„Emlékezz arra, hogy FÉNY vagy, és maradj is FÉNY” – ez az egyik üzenet, amivel Mária Magdalénát útjára bocsátják a Fény névnélküli Lényei a testet öltése előtt. VAGYOK, AKI VAGYOK, pont ezt jelenti számomra. FÉNY vagyok, és Te is az vagy. Akkor születnek a kavarodások az életünkben, amikor elfeledkezünk erről.

Soha nem használtam és nem is tanítok védelmi technikákat, mert azt gondolom és élem, hogy amikor VAGYOK, AKI VAGYOK, azaz Fény-magamat élem, akkor semmi sem árthat nekem, mert a Fényem rezgése pont olyan, mint a Forrás. Mindent magába ölel és minden feloldódik, átalakul, Fénnyé válik benne.

Mindenféle ártó szándék csak akkor tud bántani, elérni, ha elveszem az illúziók világában és nem emlékezem arra, hogy KI VAGYOK VALÓJÁBAN. Ilyenkor annyi a dolgom, hogy visszarendeződjek Fény-magamba és velem együtt minden harmóniába rendeződik.

Múlt héten azzal találtam szembe magam, hogy valaki megirigyelte az életemet, és ahelyett, hogy engedélyt adott volna magának a vágyott dolgok megteremtésére, az enyémbe próbált energetikailag belepiszkálni. Egész jól, mert a velem egy térben élők, a Kedves és a két cica rögtön fizikai rosszulléttel is reagáltak az alacsony rezgésű szándékokra. Érzékeltem, hogy mi történik, és mi van mindezek hátterében, és a Lelkem azonnal elküldte azt a rezgést, ami villámgyorsan segített abban, hogy visszarendezzem önmagam a Fénybe – egy félelem volt az, ami teret nyitott az életemben ennek az irigységből született szándéknak -, majd segítsek a Kedvesnek és a cicáknak is abban, hogy az irigységből született mintázat kitisztuljon belőlük, és ezáltal a testük is visszaérkezzen a jólétbe.

A Lelkem a Viola Lángot küldte el nekem. A Viola Láng az alkímia lángja, melynek segítségével a fém arannyá változik, azaz az emberlét negatív rezgései feloldódnak és helyet adnak isteni természetünk arany-fényének.

Nagyon szép leírást találtam a Viola Láng működéséről az egyik weboldalon: „Időben nem tudunk visszautazni, de a Viola Láng mégis képes arra, hogy kitörölje és feloldja az okokat, következményeket, sőt még a múltbéli hibáink emlékét is. A Viola Láng a negatív energiát pozitívvá változtatja, a sötétséget fénnyé, és a „sorsot” lehetőséggé…A Viola Láng a rezgéseket alakítja át…Az atomok leginkább térből állnak, ez az üres tér az, amelyben a negativitás és a karmikus mintázatok megrekednek. Amikor a fizikai és energetikai testeinket felépítő atomok ezzel a negativitással terheltek, az elektronok egyre lassabban pörögnek, ezért egyre jobban rezonálunk a negativitásra, és egyre kevésbé érzékeljük a Fényt. A Viola Láng átalakít. Nemcsak körbeveszi és feloldja a negatív energiát, hanem Fénnyé változtatja. Így az atomok tere kevésbé sűrű, az elektronok ismét gyorsan pörögnek, és a rezgésünk emelkedik.”

A Viola Láng Saint German tanításai által érkezett vissza hozzánk (illetve inkább úgy mondom, hogy újra tudatosítottuk, hiszen a láng nem ment sehová, mindig is volt). Ugyanez a Viola Láng Avalon Hölgyének rezgése, illetve ezt a Viola Lángot sugározza Ízisz és Ozirisz Dzsed-Oszlopa is. Én leggyakrabban a Dzsed-Oszlopon keresztül hívom meg a Viola Lángot, illetve szívesen szólítom Avalon Hölgyén keresztül is.

Veled is szívesen megosztom mindkét vizualizációs gyakorlatot letölthető hanganyag formájában, ha a védekezés és félelmek helyett inkább a rezgéseid gyors és erőteljes átalakítását választanád. A KÉT HANGANYAG MOST KARÁCSONYI AJÁNDÉK <3

VIOLA-LÁNG MEDITÁCIÓK

Két kb. 20 perces hanganyagot küldök neked, mindkettő végigvezet egy olyan vizualizációs folyamaton, amellyel behívhatod a Lényedbe a Viola Láng átalakító erejét, illetve behívhatod ezt minden olyan életterületedre is, ahol diszharmóniát tapasztalsz.

Az egyik meditációs hanganyag a DZSED-OSZLOPPAL dolgozik. A Dzsed-Oszlop tulajdonképpen az ősi Egyiptom életfája, melyet akkor állítottak fel, amikor erőteljes átalakulási folyamatok zajlottak a világban, és ezt ki akarták egyensúlyozni. A Dzsed-Oszlop a Föld középpontját kapcsolja össze a Tejút középpontjával. Ízisz és Ozirisz állítja, azaz a Szent Női- és Férfi energiából születik, ezért különösen szeretem, mert a női és férfi energiákat is egyensúlyba hozza. A felállított – értsd ezt energiaként, bár az Ősi Egyiptomban, olykor fizikailag is felépítették – Dzsed-Oszlop pörög, és pörgése közben a Viola Lángot bocsátja ki, egyre nagyobb spirálokban. Én akkor hívom a Viola Fényt a Dzsed-Oszlopon keresztül, amikor szeretném, hogy valami gyorsan megtisztuljon és átalakuljon. A fentebb említett esetekben is ezt alkalmaztam.

A másik meditációs hanganyag AVALON energiájával dolgozik, AVALON HÖLGYÉN keresztül szólítja be a Viola Lángot. Ezt a meditációt inkább akkor szeretem alkalmazni, amikor szeretnék megpihenni abban, AKI VAGYOK, amikor szeretném magamat teljesen átitatni Fény-magammal.

December 31-ig kérheted a két hanganyagot. Január elsején küldöm ki őket.

Ha szeretnéd az ajándékot, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom