“És ünnepeltem én is, MáRá. Lelkemből ma sokkal zengőbben áradt ki a Lélekdal. A Lélek dallama, melyet azóta éneklek minden éjjel, hogy Lemúria a Forrás álmából testet öltött. Ma velem énekelt minden Őrző, aki valaha a Földi Édenkertben Lelket ébreszett, Lélekre emlékeztetett az éjjel csillagpalástja alatt. Ma velem ünnepelt minden Őrző, aki Lemúriáról szétrajzott és testet öltött más terekben és időkben a Fény Harcosaként vagy Papnőként. Velem ünnepeltek a Siwai Őrzők, az Amazighok, a Sivatag Harcosai és az Orákulum Papnői. Velem ünnepelt Lemúria egésze, Lélek-dallamra ringott a fű, ringtak a virágok és fák.

A növények Lelke mámorító illatban áradt ki, és utat talált az emberek álmába szerte a Világon.  Minden állat békében gyűlt össze, előbújtak a tündérek és manók, a delfinek a sziget körül öröm-táncot úsztak, és Angyali kórus éneke hullámzott felénk az Égből. A Szférák Zenéje ölelte Lemúriát, és ünneplésünk varázslatként ölelte át az álmokat, melyeket az alvó emberek különböző terekben és időkben álmodtak. Álmukban felébredetté váltak, átjárta őket Lemúria valósága és tudták, hogy ez a VALÓ, nem a földi lét szenvedés-illúziója, amit eddig álmodtak.” (Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

A regényemből idézek (Az Amazigh Hercegnő című regényemről további infóért ide kattints!)

MáRától, az egyik Lemúriai Őrzőtől, aki maga vált Lemúria Őrzői Emlékezetévé. MáRától, akit ismerünk Mária Magdalénaként abból az időből, amikor újra leszületett abba a valóságba, amit mi valóságként ismerünk.

Lemúria is VALÓSÁG, sokkal valóbb, mint a szenvedések illúzió-világa, amit az emberiség jó ideje teremt.

Az Őrzők Lemúria egyik Lélek-csoportja, őrizték a többiek éjszakai álmát, és ringatták őket Lélek-dalban, mely együtt rezgett az Univerzum szív-dalával, a Szférák Zenéjével. Saját Lelkük dalával emlékeztették a testet öltött lelkeket arra, hogy lehet Lélekből élni és abból teremteni Édenkertet.

Majd, amikor Lemúráról elindult a szétrajzás, mivel a Lelkek vágytak még többet tapasztalni, elindultak az Őrzők is. És belőlük születtek a Papnői és Fény-Harcosi Rendek.

Ahogy egyre vastagabb lett a felejtés fátyla lassan ezek a Rendek is tovatűntek a fizikaiból. De a Lélekből nem, mert ott emlékezés van.

Talán Őrző vagy te is?

Ha a fenti sorok megérintettek, ha a Lényed mélyéig hatoltak, ha a megtöltöttek aranyeső érzéssek, és lehet egy kicsit meg is sirattak, akkor nagy valószínűséggel igen.

Ha lényed minden egyes sejtjével érzed Lemúria valóságát, és azt, hogy élhetünk Lélekből földi Édenkertben, akkor nagy valószínűséggel igen.

Most itt az idő, hogy az Őrzők a helyükre álljanak.

Hallod-e a Lélekdalt, a hívást Lemúriától, Márától, Mária Magdalénától?

Készen vagy-e a helyedre állni?

Ha igen, talán segíthet ebben az, ami Magdalénától érkezik:

“Magdaléna Kelyhe Vagyok” Hanganyagok

magdalenakehely6

július 22-én veszem fel az első hanganyagot, 5 cikluson utazunk végig, minden ciklushoz 3 hanganyagot kapsz, háromhetente

“A Füleiddel Hallok” – az első ciklus, mely finomra hangolja belső hallásodat Magdaléna hangjára, üzeneteire

“A Szemeiddel Látok” – a második ciklus, mely finomra hangolja belső látásodat, a Lélek látására

“A Hangod Vagyok” – a harmadik ciklus, mely megnyit arra, hogy Magdaléna szólni tudjon általad

“Az Érintésed Vagyok” – a negyedik ciklus, mely megnyit arra, hogy Magdaléna érintsen rajtad keresztül

“A Jelenléted Vagyok” – az ötödik ciklus, mely megnyit arra, hogy Magdaléna töltse be a teret általad

Az öt ciklus részvételi díja 18000Ft. A részvételi díjat fizetheted ciklusonként is, ebben az esetben egy ciklus részvételi díja 4500Ft.

Jelentkezéshez ide kattints!