Tíz napja a mellkasom megnyílását érzékelem. Szó szerint. Mintha eltűntek volna a csontjaim, és csak egy nyitott és tág tér maradt volna, amelyből árad a szívcsakra szeretet-energiája. Árad ismerősök és idegenek felé. Árad azok felé, akiket nagyon szeretek és azok felé, akikkel nem nagyon tudok mit kezdeni.

Árad azok felé is, akik kifejezett rossz-szándékkal közelítenek felém, és simogatja, gyógyítja bennük a sebzettséget, ami ezt a szándékot előhívja belőlük. A belőlem áradó szeretet öleli át hálával az életemben jelen lévő szeretetcsomag1összes jót, szépet, boldogságosat és örömtelit. És ellenállás helyett szeretet simogatja mindazt, ami kevésbé jóleső, így azok megpihennek a szeretet melegében és változni kezdnek.

Gyakran bennem csengenek Marianne Williamson szavai, melyek elindítottak azon az egyszerű úton, ami a szeretet energiájának választása:

„Minden negativitás a félelemből születik…De nincsen olyan félelem, amit a szeretet ne oldana fel…Ha szeretnénk kilépni a félelemből, akkor a megoldás nem a harc, hanem az, hogy kicseréljük szeretetre.” (Marianne Williamson, Visszatérés a szeretethez)

Egyszerű út, mert mindenféle kacskaringók helyett elég egyszerűen kinyitni a szívet és kiárasztani a szeretetet. És nem egyszerű, mert az ego által uralt elme nagy tiltakozásban van ezzel, illetve jó hosszú ideje nem is erre a hozzáállásra edzi magát az emberiség. Nekem sem sikerül mindig, sőt vannak olyan esetek, amikor jó hosszan kell gyakorolnom a szeretetbe való visszakerülést. De a gyakorlás egyre könnyebbé teszi ezt az utat, és az ezen választásból születő csodák és az életem egyre szebbé változása pedig megérik az erőfeszítéseket.

Online kurzusaimból összeállítottam most egy Szeretet-Csomagot, mellyel te is gyakorolhatod ezen csodákkal kirakott út választását, és amelyet január 28-ig kedvezményes áron rendelhetsz meg:

SZERETET-CSOMAG

egy kurzus önmagad elfogadásáért és szeretetéért + egy kurzus a kapcsolataid szeretetbe emeléséért + egy kurzus olyan gyakorlati meditációkkal, amelyekkel bármikor visszakerülhetsz a szeretet állapotába

az anyagokat február elsején kezdem küldeni

a csomag az alábbi három kurzust tartalmazza:

„Szeresd Önmagad és mindegy…” Online Kurzus

3 hét * 3 tanítás * 3 gyakorlat * 3 hanganyag * 21 napi megerősítés

„Csak úgy szabadulhatunk meg a szeretetlenségtől, ha elkezdjük felismerni saját értékünket. Ha önmagunkat értékesnek tartjuk, akkor mások is felismerik az étékeinket…Akkor érezzük mások szeretetét, ha magunkat szeretjük.” (Chuck Spezzano)

—-

Gyógyítsd meg a Kapcsolatot!

9 hét * 3 hanganyag ­* 9 tanítás * 9 gyakorlat

 Csak rajtunk múlik, hogy a kapcsolatainkban a Mennyországot vagy a Poklot tapasztaljuk. Minden félelemből fakadó reakciónk egyre több szétválasztottságot hoz létre, és egyre több fájdalmat élünk át. Minden kapcsolódásban elég az egyik fél szeretet melletti döntése ahhoz, hogy a kapcsolat változni kezdjen.

A kurzus ezeket a témákat érinti: elfogadó, megengedő és támogató szeretet gyakorlása * megbocsátás és a szíved meggyógyítása * a másokkal szembeni bizalomba lépés * mit tegyél támadások és érzelmi zsarolások esetén * hogyan maradj meg a szeretet állapotában

Visszatérés a Szeretetbe – 11 általam kipróbált és használt meditációs gyakorlat a szeretetben való megpihenésre

A “Szeresd Önmagad és Mindegy…” Kurzus ára 6600Ft, a “Gyógyítsd meg a kapcsolatot” Kurzus ára 11100Ft, a “Visszatérés a Szeretetbe” Kurzus díja 3300Ft.

Ha három kurzust a Szeretet-Csomagban most kedvezményes 9900Ft-os áron rendelheted meg az eredeti 21000Ft helyett, ha január 28-ig bejelentkezel és átutalod a részvételi díjat!

A kurzusok külön-külön kedvezményes részvételi díja január 28-ig: “Szeresd Önmagad és Mindegy…” Kurzus 3700Ft,  “Gyógyítsd meg a kapcsolatot” Kurzus 6300Ft, “Visszatérés a Szeretetbe” Kurzus  1800Ft.

A kurzusokról részletekért kattints a kurzus nevére: “Szeresd Önmagad és Mindegy…” Kurzus, “Gyógyítsd meg a kapcsolatot” Kurzus“Visszatérés a Szeretetbe” Kurzus 

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Pontos címed: *
Telefonszámod: *
Melyik kurzusokat kéred (Szeretet-Csomag, “Szeresd Önmagad”, “Gyógyítsd meg a Kapcsolatot”, “Visszatérés a Szeretetbe”): *