Két hétig volt egy álmom, és aztán eltűnt – hüppögte tegnap este az egyik barátnőm. Hosszú idő után megismerkedett azzal a férfival, aki pont olyan volt, mintha az álmaiból lépett volna elő. Kitűzték az esküvő időpontját. Aztán mindenféle nehézségek kezdődtek, tegnapelőtt szakítottak…

Lehet voltál már te is ilyen helyzetben, hogy elkezdődött az életedben egy álom-szerelem, majd átalakult és egyre kevésbé hasonlított az álmodra. Kérdés mi történik ilyenkor. Tényleg pusztán egy álom volt, alomtovatunt1ami tovatűnt? Illúzió volt az együtt átélt gyönyörűség, és követte a valóságra ébredés?

Én ezt teljesen másképpen gondolom. Az én életemben is volt már ilyen. Sőt sok kapcsolat kezdődik ilyen álomszerű egymásra-találással és Mennyország érzéssel, majd folytatódik valami másban.

És hogyan lesz vége? Az csak rajtunk múlik. Az első ilyen kegyelem-szerelemben nem tudtuk a Mennyországot követő általunk létrehozott poklot átalakítani gyönyörűséggé. Majd kaptam egy még kegyelmibb szerelmet – a mostanit -, és abban is sikerült egy hónap után egyre több konfliktus-helyzetet teremteni (bár azok, szerencsére meg sem közelítették a korábbi poklot, hiszen közben teljesen más tudatossági szintre léptem), de a kapcsolódás folyamatosan alakult, egyre szebbé változott, és változik most is, minden perccel egyre több együtt megélt szépséges intimitást hoz.

Mi lesz a vége a barátnőm tovatűnt álmának? Szintén csak rajtuk múlik. Mára kibékültek, mindketten megnyugodva átgondolták az egészet, látják a történetben játszott szerepüket és este találkoznak, hogy kinyíljanak a továbbnak. És nagyon örülök, hogy így döntöttek, mert a barátnőmet a környezete próbálta belerángatni mindenféle, hogyan leckéztesse meg a férfit játszmákba.

Hát igen. A világ egy csomó ostoba kényszerképzetet táplál a szerelemről, kapcsolódásokról, és leginkább arra sarkall, hogy zárjuk be a szívünket. Csakhogy. Ha zárva a szíved, hogy érkezzen meg oda a szerelem? Szeretni, szerelmet átélni falak mögött nem lehet.

Májusban, a Szerelem hónapjában két olyan szertartást is tartok, amellyel megnyithatod a szíved a szerelemnek:

SZERELEM-HÍVÓ Szertartás

2013. május 20. 19:00-21:30

A pünkösdi energiában – a Pünkösdöt az egyház a korábbi szerelem-ünnep elfedésére találta ki, ez máig pontosan látható a Pünkösdhöz kapcsolódó népszokásokban – a szerelemhez kapcsolt korlátozó, szenvedési mintázatokban tartó hitrendszereket tisztítjuk, és engedjük el.

Utazunk a szív megnyitásában, a másik nemhez kapcsolt negatívumok átírásában, és a szerelmes létállapot megteremtésében. Utazunk oda, ahol megszűnnek a szív köré emelt falak, hogy meg tudjon érkezni a szerelmes társ.

A szertartás részvételi díja 4500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3000Ft, ha május 13-ig bejelentkezel!

JELENTKEZÉSHEZ ÉS RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!

—–

“Őrizem a Szemedet” Szertartás

a házasság és párkapcsolat megszenteléséért

2013. május 21. 19:30-22:00

Egy este a párkapcsolatodban, házasságodban összegyűlt sérelmek elengedéséért, a szívedet sebző tüskék kitisztításáért, a közétek ékelődött falak tovatűnéséért.

Egy este azért, hogy a szíved megnyíljon, és megteljen ismét szerelem lüktetéssel. Egy este azért, hogy újra értékes ajándékként tekints a társra, aki melletted van, és kinyisd a kaput arra, hogy az együttlétetek folyamatosan szerelemmel szentelődjék.

A szertartás részvételi díja 4500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3000Ft, ha május 17-ig bejelentkezel!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

És, ha éppen olyan élethelyzetben vagy, hogy nem látod, hogy merre lépj, mit tegyél a vágyott párkapcsolati történésért – vagy bármilyen más vágyott élethelyzetért -, akkor várlak Téged szeretettel a Megengedés-Napon, amelyben ráláthatsz arra, hogy mit tegyél:

MEGENGEDÉS NAP

 2013. május 18. (még 4 főnek van hely)

vagy 2013. május 21. – BETELT! már csak május 18-ra tudsz jelentkezni

10:00-18:00

A napot meditációval kezdjük, amiben a megengedés állapotában való létezést gyakoroljuk. Majd „Megengedés-Állítás” módszerével egyenként megnézzük azt, hogy hogyan alakulnának a résztvevők elhozott élethelyzetei akkor, ha az életükben a megengedést választanák. Majd minden egyes állítás végén rögzítjük is a végeredményt, hogy az odavezető úton is támogasson minket.

A Megengedés Nap részvételi díja 13000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 11500Ft, ha május 16-ig bejelentkezel! (a nap létszáma maximum 9 fő)

Jelentkezéshez ide kattints!