Ez nagy örömhír volt nálunk a minap. Máskor természetes, de most nagy örömhír. Mert Egyiptomban jó pár napja üzemanyag hiány van. A gázra ez már egy éve szinte megszokott állapot, de most kiterjedt a benzinre is. Hirtelen az addig természetes, a hála és öröm forrásává változott.

A Férjem csillogó szemmel mesélte a benzin-szerzési kalandját és azt, hogy teli van az autó tankja. Persze mindenki tudja, hogy ez – az amúgy meglévő nehézségek mellett – egy mesterségesen létrehozott állapot az önkényuralkodó rezsim részéről. Így próbálják korlátozni az emberek mobilitását a vasárnapra meghirdetett, a rezsimet a leváltani kívánó tömegdemonstráció előtt.

De  ez most mindegy is. Inkább az örömre, meg a hálára szeretnék koncentrálni. Arra, hogy mennyire természetesnek tudunk venni dolgokat, és hala6elfelejtünk örülni nekik. Csak akkor vesszük észre, hogy tulajdonképpen mennyire jó volt nekünk valami, valaki, amikor a hiányát tapasztaljuk.

Pedig az öröm és a hála még több és több jónak nyit utat az életünkben. És lehetünk sokkal tudatosabban ezen a téren. Az elménk lehet az életünket aláásó önmagunk ellen fordított fegyver, vagy társ, ami segít minket céljaink elérésében, álmaink valóra váltásában és az életünk élvezetében. Minden csak azon múlik, hogy a figyelmünk fókuszér minek adjuk oda.

Ha te szeretnél tudatosabbá válni a hála gyakorlásában és ezáltal a bőség teremtésében, akkor várlak téged augusztusi online kurzusomon:

ONLINE HÁLA KURZUS

indul: 2013. augusztus 1.

A 21 nap alatt 21 a HÁLA érzését ébresztő és megtartó hanganyagot kapsz. A hanganyagokat a kurzuson résztvevők élet-tapasztalása alapján készítem el, ezért arra kérlek, hogy a jelentkezésedkor küldj nekem egy emailt, amelyben röviden megfogalmazod, hogy miért jelentkeztél a kurzusra, illetve hol tapasztalsz az életedben szűkséget és bőséget: kriszta@vereskriszta.com

A 21 nap alatt kapsz 9 olyan anyagot is, amely segít egy kilátástalannak tűnő élethelyzetre másként tekinteni. Ezeket az anyagokat szintén a résztvevők tapasztalásai által állítom össze, ezért arra kérlek, hogy írj nekem egy olyan élethelyzetről, amiből régóta nem tudsz kilábalni, de már nagyon szeretnél: kriszta@vereskriszta.com

Szeretném, ha a kurzus minél több embernek tudna segíteni, ezért a kurzus részvételi díja jelképes 1000Ft, ha július 12-ig bejelentkezel.

JELENTKEZÉSHEZ ÉS RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!

Miközben ezeket a sorokat írtam, csengettek, visszahozták frissen vasalva az inget, amit 30 perce adtam oda vasalásra, más ruhákkal együtt. Az inget kértem vissza gyorsan, és tényleg villámgyorsan jött. Áldás és hála.

És még mélyebb hála azokért a csodás energia-változásokért, melyek a benzin1világban zajlanak. Az öröm rezgésének erősödéséért. A vasárnapi Teliholddal az öröm rezgését kezdte “énekelni” a Vörös-tenger alatti, Lemúriához és Atlantiszhoz kapcsolódó Hathor Templom. A Föld szakrális helyei egymás után veszik át és sugározzák tovább az öröm-rezgését. Mert a Föld örömre teremtetett, ez volt Lemuria rezgése, és sokáig Atlantisz alapját adó rezgés is. Most mindez újra ébred, és mi is folyamatosan áthangolódunk erre a rezgésre, ami teljesen új élet-minőségnek nyit utat.

Én ezt most nagyon érzem. Egyáltalán nincsenek körülöttünk könnyű körülmények, Egyiptom forradalmi lázban ég, az emberek hajthatatlanok, ki akarják penderíteni az új diktátort, az meg nem akar menni, sok a bizonytalanság, és a félelem egy polgárháborútól, senki sem tudja, hogy mit hoz a holnap, de itt a változás hulláma és menni kell vele.

És mégis, valahogy valamiféle könnyedség hatja át mindezt, legalábbis a mi otthonunkban. Két napja megkérdeztem a Férjemet, hogy miért vásárolnak az emberek őrült módjára. Mosolyogva válaszolta, hogy azért, mert senki sem tudja meddig tart és hogyan az, ami vasárnap kezdődik. Megkérdeztem tőle, hogy akkor most én is töltsem fel a készleteket. Mondta, lehet jó lenne. Nevetve visszakérdeztem, hogy ő, aki a forradalom közepében van, ezt eddig miért nem mondta. Nevetés volt a válasz és az, hogy az itthon az én birodalmam. Egy ilyen helyzetet lehetne, súlyosan, tragédiaként megélni, hálás vagyok, hogy ez már nem így történik, és hogy velünk van az öröm és nevetés könnyedsége.

Ugyanezt éreztem, amikor megláttam a fényképeket, amiken a Mcdonalds “házhoz-szállít” egy autóba, amely benzinért áll sorban, illetve a sarki kávéház kiszálltja a shishát a várakozó autóhoz. De tényleg. Miért is ne lehetne így? A benzinre várni kell, miért ne lehetne szentségelés helyett, a vízipipa füstjébe merültem, örömmel tenni ezt.

Várlak Téged júliusban arra a szertartásomra, amely a TeliHolddal felébredt és áramló öröm-rezgésekre hangol:

“ÖRÖM HORDOZÓI” Szertartás

2013. július 11. 19:30-22:00

 Ezen a szertartáson azzal a Hathor-energiával utazunk, melyet a Vörös Tenger alatti Hathor Templomon keresztül a TeliHoldnál kiáradt. Ezt a rezgést segítségül hívva ébresztjük a testben hordozott öröm-pontokat, majd összekapcsoljuk őket a saját magunkon belül hordozott Lemuria lenyomattal, és a rezgést felerősítve cseréljük le a szenvedés mintázatokat örömre.

A szertartás részvételi díja 4500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3500Ft, ha július 5-ig bejelentkezel.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Magyarországi tartózkodásom alatt összesen három szertartást tervezek. A te részvételi díjad összesen 6000Ft, ha két szertartásra, és összesen 8000Ft, ha három szertartásra jelentkezel.

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!