Ezt írta nekem valaki a „Nagyon szép” című blogbejegyzésemre reagálva (kattints ide, ha szeretnéd elolvasni). Néha nekem is eszembe jut, hogy túl szép az életem ahhoz, hogy igaz legyen, és mindez egyszer csak majd véget ér. Persze ezt az elme mondja. Valójában minden végtelen, és mi választunk abból a végtelen lehetőségből, ami a végtelenben nyílik.

Amióta a Kedves visszatért néhány órát töltünk csak külön. És az együtt töltött időben olyanok vagyunk, mint két gyerek. Játszunk és rengeteget nevetünk. Közben jókat eszünk, meg szerelmeskedünk.

És néha az elmém megkérdezi, hogy ez tutira igaz-e, mert szinte túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Túl szép így az élet, ez biztosan nem valódi. ÉS TÉNYLEG. Erre van beprogramozva az elménk. Keressük, kutatjuk, hívjuk az álmaink testet öltését, de amikor azok megtörténnek szinte el se merjük hinni, hogy megpihenhetünk bennük. Hiszen még a legendák is arról mesélnek, hogy az édenkerti állapotok tovatűnnek. És persze a Biblia édenkertes-bűnbeeséses sztorija is jól beette magát a kollektív tudattalanba, és onnan küldözgeti a „nem érdemled meg” üzeneteket folyamatosan.

De mindez, csak egy történet. És a végtelenben végtelen történet van. Én választom ki, hogy melyiket akarom működtetni. Beleragadhatok a „túl szép, hogy igaz legyen-ben”, vagy kinyújtózhatok abban, hogy Tündérország létezik, a csodái egyre nyílnak, és az életemben a szépség, öröm, bőség, jókedv, szerelem egyre növekszik…

A „Túl szép” reagáló kicsit elkeseredett volt, mert az ő élethelyzete éppen messze áll attól, amiről írtam a blogban. Megkérdezte tőlem, hogy hogyan kell azt csinálni, hogy az élet tényleg ilyenné váljék.

Meg kell hozni a döntést, hogy nem adunk több figyelmet annak, ami éppen a fizikaiban van, hanem máris azt látjuk és éljük, amire vágyunk, és ami ezáltal úton van a fizikaivá válás felé.

Az én ezzel kapcsolatos ébredésem 2010. januárjában történt, megelégeltem saját magamat, és eldöntöttem, hogy panaszkodás helyett csodákat fogok megélni. A döntés után persze vissza-vissza húzott a fizikai vágyaimnak éppen ellentmondó képe. De akkor jött egy újabb felébredés. A testvéremnek panaszkodtam véget nem érően, majd ő megelégelte és azt mondta: „mitől változna meg, ha folyton így beszélsz róla?” A mondat fejbe kólintott, és életem egyik legnagyobb áldásává vált. Utána sokkal tudatosabbá váltam azzal kapcsolatban, hogy minek adom oda a figyelmemet, és így a dolgaim villámsebességgel változni kezdtek.

Ott, 2010. januárjában azt a döntést is meghoztam, hogy az erőlködős teremtés helyett szeretném könnyedén és játékosan alakítani és élni az életem. Hát ez szemmel láthatólag bejött :-). Jelen pillanatban komolyság nulla, helyette együtt bohóckodás és rengeteg nevetés a Szerelmemmel. Hála-hála érte!

És emellett ez a döntés életem egyik legérdekesebb utazására vitt el. Rengeteget nyíltam, változtam, és nem csak megértettem az energiák működését, hanem élem is azokat. Folyamatos együtt-áramlásban vagyok a Teremtés örvényével, és ezáltal az életem szépségei egyre tágulnak.

Az elmúlt majd két év alatt rengeteget tanultam hitrendszerekről, önkorlátozásainkról, az elme működéséről, és a korlátokból a végtelenbe lépésről. Ezt a tudásanyagot gyűjtöttem Játszva Teremtő Online Kurzusomban, és a kurzus 3×3 tanítást és 3×3 gyakorlatot tartalmazó folyamata további rálátásokat hozott arra, hogy hogyan teremthetjük meg könnyedén, játékosan, örömmel az élni vágyott valóságot. Most mindezt személyesen is megosztom azokkal, akik csatlakoznak hozzám az augusztusi Játszva-Teremtő Hétvégén. SZERETNÉM, HA AZ ÉLET KÖNNYED TEREMTÉSÉNEK TUDÁSÁT MINÉL TÖBBEN MAGUKÉVÁ TENNÉK, MERT BOLDOG EMBEREK KÖZÖTT SZERETEK ÉLNI! EZÉRT MOST ERRE A PROGRAMRA SZUPER-KEDVEZMÉNNYEL JELENTKEZHETSZ:

Játszva-Teremtő Hétvége

2012. augusztus 4-5.

SZUPER KEDVEZMÉNY! CSAK HÁROM NAPIG! HA JÚLIUS 16. ÉS  18. KÖZÖTT BEJELENTKEZEL A TE RÉSZVÉTELI DÍJAD CSAK 12000FT A TELJES HÉTVÉGÉRE! AZAZ EGY NAP ÁRÁÉRT VEHETSZ RÉSZT A TELJES PROGRAMON!

A két nap alatt ezeken a témákon utazunk végig: Hogyan lépj ki a kockádból, azaz a jelenlegi valóságod beszűkült kereteiből? * Hogyan térj vissza abba az áldott gyermeki állapotba, amikor bármit el tudsz képzelni, és ezáltal behívni az életedbe? ­* Hogyan tudod a figyelmeddel a vágyaid manifesztálódását táplálni, és mire is vágysz valójában? ­* Hogyan nyílj ki a „Minden Lehetségesre” a korlátok ismételgetése helyett? * Hogyan tartsd fenn azokat a gondolatokat és érzéseket, amikkel azt teremted, amiben élni szeretnél? * Hogyan tudsz lobogni, szárnyalni, élni szenvedéllyel, a logikába kapaszkodás helyett? * Hogyan tudod erősíteni a hitedet? * Hogyan használj minden élet-darabkát a teremtésed támogatására? * Hogyan maradj meg a folyton táguló, és növekvő jóban?

A Játszva-Teremtő Hétvége részvételi díja 12 000Ft/nap. SZUPER KEDVEZMÉNY! CSAK HÁROM NAPIG! HA JÚLIUS 16. ÉS  18. KÖZÖTT BEJELENTKEZEL A TE RÉSZVÉTELI DÍJAD CSAK 12000FT A TELJES HÉTVÉGÉRE! AZAZ EGY NAP ÁRÁÉRT VEHETSZ RÉSZT A TELJES PROGRAMON!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

És, ha szeretnéd, hogy a gyermeked ne felnőtt-korban tanulja ezt, megőrizze a szárnyait és a „minden lehetségesbe” vetett természetes hitét, akkor várlak Téged az augusztusi work-shopomon:

„Hogyan szeress egy gyermeket igazán?” Work-Shop

2012. augusztus 7. 18:00-22:00

Az anyámmal való kötelékem tiszta volt és erős. Ízisz vonalát követte, emlékezett az Istennő örökségére, és szíve telve volt a fény felé való odaadással. Ismerte az élete célját és elköteleződését semmi sem tudta megkérdőjelezni. Azért jött, hogy tanítson és gyógyítson, és én azért választottam őt, mert vezetőm lesz szellem, lélek és test eggyéválásának folyamatában.

Minden nap együtt álmodtunk, és együtt kerestük a látomásokat. Megerősített abban, hogy szellem vagyok és emlékeztetett a terv igazságára. Minden nap táplálta bennem a fényt, és vezette a fényemet a testemben a lábaim felé. Szívéhez ölelt és ringatott, szíve szeretetének ritmusával itatta át az én szívemet, hogy mindig emlékezzek majd erre.

Mesélt nekem a világok közötti térről és emlékeztetett a hívásomra, megígérte, hogy a szándékával és a szívével mindig mellettem lesz.” (Flo Aeveia Magdaléna, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Ennyi a te dolgod is a gyermeked életében! Hogyan tudod ezt átvinni a mindennapokba? Ezt gyakoroljuk ezen a work-shopon, előadással, kérdésekkel-válaszokkal, energia-gyakorlatokkal.

A work-shop részvételi díja 5900Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3900Ft, ha július 20-ig bejelentkezel és benne vagy a következő tízben.

 Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!