„Van egy Tér, túl azon, mi helyes és helytelen. Ott találkozom Veled.” – írja Rumi. És abban a Térben vár minden vágy, melyet valaha vágytál, és minden álom, melyet az életedről valaha álmodtál. És az a Tér nincsen távol, sem térben, sem időben. Csak egy döntés, hogy elengeded az ítéleteidet és máris ott találod magad.

Az elmének az a sajátossága, hogy tele van ítéletekkel arról, hogy mi jó és rossz, minek hogyan kellene lennie. Persze ezeknek az ítéleteknek semmi igazság- és valóságtartalma nincsen. Ezt elég könnyű felismerni, ha számba veszed azt, hogy valami lehet teljesen elfogadott egy országon belül, míg megütközést keltő egy pár határral arrébb. Minden jó és rossz rendszert az emberek állítanak fel olyan szokás-rendszereket alapul véve, amelynek legtöbbször semmi köze ahhoz, hogy ők személyesen mit szeretnének, de sokkal több közük van tudatos és tudattalan kollektív mintázatokhoz.

Amikor megszületik benned egy gondolat arra, hogy mit szeretnél vanegyter1megtapasztalni az életedben, ez a gondolat azonnal elkezdi átrendezni az energiákat körülötted, a vágyad a Végtelen Térből elő hív egy erőteljes áramlatot, mely vinni kezd a vágyad testet öltésének pillanatába.

Ez eddig szépen hangzik ugye? De felmerülhet benned a kérdés, hogy akkor hol van az a sok-sok álom és vágy, amely sosem valósult meg, sőt amellyel lehet, hogy a fizikai valóságod még mindig ellentétes képet mutat.

Érdemes ilyenkor feltenned azt a kérdést magadnak, hogy engedted-e, hogy vigyen az az áramlat, amely a vágyadra válaszul elindult, vagy ellenálltál neki?

A vágyadra válaszolva az Univerzum mindent megtesz, és elkezdi átrendezni a fizikai valóságodat úgy, hogy annak rezgése harmóniába kerüljön a finom-energiákban létező valóságoddal, ahol a vágyad is létezik. Ez eddig jól hangzik ugye? CSAKHOGY! Az átrendeződés lépéseit az elméd nem mindig, sőt legtöbbször nem helyesli, mert az sokszor ellentétes azokkal a magadban hordozott illúziókkal, hogy minek hogyan kellene lennie. És abban a pillanatban, hogy ezt tapasztalod ellenállásba kezdesz, és minden erőddel azon leszel, hogy az áramlatot megállítsd. Ez persze kevéssé sikerül, de az már igen, hogy az áramlattal szembe kapálózz.

Közben a Lelked még jobban vágyakozik, és ez a vágyakozás erősíti az áramlatot az életedben. Az áramlatot, amely átrendezi a rezgéseket és visz a vágyaid felé. De, ha továbbra is elveszel az ítéletekben, ellenállsz, kalimpálsz az áramlattal szemben, akkor elfáradsz, egyre jobban szenvedsz, ki is ábrándulsz, és reményt is vesztesz.

Pedig a Térben ott a vágyad. Vár.

Mi lenne, ha most másképpen csinálnád, mint eddig? Mi lenne, ha bíznál a folyamatban és hagynád, hogy vigyen az áramlat? Mi lenne, ha minden történéssel kapcsolatos ítéletedet elengednéd, megpihennél a Térben, tudva, hogy az álom a tiéd, nemsokára tapinthatod is, és közben egyszerűen élveznéd mindazt, amire nem is számítottál, de a Térből mégis kinyílik számodra.

Végre boldog lehetnél, és azt tehetnéd az életeddel, amire való! Élvezhetnéd J

Nekem sokszor segített már az a módszer, amelyet én Megengedés-Állításnak hívok abban, hogy jobban bízzak az életem folyamataiban és bizonyos legyek abban, hogy a vágyam egyre közeledik.

Közeledő budapesti tartózkodásom alatt ismét tartok Megengedés-Napot, ahol kilenc embernek tudok segíteni ugyanebben:

MEGENGEDÉS NAP

2013. február 4. 10:00-18:00

A napot meditációval kezdjük, amiben a megengedés állapotában való létezést gyakoroljuk. Majd „Megengedés-Állítás” módszerével egyenként megnézzük azt, hogy hogyan alakulnának a résztvevők elhozott élethelyzetei akkor, ha az életükben a megengedést választanák. Majd minden egyes állítás végén rögzítjük is a végeredményt, hogy az odavezető úton is támogasson minket.

A Megengedés Nap részvételi díja 13000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 9900Ft, ha január 15-ig bejelentkezel! Erre a programra összesen 9 főt tudok fogadni, ezért azt javaslom, hogy minél hamarabb jelentkezz!

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!