Ha jártál már Egyiptomban, akkor nem kerülhetted el a szkarabeusszal való találkozást, melyet afféle szerencse-hozó amulettként a legtöbb üzletben a kezedbe nyomnak. Nekem is van a táskámban legalább egy. Persze az ősi Egyiptomban ennek a szimbólumnak mélyebb jelentéstartalma volt, és most, a tiszta Atlantiszi energiák erősödésével fénylik fel előttem a szkarabeusz által hordozott energia-minőség.

A szkarabeusz kevésbé tetszetős nevén a ganajtúró bogár, aki trágyagalacsint görgetve maga előtt közlekedik. Különlegessége ennek a bogárnak, hogy tájékozódásában a Tejút az iránytűje, azaz a csillagok fénye vezeti az útját.

A szkarabeuszt az ősi Egyiptomban a hajnalban felkelő naphoz kapcsolták, így a scarab1transzformáció és fényes újjászületés szimbóluma.

Mióta a Lélek megmutatta az Atlantiszi Fényén ébredésének idejét tudom, hogy a szkarabeusz kíséri azokat, akiknek energiáját magammal viszem az atlantiszi csatornázásra júniusi ÚjHoldnál. De az, hogy mit is ad nekünk valójában a szkarabeusz energia csak két napja érkezett meg hozzám.

A szkarabeusz-energia pontosan azt teszi, amit maga a bogár, tisztító energiaként halad végig a lényünkön és az életünkön, maga előtt görgetett galacsinjában összegyűjti mindazt a szennyet, ami beárnyékolja a magunkban hordozott Fény ragyogását. A szkarabeusz-energiát a Tejút fénye, azaz a Lélek fénye vezeti, a szkarabeusz életünkön való végighaladása minket is a Tejút, az Lélek-energia irányítására hangol.

Így persze minden érthetővé válik, az is, hogy miért helyeztek a múmiák Lélek-magjához szkarabeuszt, így bízták a fizikaiból kilépőt a Lélek vezetésére.

Természetesen semmi sem véletlen, így az sem, hogy pont azok vonzódtak be a júniusi ÚjHoldas Atlantiszi Önmagam csatornázásra, akik megjelentek. Ők nagy mértékben hordozzák ezt a szkarabeusz-minőséget, és most kiemelten fontos számukra, hogy megnyissák magukat a szkarabeusz tisztító energiájának, hogy aztán ezt az energiát tovább is adhassák.

Természetesen az aktiválódó energia-minőségek univerzálisak, és nem csak egy kiválasztott rétegnek szólnak.

Ez az egész kiválasztottság illúzió szerencsére úgyis visszasimul lassan a semmibe, hiszen pont ez az Új Föld egyik alap energiája. Nincsen kiválasztottság, illetve mindannyian kiválasztottak vagyunk valamilyen feladatra a Teremtés szépséges mintázatában. A feladatok mások, mint ahogyan mi is másképpen képviseljük az EGY LÉLEK végtelenjét a ránk jellemző, rajtunk keresztül testet öltött lélek-eszencián keresztül. De egyik feladat sem fontosabb a másiknál, mindegyik szükséges ahhoz, hogy a Teremtés szövete megfényesedjék.

Így a szkarabeusz-energia is szól mindannyiunknak és segít mindannyiunknak. Gyönyörű atlantiszi erők ébredése kezdődött a májusi ÚjHolddal, amelyet “Az Ötödik Angyal” meditációk nagyon szépen át is hoznak. A változás halad tovább a szkarabeusz-energia életünkön való áthaladásával. TeliHoldnál érzékelem ennek az energia-minőségnek első rajtunk keresztül való hullámzását, így TeliHoldnál fogom elkészíteni az ehhez az energiához kapcsolódó hanganyagokat:

SZKARABEUSZ Meditációk

Nem tudom még hány hanganyag fog átjönni, mert ezt a TeliHold energiája fogja megmutatni. Az az egy biztos, hogy a hanganyagokban a szkarabeusz rezgéssel fogsz tudni kapcsolódni, amely segít a még jelenlévő mindenféle belső szennyeződésektől való megválásban, és az életed ösvényét Lélek-fény által vezetett “egyenesre” hangolja.

A SZKARABEUSZ Meditációk jelképes díja 1000Ft. A hanganyagokat május 24-ig tudod megrendelni, május 25-én készítem el őket, és május 26-án küldöm ki.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Pontos címed: *
Telefonszámod: *

Ha még nincsenek meg neked “Az Ötödik Angyal” Meditációk, akkor most azokat is megrendelheted kedvezményesen:

“Az Ötödik Angyal” Meditációk

Négy meditációs anyagot kaptam. Az első harmonikus ölelkezésbe rendezi benned az elemeket (levegő, víz, tűz, föld), így megnyitva benned a Teret az Ötödik Angyallal való találkozásra, és az oltárkőből áradó angyali szív-dal befogadására.

A második hanganyag abban segít, hogy ezt a szív-dalt, illetve a rezgéseid angyali oktávra emelkedettségével átrezgesd azokat az élethelyzeteidet, ahol érzed, hogy az elméd irányít még, és nem a szíved.

A harmadik hanganyag abban segít, hogy a Szerelmes Társaddal közösen utazzatok el az oltárkőhöz és beengedjétek a angyali szív-dal transzformáló rezgését a kapcsolódásotokba. Figyelem! Ide csak azt viheted magaddal, akivel már nyíltan kimondtátok egymás felé, hogy ti egy pár vagytok. Ha ez még nem történt meg, akkor magadat és a Szerelmet tudod elvinni ebbe az élménybe.

Született egy rövidebb, negyedik hanganyag is, amely abban segít, hogy a testedet visszasegítsd a szív-dallal az egész-ség állapotába.

“Az Ötödik Angyal” Meditációk jelképes díja 1000Ft. A hanganyagokat május 24-ig tudod megrendelni és május 26-án küldöm ki őket.

“Az Ötödik Angyal” Meditációkról további részletekért ide kattints!

A megrendeléshez pedig töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Pontos címed: *
Telefonszámod: *