A Léleknek nincsen szüksége gyógyításra, mert mindig Teljes.  A minket ért traumák, a megtanult hitrendszerek és az elme gondolataiból szőtt illúziók, félelmek viszont létrehoznak egy olyan sűrű hálót, amivel távol tartjuk magunkat a Lélek Teljességének és Végtelenségének megtapasztalásától. Lélek-Összekapcsoló egyéni gyógyításaimon elengedjük mindazt, ami a Lelked megtapasztalásától távol tart és a Lélek rezgését erősítjük fel a Lényedben.

Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

A Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

 A kezelés időtartama egy óra. A kezelés díja 13 000Ft hanganyag nélkül, a gyógyítás által hozott rezgésben megerősítő személyes hanganyaggal 15 000Ft. A Lélek-Összekapcsolás skype-os formában történik. Bejelentkezés a kriszta@vereskriszta.com email címen.

Magdaléna-Csatornázás

 Mária Magdaléna a Lélek Lángjának és Kapujának őrzője, életének küldetése a Lélekre való emlékezés és a Lélek hangjának minden körülmények között való követése volt és azóta is ebben segíti azokat, akik készek a hangját meghallani. A személyes Magdaléna-Csatornázáson  Mária Magdaléna rezgését engedem át magamon. Neki teheted fel a kérdéseket, a tőle érkező válaszokat és a teljes beszélgetést felveszem, majd elküldöm neked, hogy bármikor visszahallgathasd.

  A kezelés időtartama 30-40 perc. A kezelés díja 7000Ft. A Magdaléna Csatornázás skype-os formában történik. Bejelentkezés a kriszta@vereskriszta.com email címen.

Tudat-tágító Beszélgetés

beszelgetes Mindannyiunkkal előfordul, hogy annyira belekavarodunk az elme félelem-alapú gondolataiba, hogy egyszerűen nem látjuk, nem találjuk a kiutat, a megoldást. Ilyenkor általában elég lenne kipróbálni egy másik nézőpontot, feltenni egy másik szemüveget és máris előtűnne a kiút. De a negatív gondolatok tudnak olyan sűrű hálót szőni, hogy azt a másik szemüveget már egyszerűen nem vesszük észre. A beszélgetés során segítek kilátni az elme hálójából és segítek rálátni a helyzetre másképpen, amely elindít a megoldás felé.

A beszélgetés időtartama 20 perc. A beszélgetés díja 4000Ft. A beszélgetés skype-os formában történik. Bejelentkezés a kriszta@vereskriszta.com email címen.

Személyes Hanganyag

hanganyagLehet, hogy már ismered a hanganyagaimat, és segítettek is neked, és lehet, hogy volt már olyan élethelyzeted, amiben azt érezted, hogy segítene egy kifejezetten rád és a helyzetedre hangolt hanganyag. Ha ilyenre van szükséged, akkor most már kérhetsz ilyet. Skype-on átbeszéljük mit szeretnél, milyen helyzetben vagy, miben szeretnél megerősítést, majd hangolódás után elkészítem a támogató hanganyagot, melyet letölthető linkként küldök neked.

A személyes hanganyag díja 5000Ft. A beszélgetés skype-os formában történik. Bejelentkezés a kriszta@vereskriszta.com email címen.