Közeledik 2015. első Tízmilliószoros Napja. Közben lehet mindenféle vitákat olvasni arról, hogy ez humbug, meg, hogy mihez képest tízmilliószoros, stb. És valóban mitől tízmilliószoros ez a nap? Mi adja az erejét? Van neki ereje? És a többi napon ez az erő nem elérhető? Vagy igen?

Minden vallásnak, spirituális útnak megvannak azon napjai, amit az adott út kiemelt fontosságúnak tart valamiért. De ez nem azt jelenti, hogy Isten ezen a napon jobban szeret, vagy többet ad. Mert Isten nem ember, így nem méricskél, büntet vagy jutalmaz.

Isten egyszerűen a szeretet végtelenül áramló energiája. Ez az energia maga az élet. Bármikor hozzáférhető. Mindig táplál.

De akkor itt a kérdés. Mi adja a Tízmilliószor Napok erejét, és van-e nekik egyáltalán.

Az én tapasztalásom szerint van. És mi adjuk az erejét, sok ember koncentrált figyelme. A rengeteg ember, aki ezen a 10millio1napon különösen ügyel arra, hogy ezen a napon mire gondol, mire fókuszál, mit táplál figyelemmel, a rengeteg ember, aki úgy döntött, hogy elhiszi, hogy ennek a napnak Tízmilliószoros ereje van létrehoz egy erőteljes, pozitív energiamezőt, melyre könnyű rácsatlakozni. És mivel ezeket a napokat hosszú ideje táplálják figyelemmel azok, akik ezen spirituális ösvényt járják, így már eleve létezik egy erős energiamező, melynek ereje még tovább növekszik azzal, amit a ma embere ezeken a napokon létrehoz.

Ugyanezen az elven van erőtere szakrális helyeknek, templomoknak, mecseteknek…De ezt akár a saját életedben is megfigyelheted, ha kijelölsz egy teret a lakásodban, imahelyeddé változtatod és minden nap ott meditálsz, imádkozol, hamar épülni kezd a lakás azon pontjának energia-tere. Napról napra erősebb lesz, és napról napra könnyebb lesz önmagadon belül is belépni abba a Térbe, melyet megtölt az Isteni jelenléte.

Viszont egy valamit fontos felismerned. Az energiának nincsenek tér és időbeli korlátai. Azaz bármilyen energiamezőhöz hozzácsatlakozhatsz bárhonnan, bármikor. Akár a Tízmilliószoros Napok energiateréhez is. Bármikor, bármelyik nap. Ez azért fontos, mert ráébreszt arra, hogy nem egy függő lény vagy, hanem Végtelen Erővel rendelkező Teremtő.

Magadban hordozod az Univerzum teljességét, éppen úgy, ahogy az Univerzum is magában hordoz Téged. Az EGY része vagy, és Te vagy az EGY.

Holnapi, Tízmilliószoros Napi hanganyagom ennek felismerésében segít:

“KILÉPEK A TÉR-IDŐBŐL” Hanganyag

Március 5-én, Tízmilliószoros Napon készítem el, és március 6-án küldöm ki. A hanganyag abban segít, hogy ráébredj Végtelen Teremtő Lényedre és arra, hogy bármikor, bárhonnan kapcsolódhatsz a téged támogató energiákkal. Minél többet választod ezt, annál inkább részeddé válik, és annál könnyebb lesz a kapcsolódás.

A hanganyag díja 1300Ft, március 6-ig tudod rendelni. A hanganyag mellé ajándékba kapod “ISTEN Nem Ember” Szertartásom Hanganyagát.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Pontos címed:

*
Telefonszámod:

*