Nem tudok aludni, mert annyira telve vagyok a szépséggel, ami körbevesz és a szeretettel, ami ömlik felém mindenhonnan. Hosszú ideig kerestem, harcoltam, elégedetlenkedtem, majd lassan az élethez való hozzáállásom változni kezdett, és most már tudom, hogy ennyire egyszerű: Szeresd az életed és az visszaszeret Téged!

Emlékszem még arra a régi Krisztára, aki a hogy vagy kérdésre csak így tudott válaszolni: Jól, de…És következett valami, amit éppen akkor nem tudtam jónak ítélni és ezért lehetett rajta sokat rágódni.

Ismerős? A jó hír az, hogy mindez lehet másképpen. És a másképp nem szerencse kérdése.

Ma a „Hogy vagy” kérdésre, már csak úgy tudok válaszolni, hogy „nagyon jól”. Az életem ölel és simogat engem. Minden pillanatom telis tele van csodákkal.

A munkám a szerelmem és a szenvedélyem, emberekkel utazni egyenként és csoportban a Lélek gyönyörű hullámain, megtanítani őket arra, hogy lehet boldognak lenni. Mi lehet ennél szebb és simogatóbb? Engedni magamon átfolyni a Lélekből előbukkanó gyönyörű erőket, megérinteni velük a koronacsakrát és látni, hogy az, aki az előbb még sírt megnyugszik, az arca kisimul és kinyílik a Lénye szépsége. Lesimogatni valakiről azt a mélységes mély bűntudattal teli titkot, amit három éve cipel, és a gyógyítás után ismét tud enni, mert a gyomra már elbírja az ételt. Nem tudom elégszer megköszönni az EGYnek ezt a gyönyörű, áldott létet.

És ez az áldott, gyönyörű lét bomlik ki minden pillanatban. Amikor végig megyek az utcán, és körém gyűlik az utca népe, örülnek, mert három hét után újra látnak, és amikor a sarki taxis nekem akarja adni a teáját. Vagy amikor megnyugszom abban, hogy csak pénteken tudok fodrászhoz menni, de a recepciós lány észreveszi a nevem a könyvben, és visszahív, hogy csinált nekem helyet csütörtök délutánra, pont úgy, ahogy szerettem volna. Amikor elmerülök abban, hogy a fodrász finom ujjai orgazmikus élménnyel ajándékozzák meg a hajamat és a fejbőrömet, miközben a legszebb mosollyal beszél rá a kávés-fiú arra, hogy hadd hozzon süteményt is a fahéjas capuccino mellé, rábólintok, és az egy süteményből rögtön kettő lesz. Vagy amikor Edit a gyógyításra egy lila ruhás tündérkével érkezik, aki azóta már a kairói nappalimat áldja meg a halványlila bájával. Vagy amikor két hónap után arra érkezem Budapestre, hogy Emő szerető kezei angyalkákat hagytak az ágyamon.

Bárhová megyek, mindenki örül nekem, az életem minden pillanata teli van gyönyörű összetalálkozásokkal Tündérországban élek, és a varázslat folyamatosan növekszik.

Szerencsés lennék? Igen, az vagyok. De az a jó hír, hogy Te is az vagy, csak döntened kell mellette. A szeretet hozta el nekem a szerencsét. A szeretet nyitotta meg bennem a kaput a csodákra.

Szeretni kezdtem a vágyaimat, szeretni kezdtem magamat, szeretni kezdtem a testemet, a pénzügyeimet, a másik nemet, szeretni kezdtem az életemet, még azt is szeretni kezdtem, ami elment belőle, és megtörtént a CSODA: AZ ÉLETEM SZERET ENGEM. Az életem minden egyes szeletkéjében, pillanatában a szeretettel találkozom.

Persze valójában soha nem létezett semmi más. És csak szeretnem kellett, azaz azzá válnom, amit tapasztalni szeretnék és az egyre erősebben itatja az életem. Hálás vagyok. Elhamdulillah – még a bejárati ajtóm új behúzó gombján is ez van, „hála és köszönet” Istennek, mert nem lehet elég hálásnak lenni a teremtett világ végtelen szépségéért.

