Valahányszor arról beszélek, hogy a szenvedés, fájdalom nem szükségszerű része az életünknek vannak emberek, akik ezen felháborodnak. Azt szokták mondani ilyenkor, hogy miért akarom én azt mondani, hogy ezek nem léteznek. Miközben eszemben sincsen ezt mondani, hiszen minden van, amire gondolni tudunk. Éppen ezért minden szabadon választható, mert a gondolatainkat mi választjuk meg.

Érdekes volt magamon megfigyelni, hogy mindez hogyan működik. Lejátszottunk egy már többször lejátszott drámát a Kedvessel. Én megsértődtem, amin ő még jobban megsértődött és megbántódott. Én gyorsan ráláttam, hogy mi történt bennem, próbáltam elmagyarázni, felelősséget vállaltam a saját drámámért, kifejeztem, hogy mennyire sajnálom, hogy megbántottam. De akkor ő már messze járt, mélyen beburkolózott saját drámájába és fájdalomtestébe. És kezelte a helyzetet a saját mintája szerint, ami a megsértődés, távolság tartás, és mindenféle kommunikáció megszüntetése. És tényleg nagyon érdekes volt ebben az egyébként már ismert helyzetben saját magamat megfigyelni. Van-e fájdalom és szenvedés, hát persze, valahányszor kiválasztottam az ezeket előhívó gondolatokat nagyon tudtam fájni és szenvedni. És tudtam teljesen jól lenni akkor, amikor tudatosan más gondolatokat választottam.

Van-e fájdalom, van-e háború, van-e irigység, van-e szenvedés? VAN. Mert a létezés végtelen energiájából mi választjuk ki a tapasztalásainkat. És mindezt a gondolatainkkal tesszük, amikhez csatlakoznak érzelmek, és ezek létrehozzák a fizikai megtapasztalásainkat. Sőt tovább megyek a fizikai megtapasztalásaink milyensége is pusztán a hozzá kapcsolt gondolatainktól függ.

Mostanában sokat beszélgetek egy állandó szeretetben, békében és örömben lüktető Világ lehetőségéről. Van-e ez a Világ? Persze, hogy VAN, hiszen gondoltam rá, és ezzel máris létrehoztam az energia végtelen táncából ennek a Világnak a rezgését, és ezzel az már el is indult a besűrűsödés irányába.

És amikor erről beszélgetek többen felháborodnak, mert szerintük dualitás nélkül nem lehet létezni. Így szerintük a háború is van. Persze, hogy VAN. Minden tud lenni, amire gondolni tudunk, és amit a gondolatainkkal, illetve érzelmeinkkel táplálunk.De semmi sem szükségszerű, viszont lehetséges. Mi döntünk a dualitás mellett. Lehet, semmi gond. Mi döntünk a fájdalom és szenvedés mellett, úgy ahogy az öröm és a boldogság mellett is mi döntünk. Mindez nem csak történik velünk, hanem mi történtetjük.

Számtalan módon választunk, olykor észre sem vesszük, de választunk. Amikor hosszasan arról beszélgetek valakivel, hogy szükségszerű-e a dualitás vagy nem, és jól beleragadok ebbe a hülyeségbe, a dualitást táplálom, mert annak adom oda a figyelmem. De én döntök a figyelmem irányultságáról.

Tehát sosem az a kérdés, hogy mi van, minek kell lenni, mi lehet. Hanem az, hogy mit szeretnénk, mire vágyunk valójában.Ha én egy örömteli Világra vágyom, akkor csak annyit kell tennem érte, hogy örülök. Hiszen ez a vágyam, és semmi sem akadályoz meg abban, hogy a vágyamnak adjam a figyelmem. Csak a saját választásaim akadályozhatnak ebben.

Amire vágysz, az máris VAN. Aminek a figyelmedet odaadod az VAN. Te választasz!

Szeretettel hívunk Téged Arató Mónikával közös teremtő napunkra, ahol átrendezheted a rezgéseidet annak választására, amire vágysz. Szeptember 22-ig kedvezményes áron jelentkezhetsz:

VAN – Teremtő Nap
Arató Mónikával és Veres Krisztával
2011. október 8. 10:00 – 17:00

Bármi, ami eszünkbe jut, az máris van. A bal-agyféltekés világ embere csak azt fogadja el van-nak, amit máris érinteni, szagolni, hallani, látni tud, azt nevezzük van-nak, ami máris fizikai formába sűrűsödött. Ha elveszünk ebben a hitrendszerben, akkor könnyen beleragadunk a nincs-be. Mert a formába sűrűsödés előtti állapotot nincs-nek érzékeljük, és ez feltámasztja bennünk az ellenállást és a nincs erőszakos, azonnali megváltoztatását.

Ha közben megnyílunk annak a világnak, ami a lehetőség szerint létező, ami éppen a pillanatból íródik, akkor az, amire vágyunk, gyorsabban tud nincs-ből van-ná változni, azaz finomenergiából fizikaiként érzékelhetővé sűrűsödni.

Velünk megtalálhatod az erőt, amely segít, hogy megerősítésként értékelj minden nehezítésnek tűnő helyzetet az utadon. Velünk megváltoztathatod az érzékelésedet, amely segítségével felfedezheted az előtted nyíló arany ösvényt. Velünk átléphetsz oda, hogy képes vagy a jóérzés mellett dönteni, és így azonosulni a VAN-nal.

További részleteket a Van Nap programjáról ide kattintva találsz!

KEDVEZMÉNY! Ha szeptember 22-ig jelentkezel a Te részvételi díjad csak 8000Ft!
Jelentkezéshez küldd el nekem a VAN szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

Minden, ami velünk történik rengeteg ajándékot hordoz. Az a vágyam, hogy folyamatosan, sokat együtt legyek a Kedvesemmel. A kettőnk közötti távolság segített pontosítani a vágyaimat és közben kaptam rengeteg ajándékot. Többek között azt is, hogy megnyíltam arra, amiről eddig is tudtam, hogy van, azt is tudtam, hogy hogyan kell csinálni, de mégis eltoltam magamtól:

Lélek-Összekapcsolás és Csatornázás Távolról

Sokat tartózkodom külföldön, és ezért volt, amikor a fizikai távolság megakadályozta, hogy azonnal tudjak segíteni annak, akinek éppen szüksége van segítségre. Az energia és a Lélek valójában nem ismeri a teret és az időt, tehát a fizikai távolság nem jelent akadályt a rezgések áthangolásában. Az akadályt eddig saját magam jelentettem, mert valamiért eltoltam magamtól azt, hogy a fizikai érintkezés hiányában is gyógyítsak. A közelmúlt eseményei viszont több olyan helyzetet is létrehoztak az életemben, amikor ezt meg kellett tennem, így most elengedem az eddigi ellenállásom és kinyitom ezt a lehetőséget.

Mind a Lélek-Összekapcsolás, mind a Csatornázás elérhető ezentúl, bármely különböző részein is tartózkodunk a Világnak.  A távoli kezeléshez skype kapcsolatra van szükséged.

A Lélek-Összekapcsolásról és Magdaléna Csatornázásról ide kattintva találsz további információt! 

Bejelentkezés a kriszta@vereskriszta.com email címen.