Legtöbben éreztünk már bizonytalanságot, félelmet, amikor a tartalékaink lefogynak, tovatűnnek. Az elmének szüksége van egy fizikai, megfogható kapaszkodóba, a Léleknek viszont végtelen tartaléka van akkor is, amikor a fizikaiban biztosnak tűnő tovatűnik.

Mostanában tapasztalhattál hasonlót. Tartalékaid megcsappanását. Váratlan kiadásokat, melyeknek kifizetésére kevés reális utat látsz. Esetleges eddig biztosnak tűnő bevételi források lelassulnak. Az is lehet, hogy semmi sem történt a fizikaiban, de mégis megjelentek benned a tartalékokkal, utánpótlással kapcsolatos félelmek.

Kétféle energia kevereg körülöttünk. A Mátrix félelem- és szűkség-alapú berendezkedéslt fenntartani akarók tudatos félelem-gerjesztése történik egyrészről.

Másrészről az Univerzum kínálja azt a lehetőséget, hogy a félelem és Mátrix-manipuláció helyett válasszuk a Forrás Végtelen Tartalékaira való visszakapcsolódást. Ehhez érkezett egy csodás energia-gyakorlat, amellyel a bizalmadat az Univerzum Végtelenjébe, és a Bőven Van-ba helyezheted:

“Végtelen Tartalék” Hanganyag

szeptember 30-án küldöm ki ismét

A hanganyag díja 1500Ft, amely úgy érvényes, ha megrendelésed megérkezik szeptember 29-ig.

Közben érkezik egy újabb energia-hullám és ahhoz kapcsolódó hanganyag, amely szintén a bőséget engedi tovább nyílni az életedben:

GAZDAG VAGYOK Hanganyag

szeptember 30-án küldöm ki ismét

Az, hogy kinek mit jelent a gazdagság relatív. Van akinek milliárdokat, másoknak azt, hogy van kényelmes otthonuk, a családjuk jól él, jut arra, amit meg szeretnének tenni.

Mindenesetre nem lehetsz úgy gazdag, hogy közben félsz a pénz hiányától és belül folyamatosan a szűkséget, szegénységet tapasztalod. A külső tapasztalás a belső érzésből születik. Ez a hanganyag abban segít, hogy a gazdagságot a belső tapasztalásoddá tedd, és ezáltal engedd változni a külsőt.

A hanganyag díja 1500Ft, amely úgy érvényes, ha megrendelésed megérkezik szeptember 29-ig.

GAZDAG VAGYOK 2. Hanganyag

A hanganyag a TeliHold energiájában készül, szeptember 30-án küldöm ki

A Gazdag Vagyok 2. Hanganyag tovább old azokban a szinte észrevétlen belső blokkokban, melyek akadályoznak abban, hogy beengedd a jólétet, a fizikaiság kényeztetését, a “luxust” és kinyújtózz abban. Ezzel egyidejűleg abban is segít, hogy a jóban való kinyújtózás nyissa benned a jó másokkal való megosztását.

A hanganyag díja 1500Ft, amely úgy érvényes, ha megrendelésed megérkezik szeptember 29-ig.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! A három hanganyag együttes díja 4000Ft.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Végtelen Tartalék, Gazdag Vagyok, Gazdag Vagyok 2., mindhárom): *