Online kurzusaim abban segítenek, hogy harmóniába hozd életed különböző területeit, de valójában mindegyik abban segít, hogy magadévá tegyél egy élethez való teljesen új hozzáállást. Szeretettel teli hozzáállást, amiből kibomlik a bőség, a szépség, a karcsúság, vagy teltség…mindaz, amire vágysz. Az az ajándékom neked, hogy most három online kurzusomat is megrendelheted kedvezményes áron! Az ARANY CSOMAGOT, mely lehetővé teszi, hogy végigkísérjem a folyamatodat és személyre szabottan támogassalak, most az ALAP CSOMAG árán rendelheted meg! A kurzusok március 4-én indulnak, a kedvezményes lehetőség igénybevételéhez csak annyit kell tenned, hogy február 26-ig bejelentkezel:

ONLINE TESTSÚLYSZABÁLYZÓ TEREMTŐ KURZUS

indul: március 4-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ARANY CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * egy meditációs hanganyag * 7 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után, negyedórás skype konzultáció, vagy emailes formában)) most 18800Ft helyett az ALAP CSOMAG 8800Ft-os árán vásárolhatod meg, ha február 26-ig bejelentkezel!

 A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/online-testsulyszabalyzo-teremto-kurzus/

ONLINE PÉNZ-VONZÓ BŐSÉG-KURZUS

indul: március 4-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ARANY CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag * 7 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után, negyedórás skype konzultáció, vagy emailes formában)) most 18800Ft helyett az ALAP CSOMAG 8800Ft-os árán vásárolhatod meg, ha február 26-ig bejelentkezel!

 A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/onlinepenzvonzo/

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával

öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: március 4-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ARANY CSOMAGOT (5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat * 5 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után, negyedórás skype konzultáció, vagy emailes formában)) most 14100Ft helyett az ALAP CSOMAG 6600Ft-os árán vásárolhatod meg, ha február 26-ig bejelentkezel!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/elengedes-kurzus/

És ott van a legnagyobb csoda, a SZERELEM. Pár napja az kérdeztem a kanapémon ülő, párjára panaszkodó férfitól, hogy „Szereted?” Mire azt felelte, hogy „Jó barátok.” És én újra megkérdeztem „De szereted szerelemmel?” Nézett rám, tanácstalanul. És én arról beszéltem neki, hogy hiszen tudja milyen a szerelem, azt nem lehet eltéveszteni.

Tudod milyen a szerelem? Emlékszel? Hogy nincsen társ, akivel átérezhetnéd? Éppen elment? Vagy már régóta nincsen? Nem baj! Szeress bele a szerelembe és megjön a társ, akivel együtt élvezheted?

Tudod milyen a SZERELEM? Mint ez a dal:

Óh, igen! Pont ez a SZERELEM érzése. Feloldódni abban, ahogy a felhő ölelkezik az éggel, ahogy a szél cirógatja a fák leveleit, ahogy a csillagok szerelmes szerenádot dalolnak a hold fényének. Megtelni szerelmes lánggal, és ölelni az életet tárt karokkal, majd megpihenni annak karjában, aki megérkezik, hogy mindezt veled élje át.

Ha vágyod a nyitott szívet és a szerelmes átéléseket, akkor gyere és tarts velem! Gyere és táncoljunk együtt a szerelem lángjai között! Miért élnél szerelem nélkül, amikor annyira szebb vele az élet! Online Szerelem-Vonzó Kurzusomat most kedvezményes áron rendelheted meg. Ha már részt vettél a kurzuson, de szeretnéd tovább tágítani a szerelemben létezés képességét, akkor megrendelheted most külön a 8×7 napi megerősítést!:

ONLINE SZERELEM-VONZÓ KURZUS

indul: március 22-én, ÚjHoldnál

ALAP CSOMAG:  8 hét  * 1 meditációs hanganyag * 8 tanítás * 8 gyakorlat, hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a szerelmet

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja: 8800Ft. AJÁNDÉK! Az alap-csomagot, most azon az áron rendelheted meg, amit 3000Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy részvételi szándékodat február 14-ig!

A személyes kísérést és tanácsokat biztosító EZÜST és ARANY csomagokat most szintén kedvezményes áron rendelheted meg, ha van skype elérhetőséged!

ÚJ! Az alap-csomagot kiegészítő, új 8×7 napi megerősít kedvezményes (2600Ft) áron rendelheted meg!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/online-szerelem-vonzo-kurzus/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta