„…egy új világ nyílik előtted és a Föld minden lakója előtt. Egy új holnap vár. Semmi sem lesz többé ugyanolyan, mint volt. Sem a pénzügyeid, sem a politika, sem a munkád, még az sem, ahogy a spiritualitást érzékeled – mindez változik…és továbbra is változni fog. Egyetlen kérdés maradt: társ-teremtője leszel ezeknek a változásoknak, vagy csak valaki, akire ezek a változások hatnak.” (Neale Donald Walsch)

Amikor januárban elkezdődött az egyiptomi forradalom tudtam, hogy ami elindult tovább fog lángolni az egész világra. És így is történt, szombat óta tüntetők táboroznak a Wall Streeten, Európa szerte tüntetnek a bankok ellen. És a Világ nagy része ebből semmit sem tud, mert a nyugati megoldás teljesen hasonló ahhoz, amit Egyiptomban is eljátszott a hatalom. Teljes média csend. Az egyiptomi tv főzőműsorokat adott, miközben az utcát ellepték az emberek, a CNN medvékről tudósít, miközben a Wall Streeten egyre több a tüntető. Obama demokráciáról prédikál az arab világnak, és közben úgy tesz, mintha mindaz, ami a saját országában történik nem létezne. És persze ott van még egy közös dolog, a felfokozott és eltúlzott rendőri jelenlét, illetve a békés tüntetők indokolatlan letartóztatása. Amerikában még nem kínozzák meg a letartóztatottakat, de Párizsban már eljutottak a könnygázig.

Egyiptomban több iskola nem tudott kinyitni az új tanévre, mert a tanárok napok óta sztrájkolnak, tegnap óta Kairóban ugyanezt teszik a tömegközlekedés dolgozói, ma orvosok is becsatlakoztak, és nemsokára az egyiptomi textil-ipar dolgozói is. Közben a hatalom egyre több erőszakos rendelkezést vezet be, ami persze csak olaj a tűzre. És sokan azok közül, akik még egy hónapja is az emberi sorsokat és Egyiptom jólétét tartották szem előtt, elvesztek a választásokra készülésben, ami továbbra is egyenlő a marakodással, mindenféle mocskos eszközt bevető versenyzéssel és egymás aláásásával. Teszik, amíg el nem jön a felébredés pillanata.

És a változás tovább gyűrűzik, október 15-én Washingtonban és világszerte újabb gyülekezésekre hívnak ezekkel a jelszavakkal: „Együtt akarunk egy olyan világot kialakítani, ahol az emberek és a természet az első, a gazdasági érdekek előtt. A lehető legjobb világot akarjuk megtervezni és felépíteni. Együtt meg tudjuk csinálni, és meg is fogjuk! Félelem nélkül!”

Tovább olvashatsz erről itt!

Ez sokaknak káosz, amit meg kell állítani. Én gyönyörű forgószélnek látom, amit szétrázza a világot és kifúj belőle mindent, ami nem valódi, és ami nem a szeretetből fakad. A 2012-höz kapcsolt tudatváltás zajlik, és a változás, ami történik nagyobb, mint bármelyikünk, és nagyobb, mint az összes kormány és gazdasági nagyhatalom. Gyönyörű és izgalmas változás kellős közepén vagyunk. És felesleges az összes próbálkozás, ami ésszel és logikával akarja ezt az egészet megoldani. Csak annyi a dolgunk, hogy szeressünk, rábízzuk magunkat a Világon végigsöprő energiákra és ünnepeljük az Új Világ születését. Éberek legyünk nem félelemből cselekedni, hanem szívből kapcsolódni. Ünnepeljük az ÉLETET. És a többi magától kialakul…Mert új holnap vár!

Néhány fő jelentkezését még el tudom fogadni a holnap esti szertartásra:

MEGSZENTELT ÉLET SZERTARTÁS
2011. szeptember 23. 19:00-21:30

Várlak Téged is, ha a változás társ-teremtője szeretnél lenni. Várlak Téged is, ha egy vagy az álmodók közül és szeretnéd az Élet Szentségét együtt ünnepelni. Közeledik az Őszi Napéjegyenlőség, az év azon időszaka, amikor minden elindul a föld felé, lehullanak a levelek, lerázzák a diót, megtörténik az utolsó betakarítás. A föld elem ideje közeleg, és ez arra hív, hogy megünnepeljük a létezés csodáját! Olyan sokáig élt az emberiség szenvedésben, távoli Mennyország keresésben, itt az ideje a megpihenésnek és az arra való ráébredésnek, hogy máris az Édenkertben létezünk. Csak észre kell vennünk. Csak emlékeznünk kell rá. Ha akarunk.

Kérlek, hogy a szertartás előtt menj ki a természetbe (akár a közeli parkba) és hozd magaddal onnan azt, amit a természet neked akar adni!

További információt a szertartásról ide kattintva olvashatsz!

Jelentkezéshez küldd el nekem a MEGSZENTELT ÉLET szavakat, a neved és a címed emailben: jelentkezem@vereskriszta.com (A szertartás részvételi díja 3500Ft)

Nagyon érdekes figyelni, hogy hogyan működik ez a változás, hogy hogyan fújja össze a forgószél azokat, akiknek össze kell találkozni ahhoz, hogy ezt az Új Földet megszülő gyönyörű lélek-terv megtörténjen.

Miután novemberben igent mondtam Egyiptom hívására, ami a Lelkemben lüktetett, elkezdtem egyre többet megérezni abból, ami lesz. Pontosan érzékeltem, hogy Egyiptom a kapu lesz, amelyből kinyílik az arab világ többi része. Azt is megéreztem, hogy széles spektrumon fogok gyógyítani, a legszegényebbektől kezdve a királyi családokig. Augusztusban Glastonburyben azt éreztem meg, hogy gyógyítani fogom azokat, akik a Világ sorsát jelen pillanatban a kezükben tartják most. Éreztem, ahogy mindaz, ami látomásként megjelent egyre közelebb jön. Tegnap este a bahreini királyi család egyik tagját gyógyítottam. Reggel, sőt még előtte két órával sem tudtam, hogy ez meg fog történni. És gyönyörű volt az összetalálkozás a Magdolna-Láng egyik hordozójával. Szépséges az, ahogy mindannyian ébredünk arra, ami a Valódi bennünk.

A szeretet választásának jegyében hívlak a Magdolna erejét idéző szertartásomra. És az az ajándékom, hogy HOLNAP ÉJFÉLIG (péntek) még azon áron jelentkezhetsz, amit most 2000Ft és 5000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni:

MAGDOLNA LÁNG SZERTARTÁS
2011. október 1. 16:00-20:00

 „Mária Magdaléna nem egy erőtlen, Jézust követő, bűnbánó szajha volt, hanem egy hatalmas erővel rendelkező nő, aki bátorsággal és elszántsággal nézett szembe a félelmeivel. Merész volt, és metszően állította az igazát. Szabad volt, s ezt sokan irigyelték tőle… Mária Magdaléna egy nemes, gyönyörű és tápláló asszony, aki előhívja belőled annak az emlékezetét, aki valójában vagy.” (Részlet Flo Aeveia Magdalena Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története című csatornázott könyvének előszavából)

Mária Magdaléna a Lélek Lángjának őrzője. Mert ez a Valódi bennünk. Magdaléna Lángja az erő annak választására, hogy túllássunk a fizikain, az illúziókon és összekapcsolódjunk azzal, ami a Valódi. A Lélekkel. Magdaléna ennek az erőnek az eszenciája. Magdalénát és Vele ezt az eszenciát mindannyian magunkban hordozzuk. És most van itt az ideje, hogy azt éljük, akik Valójában Vagyunk. És ezzel, a Valódival, Lelkünk fényével itassuk át a fizikait, a megnyilvánult világot.

Ezen a szertartáson Magdaléna eszenciájával kapcsolódunk képeken, hangokon, meditáción és érintésen keresztül. A belül élő Magdalénát ébresztjük a Vele való találkozáson, rituális olajozáson, táncon és a bennünk szunnyadó erőbe lépésen keresztül.

A szertartásról ide kattintva olvashatsz tovább!

A szertartás részvételi díja 5000Ft. AJÁNDÉK! HOLNAP ÉJFÉLIG (péntek) azon áron jelentkezhetsz, amit most 2000Ft és 5000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni!

Jelentkezéshez küldd el nekem a MAGDOLNA-LÁNG szavakat, a neved, a címed és az összeget emailben: jelentkezem@vereskriszta.com

Szeretettel,

Veres Kriszta