Születésnapi meglepik

Direktbe fordult a Plútó, Napfogyatkozás van, és Újhold. Ma, október 14-én. Jó erős EGYüttállás ajándékok az Univerzumtól a születésnapomra. Dupla Mérleg vagy, a Plútó amúgy is az aszcendensemmel áll EGYütt, úgyhogy a mai napra eső Égi események engem sok erővel töltöttek fel. Egy pár éve nektek is tervezek meglepetéseket a születésnapomon, ma reggelre megérkezett most is, hogy mi legyen az idei ajándék.

 

52 éves lettem, és amiért külön hálás vagyok az az, hogy semmilyen érzelmet nem indít el bennen ez a szám, nem érzem az idő ilyen múlását, hiszen az életem telve van Szívet és Lelket tápláló Szakrális Helyeken eltöltött gyönyörű pillanatokkal. Így Karimmel EGYütt nem a fizikai kor múlását, hanem a SZÉPSÉG folytonosságát éljük. És ezt kívánom mindannyiunknak! AZ ÉLET SZÉPSÉGÉNEK FOLYTONOSSÁGÁT!

Ebben támogatni fog az a két ajándék videó, mely a Kék Lótusz energiáját hozza ez az életedbe. Mindkettőt tavaly kaptuk az OroszlánKapu Portál energiájában, a Kék Lótusz Kertjében, és most szeretettel osztom meg őket veletek, hogy EGYütt táguljunk az ÉLET SZÉPSÉGÉNEK FOLYTONOSSÁGÁBAN <3

OroszlánKapu 2022, Kék Lótusz Kertje Karimmel

A videóért IDE KATTINTS!

OroszlánKapu 2022, Kék Lótusz Kertje Krisztával

A videóért IDE KATTINTS!

Az ingyenesen elérhető videók mellett szeretettel ajánlom a figyelmedbe azt a kurzusomat is, amely támogat abban, hogy tudatosan teremtsd a SZÉPSÉGBEN ÁRAMLÓ ÉLETEDET! Ezt a kurzust most születésnapi kedvezménnyel rendelheted meg 7 napon keresztül, október 22-ig:

„Új Valóságot Álmodok” – Teremtő Kurzus

21 + 1 ráadás hanganyag, azaz 22!!!

október 24-én küldöm ki a kurzus hananyagait

alombolvalosag1

A 21+1 nem túl hosszú hanganyag segítségével új alapokra helyezheted az Életedet. Mindegyik hanganyag egy választás. Választod velük azt, amit szeretnél <3

A hanganyagok abból a rengeteg saját tapasztalásból születnek, melyeket 2010 óta a tudatos teremtés terén szereztem.

 

A kurzus születésnapi kedvezményes díja az eredeti 21 000Ft helyett összesen csak 7000Ft! Ez a kedvezmény 7 napig érvényes (október 22-ig)!

 

MEGRENDELÉS:

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev:
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom