“Tavaszi szél vizet áraszt” – mondja a népdalunk, és teljesen jól leírja a Tavaszi Napéjegyenlőség energuáját a Kárpát-medencében. Kiárad a természet a zöldülésben, bőven áradnak a vizek, árad az élet-energia frissesége, árad az öröm. Áradnak az érzelmek is ilyenkor. És jó, ha engeded belőlük a negatívat, megrekedtet elfolyni, hogy hely legyen benned az öröm és az élet áradására.

Az idei Tavaszi Napéjegyenlőséggel arra kapunk inspirációt az Univerzumtól, hogy ne habozzunk tovább, engedjük orombele magunkat az élet-energia lüktetésébe, kapcsolódjunk az Élettel és az Istenivel. Mindenfélét tanítottak nekünk arról, hogy hogyan tudunk kapcsolódni az Istenivel, mi a helyes, mi a helytelen, mi a magasztos, mi a kerülendő. Tapasztalásom szerint az Istenivel való kapcsolódás legegyszerűbb és legtáplálóbb módja az, ha örülsz a Teremtés szépségének, azaz az Életnek. És ezt erősítik meg a most beáradó energiák is.

Ráadásul mindannyian vágyunk örülni, boldognak lenni. Mégsem sikerül mindig, vagy nehezen sikerül.

Arra hívlak, hogy feküdjünk rá együtt az Univerzumból beáradó Öröm-Hullámra, és árasszunk szét öröm-energiát az életünkben, a Világban.

Ehhez segítségül összeszedtem egy kehelynyit az Öröm energiáját ébresztő hanganyagaim közül:

ÖRÖM-KEHELY Hanganyagok

2015. március 20-án este kezdem őket küldeni

Az Öröm-Kehelybe ezeket a hanganyagokat válogattam be:

Elengedés Kurzusom Víz Elemhez kapcsolódó hanganyaga – érzelmeink megtisztítása és a jóllétünket támogató érzelmek választása

MEGLEPETÉS-ÉV HanganyagokHárom hanganyag, mely segíti az  a 2015-ös év meglepetéseinek befogadását. Segít abban, hogy tervezz, de rugalmas legyél a terveid áramlásra bízásában. Segít abban, hogy a váratlan ne fenyegetést jelentsen számodra, hanem a pillanatból felnyíló váratlan ajándékokra való rácsodálkozást.

SZIGET-ZIKR Szertartás HanganyagaA zikr eredetileg azt jelenti, hogy “Istenre emlékezés”. A szufik az Iszlám misztikus ágát képviselik. A szufik a zikr-t erőteljes csoportos szertartássá változtatták. Nekem a zikr a szufi révülés, és engem mindig nagyon gyorsan a végtelenbe repít, és az maga az Istenivel való találkozás.

Ezen a szertartáson a szufi dalok, mozdulatok, hangok segítségével utazunk, ezúttal különböző népek, hagyományok SZIGETEIRE utaztunk el, és rögzítettük a sejtjeinkben azt a megélés, hogy a SZIGET, az ÉDENKERT velünk van, azaz a jó tud egyre tovább és tovább tágulni és élhető a mindennapokban. Ezt hívhatod a hanganyaggal is.

“Öröm Hordozói” Meditációk * Két éve júniusi TeliHoldnál gyönyörű energiák érkeztek a Vörös Tenger alatti Hathor Szentélyből, illetve az ahhoz kapcsolódó lemuriai, atlantiszi és dandarai templomokból, és ezek az energiák ébresztik, aktiválják ezen szentélyeknek a testünkben található lenyomatait, amelyek az öröm kapui bennünk. Ezen a folyamaton vezetnek végig a meditációs anyagok.

“ÖRÖM-SZERETET-FÉNY” KurzusA 21 nap alatt 7 örömre, 7 szeretetre és 7 fényre hangoló hanganyagot kapsz. A 21 nap alatt kapsz 11 olyan anyagot is, amely segít abban, hogy válaszd az öröm, szeretet és fény megélését a nehéz helyzetekben is.

“12 szálú DNS” Online Kurzus első két DNS szálhoz kapcsolódó hanganyaga, mely az első két DNS szálat hangolja át az öröm-alapú életre

Az Öröm-Kehely Hanganyagok kedvezményes díja 2500Ft, március 20-ig rendelheted őket.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Pontos címed:

*
Telefonszámod:

*