Hogyan tudnám leírni a tiszta Világot? Talán leginkább azzal, ha azt mondom képzelj el egy gyönyörűen áttetsző kristályt. Pontosan ilyen a Tiszta Világ, az Új Világ, melyet most hívunk magunkból életre, hol nehezebb, hol könnyebb folyamatokban. Ez a Tiszta Világ áttetsző, mint egy kristály. Mondhatnám azt is, hogy kristálytiszta.

Nincsenek benne jelen hazugságok, azaz a belső és a külső teljes harmóniában tisztavilagvan egymással. A külső a belsőnek az egyértelmű, tiszta kifejezése.

A világban zajló változások ebbe az irányba visznek minket. Ezt a világ aktuális történései is tükrözik. Nem véletlen az a botrány, amit Eric Snowden robbantott ki azzal, hogy nyilvánosságra hozta, hogy milyen módon figyeli az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség az amerikai állampolgárokat, illetve a világ többi nemzetének állampolgárait, és sérti meg ezzel a személyes szabadságunkat. Eric Snowden kényelmes hawaii életét hagyta ott azért, hogy a világot az áttetszőség és a szabadság felé vigye, azóta üldözött vad, akit az országa kémkedés vádjával akar bíróság elé citálni.

Teljesen egyet értek azzal az újságíróval, aki így írt ma erről az ügyről: “Nem az USA nemzetbiztonsága sérült, hanem a politikai vezetők lehetősége, hogy a saját állampolgáraik, és a világ más állampolgárai ellen dolgozzanak a sötétben, áttetszőség és felelősségre vonás nélkül. Ha valami bűncselekmény, akkor az ez a titkos, felelősségre-vonástól mentes, csaló viselkedés, és nem ennek nyilvánosságra hozatala”

Ez a folyamat persze nem most kezdődött, a Világforradalom első 2011-es hulláma óta nyilvánvaló, hogy rajta vagyunk egy áttetszőség-felé vivő erőteljes hullámon. Csak itt Egyiptomban számtalan eseményt láttam, amit ez a hullám hozott létre. Ilyen volt az, amikor tüntetők országszerte elfoglalták a kínzásairól hírhedt nemzetbiztonság épületeit országszerte és az ott tárolt titkos dokumentumokat a kávéházakban olvasgatták, vagy amikor egyiptomi tüntetők betörtek az izraeli követségre és a tizenharmadik emeletről szórták ki a tömegnek az itt tárolt dokumentumokat.

Sokaknak ez fenyegetőnek tűnik, persze ez sem véletlen, mert nem vagyunk hozzászokva a saját életünkben sem az áttetszőséghez. Sőt olykor még fel is háborodunk rajta, hogy más az.

Talán másfél éve lehetett, hogy egy idősebb ismerősöm meghívott vacsorára, ahol leginkább az ő korosztálya volt jelen. Az egyik hölgy kopt keresztény volt, természetesen szó esett a választásokról, ahol a Muzulmán Testvériség szerezte a legtöbb parlamenti helyet, ami természetesen félelmet keltett a kopt kisebbségben, hiszen a csoport nem a másokkal szembeni elfogadásáról híres. A hölgy kritizálta azt a kopt milliomos üzletembert, aki teljesen nyíltan hangot adott egy televíziós interjúban a véleményének a csoportról, meg a választásokról. Nem nagyon értettem a kritikát, szerintem dicséretre méltó, amikor valaki szembe megy a félelmével, és rejtőzködés helyett nyíltan vállalja önmagát. Példa-értékű. Nagyon megpróbálták belém fojtani a szót, amikor ezt elmondtam, mert szerintük valaki, akivel egy egész csoportot azonosítanak, nem mondhatja egyszerűen azt, amit gondol, hanem politikai megfontoltsággal át kell gondolnia mit beszélhet. Teljesen megdöbbentett, hogy azok, akik változást akarnak felháborodnak azon, amikor valaki, akire sokan figyelnek kilép a szokásos csúsztatásokból, és nyíltan kiteszi azt, amit gondol (megjegyzem, egy percig sem beszélt a koptok nevében, csak a saját nevében).

A saját személyes életünkben is sokszor tesszük ezt. Változást akarunk, de közben mi is csúsztatunk, bujkálunk, rejtőzködünk, hogy nehogy kilógjunk a sorból, és nehogy kivessen az a Világ, aminek amúgy nem is akarunk részei lenni.

Mindannyiunknak vannak félelmei a kristálytiszta kommunikációval, illetve önmagunk tiszta vállalásával kapcsolatban. Ha változtatnál ezen, akkor ajánlom figyelmedbe az alábbi meditációmat:

Delfin-Kristály Szertartás Hanganyaga

“A hangunknak hatalmas teremtő ereje van. A hangunk a természetes, Isten-adta eszközünk, amellyel teremtünk.” (Deborah Van Dyke)

A hanganyaggal a csakrákon utazunk végig, és kitisztítjuk az összes csakra szintjéről azokat a mintázatokat, melyek blokkolják a torok-csakrát, és a tiszta, őszinte kommunikációnkat.

Majd a delfinek által hordozott és kommunikált öröm és szeretet-rezgésekkel kacsolódva hangoljuk át a torokcsakránkat a szívből születő kristály-tiszta kommunikációra, illetve megáldjuk a torokcsakrát a Vörös-Tenger hullámai alatt található lemuriai és atlantiszi kódokat hordozó templom energiájával (a Templomról ide kattintva olvashatsz).

A szertartás részvételi díja 2500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 1900Ft, ha a hanganyagot július 3-ig megrendeled (a hanganyagot július 4-én küldöm ki).

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!