnom ahhoz, hogy megérkezzem abba az anyagi jólétbe és biztonságba, amire vágytam. A bőség az Univerzum alap-rezgése, bőven van pénz! Neked is bőven lehet és ehhez csak a gondolati mintáidon szükséges változtatnod, mert ezek átalakításával megváltozik a vonzásod iránya és végre élvezheted azt, amit az Univerzum adni akar!

A kurzusról részleteket ide kattintva találsz!

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával

öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: 2013. január 4-én KEDVEZMÉNNYEL!

 

Az ALAP CSOMAG (5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat) normál ára 6600Ft! A kurzust most féláron, azaz 3300Ft-ért rendelheted meg, ha november végéig bejelentkezel!

A kurzusról részleteket ide kattintva találsz!

„Fiatalság Elixírje” Online Kurzus

21 napos kurzus testi és lelki kortalanságodért

indul: 2013.  január 4-én KEDVEZMÉNNYEL

Az ALAP CSOMAG (21 nap ­* 3 meditációs hanganyag * 3 tanítás * 21 napi megerősítés és gyakorlat) részvételi díja 6600Ft. KEDVEZMÉNY! A kurzust féláron, azaz 3300Ft-ért rendelheted meg, ha november végéig bejelentkezel!

Az életed azért van, hogy jól érezd magad benne és élvezd a teremtés csodáit. A tested is a teremtés egyik csodája. Nem azért kaptad, hogy folyton aggódj a korán és az állapotán, hanem azért, hogy örülj neki és jól érezd magad benne. Azért élsz, hogy kiteljesítsd a fizikai szinten is, azt a csodát, amit a Lelkedben hordozol. Ha ezt megteszed, ha Lélekből és Szívből élsz, és a testi és lelki jóllétedet táplálod a tested örömmel tükrözi vissza azt a Ragyogást, ami Vagy!

A kurzusról részleteket ide kattintva találsz!

Gyógyítsd meg a Kapcsolatot!

indul: 2013. január 16-án KEDVEZMÉNNYEL

 

Az ALAP-CSOMAG (9 hét * 3 hanganyag ­* 9 tanítás * 9 gyakorlat) ára 11100Ft. KEDVEZMÉNY! Az ALAP-CSOMAGOT most féláron, azaz 5500Ft-ért rendelheted meg, ha november végéig bejelentkezel!

A kurzus ezeket a témákat érinti: elfogadó, megengedő és támogató szeretet gyakorlása * megbocsátás és a szíved meggyógyítása * a másokkal szembeni bizalomba lépés * mit tegyél támadások és érzelmi zsarolások esetén * hogyan maradj meg a szeretet állapotában

A kurzusról részleteket ide kattintva találsz!

A kurzusokat az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni (vagy egyenként a kurzusok oldalain):

FIGYELEM! HA A KURZUST AJÁNDÉKBA ADOD, AKKOR A MEGRENDELÉS RUBRIKÁBAN ADD MEG A MEGAJÁNDÉKOZOTT SZEMÉLY NEVÉT ÉS EMAIL CÍMÉT!

 

Hogyan szólíthatlak?: *
Email cím: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Megrendelem a Játszva-Teremtő Kurzust: *
Megrendelem a Női-Ragyogás Kurzust: *
Megrendelem a Szerelem-Vonzó Kurzust: *
Megrendelem a „Szeresd Önmagad…” Kurzust: *
Megrendelem az Elengedés Kurzust: *
Megrendelem a Fiatalság Elixírje Kurzust: *
Megrendelem a Pénz-Vonzó Kurzust: *
Megrendelem a „Gyógyítsd meg a Kapcsolatot” Kurzust: *

 

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom