Erőteljes Szíriuszi üzenetre ébredtem ma reggel. Álomban érkezett. Múlt vasárnap reggel jártam a Gizai piramisoknál és a Szfinxnél, ahol szintén erőteljes Szíriuszi energiák voltak jelen. Az ott megjelent kék fény mélyen átjárt és teret nyitott bennem arra, hogy Szíriusz fénye alakítson, és áradjon rajtam keresztül is.

Az álmomban egy barátnőmmel találkoztam, aki éppen felolvasta nekem az egyik ország vezetőjének beszédét. A beszéd egy igazságtalan történésről szólt, egy másik nép leigázásáról. De volt benne egyetlen mondat, mely arról szólt, hogy ÚJ NAP SZÜLETIK. Próbáltam felhívni a barátnőm figyelmét erre a mondatra, arra, hogy Szíriusz Kék Napja újra aktív számunkra.

Majd felébredtem, és teljesen értettem az álom üzenetét. Tudtam, hogy Szíriusz kék lényei üzentek, azok akik annak idején az Ősi Egyiptom civilizációját is megalapították és a Földre hozták azt a tudatosságot, amit Kemet gyermekei hosszú időn át őriztek.

Azt üzenték, hogy számíthatunk még mindenféle hatalmi visszaélésekre és igazságtalanságokra, de mindennél fontosabb, hogy tudatosságunkat megtartsuk annak bizonyosságában, hogy az Új Föld születése történik, rengeteg változás van és lesz, és ehhez sok segítséget kapunk.

ÚJ NAP – azaz a régi nap, melyről Ősi Egyiptomban mindig is tudtak, a Nap mögötti Nap, Szíriusz. A Nap, mely táplálja az életet fizikai formájában, és  Nap mögötti Nap, a Szíriusz, mely táplálja az életet, annak finomenergia megnyilvánulásában. Táplálja a Lelket.

Válasszuk a kapcsolódást a Szíriuszi Kék Nappal, engedjük, hogy tudatosságunkat táplálja, tágítsa, emelje a rezgéseinket, mert így tud belőlünk az a fizikaiság testet ölteni, melyet nevezhetünk ÚJ FÖLDNEK is.

A Gizai fennsíkon tett látogatásomnál kaptam ehhez egy egyszerű, de erőteljes gyakorlatot is a Szfinxnél, ezt megtalálod az alábbi videóban:

A Szíriuszi kék energiával kapcsolódni fogunk az idei egyiptomi szakrális utakon, persze legerőteljesebben októberben, amikor a Nagy Piramis mindhárom kamráját felkeressük:

Az Alkimista – Szakrális Utazás EGYIPTOMBAN

2018. október 19-31.

Transzformáló, nagy tisztulásokat hozó és nagy erőket feszabadító út, melynek során végigjárjuk külön időben a Nagy Piramis három beavató termét, illetve utazunk az Akhenaten vonal energiájával és arany-rezgésével.

KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad 365 000Ft heyett 340 000Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik február végéig a részvételi díj felének (170000Ft) befizetésével)

Részletekért ide kattints!

—–

4 FŐ JELENTKEZHET MÉG!

Lefátyolozott Ízisz – Csoportos Lélek-Utazás Egyiptom földjén

2018. április 10-17.

hosszabbítás a tengerparton április 17-20.

Ajánlom ezt az utat, ha szeretnéd, hogy  a Lelked hangja megerősödjön az életedben, és ezáltal hétköznapjaid nyíljanak a varázslatnak. Minden résztvevőnek lesz az úton egy személyes folyamata is az őt kiválasztó templomban. Ezt a folyamatot a csoport egésze támogatja.

KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad 225 000Ft heyett 205 000Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik január végéig a részvételi díj felének (102500Ft) befizetésével)

Részletekért ide kattints!