Két csodaszép szertartás jelentkezett be arra az egy napra, amit ebben az évben még Magyarországon leszek. Mindkettő kapcsolódik a Dél-Francia Szakrális Úthoz, Íziszhez és Magdalénához. Szeretettel várlak ezen a két személyes találkozáson.

KOZMIKUS MÉH-ÁTHANGOLÁS Szertartás

2018. október 1. 16:00-18:00

MÉG 8 FŐ TUD JELENTKEZNI!

Női méh – FöldAnya – Lemúria – Ős-Anyaméh – Univerzum – Kozmikus Anyaméh. Egy mással analógok, összekapcsolódnak, EGYmásban léteznek.  A Női Méh kapu. Kapuja a Lélek Testet Öltésének. Kapuja a Fénynek, mely a Földön testet ölteni kíván. A Nő nemcsak a gyermekkel lesz Anya. Édesanyja annak, ami a Földi Világban testet ölt. A Női Méh képes olyan kozmikus kódokat átengedni, amelyek a fizikai világunk – saját és kollektív – sorsát befolyásolják. Ezen kódok beengedésére hangol át az a háromlépcsős szertartás. Utazunk a méh személyes terével, a méh és Földanya kapcsolódásával, és a Kozmikus Anyaméhre hangoltsággal.

A szertartás díja 6000Ft, jelentkezésedet a szabad helyek függvényében tudom elfogadni.

magdalanekozmosz1

MAGDALÉNA PORTÁL Szertartás

2018. október 1. 18:30-20:30

5 FŐ TUD MÉG JELENTKEZNI!

Ez a szertartás azon energiákból születik, amelyeket a MAGDALÉNA PORTÁL Szakrális úton átélünk Katár-Földön és Katalóniában. Ha nem volt lehetőséged velünk tartani akkor ez a szertartás egy lehetőség, hogy íly módon be tudd fogadni az út energiáit, hangolásait.

A szertartás díja 6000Ft, jelentkezésedet a szabad helyek függvényében tudom elfogadni.

KEDVEZMÉNY! A két szertartás együttes díja 10500Ft.

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, telefonszámod, KOZMIKUS MÉH-HANGOLÁS és/vagy MAGDALÉNA PORTÁL szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com