Kaptam egy levelet Gabitól azzal a kéréssel, hogy írjak a teremtő energiáknak a szerelemben való működtetéséről. Idézek: “Például egy  párkapcsolat szétválása után van aki úgy gondolja, hogy mivel ő teremtő, megteremtheti az elment kedvest (hiszen ő csak bábu az ő életében, hiszen minden illúzió), vagy pedig gondolhatja azt, hogy igen, megteremthet, de csak ami minden fél legfőbb javát szolgálja, vagyis ha meg volt a szeretet, akkor lehet, hogy visszajön az illető, ha nem volt meg a szeretet (ego volt), akkor pedig másfelé vezeti az útját.”

Szívesen leírom erről a saját tapasztalataimat és azt, hogy melyik út hová vitt.

Az előző kapcsolatom három évig hullámzott az együtt vagy külön között. Én az együttet akartam, a volt párom, meg újra és újra a külön mellett tette le a voksát, amikor szívből elengedtem, viszont állandóan visszakozott, és tovább folytattuk. Aztán eljött a pillanat, amikor az ő döntéséből mégsem folytattuk tovább. De továbbra is folytatódott a se veled-se nélküled vívódás még három évig. Én azt éreztem, hogy a szeretet-szerelem-szálak még mindig ott vannak kettőnk között, és szerettem volna újra együtt lenni, és hittem is abban, hogy ezt megteremthetem. Ő meg állította, hogy ez nem így van, de mégsem tudott tőlem elszakadni, miközben próbálta az egészet az én nyakamba varrni.

Hittem abban, hogy mi összetartozunk, de az élet mégis mást hozott. Ennek ellenére nekem nagyon jó volt az a szakítás utáni hároméves folyamat – szerelemteremtes2persze közben sokszor nem éreztem magam túl jól -, mert nagyon sok mindent megértettem közben, és megtanultam megnyitni a szívem a nehéz, és fájó helyzetekben is.

Aztán megérkezett a Kedves. Ebben a kapcsolatban is voltak nehézségek, de sokkal-sokkal harmonikusabb és örömtelibb volt, mint az előző (és ebben nagyon sokat segített az előző hároméves folyamat, mert ennek köszönhetően másképpen tudtam helyzetekre reagálni, mint az előző kapcsolatomban). Aztán egyszer csak a semmiből, váratlanul megérkezett a szakítás, ráadásul olyan egyiptomi “szó nélkül” módon.

Itt sokkal megengedőbb és elfogadóbb voltam, mint az előző szakításnál, és teljességgel, szívből rábíztam az Univerzumra, hogy új szerelmet küld nekem, vagy visszaküldi Őt. Nem szándékoztam ragaszkodni ahhoz, hogy csak Vele. De az Univerzum viszont oda vezetett, hogy fel kellett ismernem, hogy mi ketten EGYbe tartozunk. Azt is fel kellett ismernem, hogy Lélek-feladatom is ebben töretlenül hinni. Még akkor is, amikor a külvilág mást mutat. Lélek-feladatom követni azt, amit ezzel kapcsolatban látomásként, Lélek-üzenetként kapok, nem foglalkozva a külső megerősítsek hiányával. Nem volt könnyű folyamat, és nagyon sokszor elbizonytalanodtam, de végül a Lelkem követése elhozta az újra EGYüttet.

Az egyikhez ragaszkodtam, mégsem vagyunk együtt. A másikat készen voltam elengedni, de mégis mást kellett tennem, és ma a Férjem.

Akkor most melyik hozzáállás visz előre? Minden helyzet más, nem is lehet szerintem erre receptet adni. De a recepthez két kiinduló és nélkülözhetetlen alapanyagot igen:

Törekedj a szívet megnyitására! És saját magaddal foglalkozz, ne a másikat próbáld manipulálni!

Ez velem volt mindkét folyamatban. Persze, hogy szerettem volna EGYütt lenni, de végig a saját energiáim tisztításával, és saját rezgéseim emelésével foglalkoztam (ez persze mindig alakítja azt is, aki hozzánk kapcsolódik erős szállal).

A Férjem visszatérésére való várakozás utolsó szakaszában kaptam egy tisztító rituálét egy egyiptomi varázslóasszonytól. Persze, hogy szerettem volna újra egymás mellett tudni magunkat a fizikaiban, és a barátom, aki a varázslóasszonnyal találkozott erről is beszélt neki. De a rituálé összes eleme rólam, és az én félelmem elengedéséről szólt, nem pedig a másik félről. Érted?

Volt már, hogy megkerestek azzal, hogy mit csináljanak a másik féllel ahhoz, hogy újra együtt legyenek. Semmit. A másikkal soha ne csinálj semmit. Nyisd meg a saját szíved, tegyél saját magad szeretetbe való megérkezéséért, és az mindent átalakít. Vagy vele, vagy mással, de a szeretetbe és boldogságba érkezel akkor, amikor a szívedet választod.

Ha még nincsen jelen a szerelmes EGYütt az életedben, akkor ajánlom neked azokat a meditációkat, melyeket a szerelem vonzására csokorba válogattam:

SZERELEM-CSOKOR

Mit tartalmaz a Szerelem-Csokor:

Szerelem-Kehely * volt az életemnek egy olyan szakasza, amikor láthatatlan voltam, azt éltem, hogy senki sem vesz észre, ennek a meditációnak a negyven napon keresztül való gyakorlása segített abban, hogy újra megérezzem a belső szépségem, és magabiztosan ki tudjam azt árasztani

Szer-Elem * rövid elengedés meditáció, amely segít kilépni a különbségek figyeléséből és megérkeztet a szerelmes áramlásba

Rumi Szerelem-Folyam * majdnem egy órás áramlás a szerelem energiájában, Rumi szavain keresztül, én ezt a hanganyagot általában háttérkánt hallgattam, és egyszerűen engedtem, hogy vigyen és hasson rám

Megbocsátás meditáció * három részből álló meditáció, amely abban segít, hogy kilépj a másik nemmel kapcsolatos sérüléseidből, a negatív férfi/női képből, és teljes szívvel kinyílj afelé, hogy valóban létezik olyan férfi/nő, aki számodra tökéletes (ez a meditáció új)

Hála meditáció * abban segít, hogy a negatív kapcsolódási emlékek helyett megtöltsd magad hálával mindazért a szépségért, amivel a szerelem megajándékozott, az összes ajándékért, amit a szerelem adni tud (ez a meditáció új)

40 Nap Szerelemért * 40+ 1 szufi ihletettségű szerelem-életérzését ébresztő hanganyag, IDE KATTINTVA TALÁLSZ RÓLA RÉSZLETEKET

A SZERELEM-CSOKOR kedvezményes ára 3300Ft, ha május 21-ig megrendeled és megérkezik a befizetésed! (Az anyagokat június 5-én kezdem küldeni).

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!

Ha éppen szakítás után vagy, és nem látod, hogy mi lenne az az út, ami téged támogat. Vagy egyszerűen csak nincsen jelen a szerelmes társ az életedben, és szeretnéd, ha ez változna, akkor várlak Téged a Megengedés -Napokon. Saját Megengedés-állításom megmutatta számomra azt, hogy merre alakulna a Férjemmel való kapcsolatom, ha a megengedés állapotában lennék, és az utat is szépen kirajzolta:

MEGENGEDÉS NAP

 2013. május 18. (még 7  hely van)

vagy 2013. május 21. (még 3 hely van)

10:00-18:00

A napot meditációval kezdjük, amiben a megengedés állapotában való létezést gyakoroljuk. Majd „Megengedés-Állítás” módszerével egyenként megnézzük azt, hogy hogyan alakulnának a résztvevők elhozott élethelyzetei akkor, ha az életükben a megengedést választanák. Majd minden egyes állítás végén rögzítjük is a végeredményt, hogy az odavezető úton is támogasson minket.

A Megengedés Nap részvételi díja 13000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 10900Ft, ha május 10-ig bejelentkezel! (a nap létszáma maximum 9 fő)

JELENTKEZÉSHEZ ÉS RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!