Évente egyszer Dandaraban Hathor Templomában ünneplések, szertartások közepette vízre bocsátották Hathor Istennő bárkáját az Istennő szobraival. Szertartások kísérték a bárka útját dél felé, Egyiptom népe ünnepléssel üdvözölte az Istennőt, aki Edfuba hajózott Isteni párjához, Hóruszhoz. Szertartásokkal és ünnepléssel várták Hathor bárkáját Edfuban, ahol templomából Hórusz szintén kihajózott, és a Nílus vizén fogadta szerelmesét Hathort.  Ezt követően az éjjelt az Isteni Pár szobrai együtt töltötték az Edfui Templom Szentélyében. Az Isteni Pár nászát további többhetes ünnepség sorozat követte, melyben Egyiptom népe különböző rítusokkal készült fel a Szépséges Ölelés éjjelére. Ekkor történt meg az emberek Szent Házassága Hathor és Hórusz színe előtt.

A május elsejére virradó éjjel a kelta Beltane, a Szerelem Ünnepe. Sok éve Egyiptomban töltöm már ezt az időt, de most úgy alakult, hogy a Római Szakrális Utazás miatt Budapesten leszek és várlak Téged egy szépséges Szerelem Szertartartásra.

A szertartás azért is különleges, mert sok éve nem tartottam már szertartás Pap/nő társakkal közösen. Viszont tavaly szeptemberben, a könyvem, Az Amazigh Hercegnő könyvbemutató szertartásán ismét, és nagyon jó volt belemerülni a közösen megtartott Tér erejébe. Akkor elhatároztuk, hogy szeretnénk még több EGYütt szőtt, tartott szertartást. Ilyen lesz az április 30-ai Szerelem Szertartás is.

A terem befogadóképessége limitált, érdemes időben jelentkezned:

SZÉPSÉGES ÖLELÉS Szertartása

2018. április 30. 18:30-21:30

hathorszenthazassag1

Várunk Téged – nőt, férfit, párokat, egyedülállókat – erre a szertartásra, melyben összekapcsolódunk az ÉvKör aktuális energiájával, a Szer-Elemmel. Elutazunk Edfu Szent Házasság Templomába, utazunk Hathor és Hórusz rezgésében, emelve önmagunkat oda, ahol megtörténik a SZÉPSÉGES ÖLELÉS, Lelkünk Valódiságának magunkhoz, magunkba ölelése. Innen, ebből a megszentelt állapotból fordulunk Lélek-Öleléssel a Párunk vagy leendő Párunk felé (függetlenül attól, hogy jelen van-e fizikailag, vagy sem).

A szertartás terét szövik és tartják: Veres Kriszta – Krisztel, Ónodi Renáta, Kiss Viktória, Frátrik Orsolya, Kiss Katalin, Máté Tímea – Mea, Rusznyák Zoltán, Kovács Gabriella

A szertartás kedvezményes részvételi díja 4500Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik április 27-ig.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *