Nagyboldogasszony napján üdvözöllek Téged azokkal a gyönyörű energiákkal, melyek ölelik a Föld terét. Olyan, mintha Mária a Föld egészét karjai ölelésében tartaná és ringatná, mint a gyermekét, ahogyan ringatta egykor Jézust.

A napokban már több gyógyításnál megjelent ez a kép: Mária, aki ringat. Ki-ringat minket az állandó elégedetlenségből önmagunkkal szemben, és ringato1bele-ringat önmagunk elfogadásába, szeretetébe és megtölt minket gyengédséggel önmagunk felé.

Segít abban is, hogy ne emésszük magunkat azon, hogy mások mit hogyan csinálnak, hanem egyszerűen rábízzuk őket is Mária ringatására, és az ebből születő békére. Mária Földet ringató energiájában a szabadság üzenete van benne, megélni szabadon a saját tapasztalásainkat és hagyni, hogy mások is ezt tegyék a saját tapasztalásaikkal. Ami persze nem jelenti azt, hogy nekünk viselni kell azt, amit ők tesznek, nyugodtan arrébb léphetünk, és miután Mária ringatására bíztuk őket, többé már a gondolataink sem kötnek bele minket a másik tapasztalásába.

Mária ringató anyai energiájával összekapcsolódni segítő hanganyag része lesz az Anyai Vonal Meditációknak (augusztus 22-én küldöm majd, ha korábban már megrendelted az Anyai Vonal többi meditációját, akkor 22-én megkapod ezt majd utólag), illetve a Mária-Híd Meditációknak is:

Anyai-Vonal Szertartás Hanganyaga

Az első négy  hanganyag abban segít, hogy  felismerd, hogy milyen ajándékot hoztatok édesanyáddal egymásnak. Segít az édesanyán keresztül magadhoz ölelni az anyai vonal és a Lemuriai anyaméh támogató erejét,  tudatosan átirányítja a figyelmedet arra a szépre és jóra, mellyel az édesanyád megajándékozott a közös életetek során, és segít összekapcsolódni Mária energiájával, amellyel megáldhatod az édesanyáddal való kapcsolatodat, és saját – már létező vagy jövendő – anyaságodat.

Ebbe csatlakozik most ötödikként a Mária-Ringatása Meditáció.

Megrendeléshez ide kattints!

MÁRIA-HÍD MEDITÁCIÓK

Két meditációs hanganyagot érzek születni jelen pillanatban, az egyik a Szent-Szajha szétválasztottság női, a másik a férfi sebzettségét simítja vissza Mária EGYségébe. (+ a Mária-Ringatása meditáció)

A híd augusztus 15-tel kezd épülni, és 21-én ér össze. A meditációkat ennek megfelelően 22-én küldöm majd ki. A híd épülése közben érdemes már erre a folyamatra hangolódni, és tudatosan nyílni felé. Ebben támogat az a személyre szóló mondat a Nag Hammadi tekercseknek nagy valószínűséggel Mária Magdalénától származó szövegéből, amellyel meditálva, lélegezve összesimulhatsz az erősödő energiákkal.

A meditációkat 22-én küldöm ki, a téged segítő Nag Hammadi mondatot pedig a részvételi díjad megérkezése után, azonnal. A hanganyagok díja 1000Ft.

Megrendeléshez ide kattints!

Pár napja az egyik gyógyítás után erről a ringató-elfogadó Anyai energiáról beszélgettünk a Lélek-Összekapcsolásra hozzám érkezettel. Nehézsége volt ezzel az energiával, mert – ahogy kifejezte – sosem találkozott még vele, a saját édesanyjától sem kapta ezt meg soha. És persze ennek megfelelően folyamatosan gyötri magát és elégedetlen önmagával.

Persze ez a “sosem kaptam meg ezt a saját édesanyámtól”  nagy valószínűséggel nem igaz. Bármennyire is terhelt az édesanyánkkal való kapcsolatunk biztos, hogy voltak benne olyan pillanatok, időszakok, amikor ezt a ringató-elfogadó energiát kaptuk tőle. Csak a kapcsolat terheltsége ezt elfedi előlünk és persze ez egész életünkre kihatással van.

Tehetünk azért, hogy aktívvá tegyük ezeket a ringató emlékeket, hogy ezt tegyünk a kacsolódásunk alapjává ilyen módon meggyógyítva azt, és ezzel engedve kisimulni életünk ide kapcsolódó szálait.

A NagyBoldogasszony (augusztus 15.) és KisAsszony (szeptember 8.) közötti időszak energiája különösen támogatja az anya-gyermek kapcsolatok gyógyulását, én pedig Lélek-Összekapcsolással tudlak Téged támogatni ebben:

Lélek-Összekapcsolás az Anya-Gyermek kapcsolat harmóniájáért

Ajánlom ezt akkor, ha terheltnek érzed az édesanyáddal való kapcsolatodat és változtatni szeretnél. Akkor, ha az édesanyád már nincsen jelen a fizikai szinten, és úgy érzed, hogy a ki nem oldott feszültségek továbbra is hatással vannak az életedre. Akkor, ha a saját gyermekeddel való viszonyodban nem érzed a saját anyaságodat örömtelinek és könnyednek.

Ezekből az időpontokból tudsz választani: augusztus 18.  19:15-20:15, 20:30-21:30 * augusztus 21.  19:15-20:15, 20:30-21:30 * augusztus 25. 19:15-20:15, 20:30-21:30 * augusztus 28.  19:15-20:15, 20:30-21:30

Jelentkezéshez küldd el a LÉLEK szót, a neved, skype címed, a választott időpontot és összeget: kriszta@vereskriszta.com