Félelemmel, vagy szeretettel? Barbara Wildernek van egy könyve, amelynek a címe Pénz:Szeretet. Többször idéztem már ebből a könyvből, amelynek már a címe is meghökkentő. Sok ember szerint a pénznek semmi köze sincsen a szeretethez. Kár, mert ha lenne, akkor egy teljesen más Világban élnénk. A pénz energia. Az energia önmagában semmilyen, csak van, mi adjuk a töltését.

 „A pénz ugyanakkor távolról sem tiszta energia. A pénz olyan energia, amelyet már évezredek óta az emberi gondolkodás és tudatosság irányít…Ma már a pénz magával hurcolja mindazt a félelmet, dühöt, kapzsiságot, amit az egyes emberek éreztek, miközben a pénz áthaladt a kezükön.” (Barbara Wilder, A pénz:szeretet)

Igen. Sikerült az elmúlt többezer évben szinte teljes szükség-tudatba kerülnie az emberiségnek, amely azt eredményezte, hogy a pénzt és az anyagi biztonságot rengeteg félelem terheli. Többször leírtam már, hogy aki fél, az manipulálható. És ezt tette eddig a hatalom, aki a pénz felett rendelkezik többezer éven át. És közben a pénzzel rendelkező, népek sorsát irányító hatalom is félelmek között vergődik, és ez mozgatja minden tettét.

Hogyan nyilvánul ez meg a Világban? Egyiptomban ismét magasra csaptak a lángok. Szombat reggel a rendőrök brutálisan összeverték azt a maroknyi (kb. 200 fő) demonstrálót, akik a Tahrir Téren tartózkodtak. Ez ismét azt eredményezte, hogy néhány órán belül emberek ezrei lepték el a Teret, a januári forradalom folytatódik. A tüntetők követelése egyértelmű, elég volt a hadsereg uralmából, civil kormányt most azonnal, amelyben az egyiptomi nép összes szegmense helyet kapna. A hatalom válasza erre a rohamrendőrség, aki szombat óta folyamatosan lövi a tüntetőket könnygázzal – néhány napja ideggázzal -, gumi és éles lövedékkel, illetve az egyre röhejesebb hazugságokba bonyolódó báb-kormány és hadsereg. Lehet, még nem ennyire durván, de mindez már történik Európában és Amerikában is. Térfoglalók lepték el az európai és amerikai városokat. Az üzenet egyértelmű. Nem hajlandóak az emberek többé azok irányítása alatt élni, akik a pénzt birtokolják és mindenkit a saját érdekeik szerint használnak fel. A válasz ugyanaz, mint Egyiptomban, könnygáz, gumilövedék és letartóztatások. A pénzt birtokló, eddig irányító hatalom görcsösen kapaszkodik abba, ami volt, de most változik, retteg és a rettegés egyre több erőszak-reakciót szül.

Az emberek erre különböző válaszokat adnak. Vannak, akik annyira félnek, annyira féltik a pénzügyi helyzetüket, hogy minden hazugságot bevesznek, nem érdekli őket az, hogy napok óta fegyvertelen emberek halnak és sérülnek meg. Csak addig tudnak ellátni, hogy az ő üzletükkel most mi lesz, és hogyan fognak megélni. Ez a szétválasztottság illúziójában való teljes elveszettség. A Forrástól való teljes elválasztottság.

Mert, ha tudnánk, éreznénk az erőt, ami mindig gondoskodik rólunk, akkor meg tudnánk pihenni abban, hogy mindig gondoskodva van rólunk. És akkor nem tudnánk szemet hunyni afölött, hogy emberek halnak meg mellettünk.

„A pénz olyan energia, amelynek szabadon kellene áramlani az életünkben, keresztül a világon. De a félelem gátolja ezt az áramlást…Ha mi, emberi lények, képesek voltunk áthatni a pénzenergiát ezzel a negatív csomaggal, józan feltételezésnek látszik, hogy képesek vagyunk megtisztítani is, és feltölthetjük új, pozitív erővel.” (Barbara Wilder, A pénz:szeretet)

És ez a változás is elindult a Világban. Mert vannak olyanok a hatalmat gyakorlókból is, akik képesek kilépni a félelmekből és elindulni a szeretet felé. Mint az egyik egyiptomi miniszter, aki végre eljutott odáig, hogy lemondott, mert nem akar részese lenni a mészárlásnak. Vagy azok a politikusok, akik visszavonultak a választási kampányból, mert annak egyértelműen nincsen itt most helye.

És vannak az emberek között is, sokan, akik nem a tüntetőket okolják a holnap anyagi biztonságának elvesztéséért, és nem ezen berzenkednek, hanem segítenek azzal, amivel tudnak, pénzzel, élelemmel, gyógyszerrel, imával. Első késztetésem az volt, hogy kimenjek a Térre, és felajánljam a segítségem a Téren kialakított kórházakban, hiszen én gyógyítóként tudok a legtöbbet segíteni. Aztán realizáltam, hogy nem biztos, hogy ezzel segítek a legtöbbet, mert a hadsereg folyamatosan azt a hazugságot nyomatja, hogy külföldiek gerjesztik a zavargásokat. Letartóztatnak minden külföldit, akit elérnek a Tér közelében, most éppen három amerikai egyetemistát vádolnak azzal, hogy tőlük származnak az éles lövedékek, és nem a rohamrendőröktől. Nem akarom, hogy a hadsereg engem használjon a saját hazug propagandája alátámasztására, ezért elkezdtem kiküldeni a hívó szót az ismerőseimen keresztül, hogy itthon várok mindenkit gyógyításra, aki bármilyen módon megsérült, traumát szenvedett, vagy egyszerűen csak fél. Szombaton lett volna egy work-shopom a Tawazon Stúdióban, ami pont abban az utcában van, ahol szombat óta folyamatos a könnygáz. Szívet melengető volt Salimával, a Stúdió tulajdonosával beszélni és megélni, hogy ő sem a Stúdió anyagi helyzetén aggódik, hanem azon gondolkozik, hogy hogyan tudna ingyenes összejövetelekkel segíteni. Ehhez keres most helyet. Felajánlottam a nappalimat.

Egy olyan Világban szeretnék élni, ahol a pénzt nem a félelem, hanem a szeretet energiája itatja át. Ahol ezt a pénzhez kapcsolt rezgést tudjuk tartani a mindennapjainkban és nem csak akkor ébred fel, amikor katasztrófa történik és lángban áll a Világ körülöttünk. Egy olyan Világban szeretnék élni, ahol tudjuk a bőséget és nem veszünk el többé a szükség illúziójában. Amikor tudjuk a bőséget – ami az Univerzum alaptermészete, és így a mi alaptermészetünk is – nem aggódunk, nem félünk, nem versenyzünk, nem hazudozunk a pénzért, hiszen tudjuk, hogy minden VAN. És egy ilyen Világban nem kell embereknek meghalniuk saját embertársaik kezétől.

Ezt a Világot az egyéni döntéseinkkel hozzuk létre. Minden egyes ember, aki kilép a pénzhez és anyagiakhoz kapcsolt félelmeiből, és belelép a bőségtudatba hozzátesz valamit ahhoz, hogy a kollektívben is átíródjék a pénz energiájához kapcsolt töltés. Online Pénz-Vonzó Bőség-Kurzusom ebben az egyéni döntésben segít.

Pénz-Vonzónak neveztem el, bár halvány fogalmam sincsen arról, hogy megmarad-e a pénz vagy sem. És bevallom, hogy amikor a pénz megszűnésének lehetősége bevillan, megjelenik bennem a félelem, bal agyféltekém nem látja, hogy mi lesz akkor. De kilélegzem a félelmet, megpihenek a jobb agyfélteke tágasságában, ahol számtalan, eddig ismeretlen megoldás táncol. Megpihenek abban, hogy mindig van valahogy, hiszen az Univerzumot összetartó erő értünk dolgozik.

Online Pénz-Vonzó Kurzusomat napi történetekkel, idézetekkel és gondolatokkal egészítettem ki, hogy még jobban megtámogassam a Kurzus résztvevőit az aggodalmak, és más negatív mintázatok elengedésében és a Végtelenbe tágulásban. Mert a Végtelen nem csak az Univerzum alaptermészete, hanem a tiéd is.

Online Pénz-Vonzó Kurzusomat november 28. éjfélig az általad meghatározott áron rendelheted meg:

Online Pénz-Vonzó Bőség-Kurzus

indul: 2011. december 8.

ALAP CSOMAG:7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a pénzt!

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja: 8800Ft. AJÁNDÉK! Az alap-csomagot, most azon az áron rendelheted meg, amit 3000Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy részvételi szándékodat november 28. éjfélig jelzed!

ÚJ! Az alap-csomagot kiegészítő, új 7×7 napi megerősít kedvezményes (2000Ft) áron rendelheted meg!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/onlinepenzvonzo/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta