Kaptam egy emailt valakitől azzal a kérdéssel, hogy ugye nem gondolom komolyan, amikor leírom, hogy a pénz=szeretet, amikor a pénz a világunk rákfenéje. Egyet értek a kérdezővel, a pénz a világunk rákfenéje, és pont ezért gondolom azt, hogy ideje valósággá változtatnunk ezt: Pénz=Szeretet

A pénzhez – amely önmagában egy semleges energia – rengeteg negativitás kapcsolódik a világunkban. A pénz a hatalom forrása, aki birtokolja, az irányítja a többieket. És ennek megfelelően rengeteg szörnyűség kapcsolódik a megszerzéséhez és birtoklásához. A pénzhez hosszú ideje félelemmel viszonyulunk, és ezt tényleg rengeteg “rákos” mintázatot hozott létre a fizikai valóságunkban.

Nem találkoztam még olyan emberrel, akinek ne lenne szüksége pénzre, és ne akarna belőle bőséggel. De közben megvetjük a pénzt, félünk tőle, félünk attól, hogy minket is kapzsi szörnyeteggé változtat, és megfertőz. Egyszerre akarjuk, és taszítjuk. Így természetesen sosincs elég belőle, és ilyenkor még jobban félünk.

A pénz pusztán egy energia, az hogy az az energia milyen szinten rezeg csak rajtunk múlik. Erről eszembe jutnak a vallások például az Iszlám. Vannak olyanok, akik a Koránt olvasva öngyilkos merénylőkké és terroristákká tagassagbanválnak, míg vannak mások, mint például Rumi, vagy Ibn Al Arabi, akik megvilágosodnak. Akkor, most az Iszlám jó vagy rossz? Egyik sem, és mindkettő. Azon a tudatosságon múlik, amivel viszonyulunk hozzá. Éppen így igaz ez a pénzre is.

Félelem-alapú tudatossággal becsapjuk és kizsigereljük az embereket, megfosztva őket a pénztől, amit munkával kerestek és amiből otthont szerettek volna teremteni, ahogy ezt tették/teszik a bankok a kormánnyal szövetkezve. Szeretet-alapú tudatossággal a semmiből egy pillanat alatt kinőtte magát egy mozgalom, amelyben emberek plusz kávét, rétest, teát vásárolnak azoknak, akiknek nincsen erre pénzük. Az egyiktől hányni kell, a másik megdobogtatja a szívet olyan gyönyörű. Mindkét történetben ott a pénz, az eredmény mégis teljesen más, miért? Mert az egyik félelem, a másik szeretet alapú.

Minden nap döntünk, hogy melyikkel viszonyulunk a pénzhez. Félelemmel, vagy szeretettel. Elmondok erre egy példát, ami nemrég velem esett meg. Felmondtuk egy ingatlan bérlését. Évek óta béreljük, mindig pontosan ki lett fizetve a bérleti díj. Két hónap a felmondási idő. Amire a szerződés szerint nem kell fizetnünk, mert pont ennyi kaukció van letéve, és az a szerződé szerint lelakható. De a tulajdonos mégis azt találta ki, hogy fizessünk, és majd aztán elszámolunk a kaukcióval. Nem szeretnénk ezt így. Erre azt találta ki, hogy február hónapra nem kapott bérleti díjat. Kapott, megvannak róla a bizonylatok.

Nagyon fura volt figyelni, hogy mi mindent kitalál és milyen taszító energiák bukkannak elő. Aztán egyszer csak megértettem, hogy fél. Mert hirtelen kiesett egy biztos bevétel, amire évek óta számíthatott. És ez félelemmel tölti el, ezért mindenféle sehová sem vezető tettet hajt végre. Holott csak arra lenne szükség, hogy bízzon abban, hogy a jövő hoz gyorsan egy másik, talán még jobb bérlőt. Ahogy felismertem a benne működő mintázatot, el is múlt belőlem a viszolygás, amit kiváltottak belőlem a próbálkozásai, és tudtam neki szeretetet küldeni.És tudom, hogy a szeretet kinyitja az utat a bőségnek, mindkettőnknek, mindannyiunknak.

MA ÉJFÉLIG (május 3.) még kedvezménnyel rendelheted meg azokat a meditációkat, melyek neked is segítenek, hogy átalakítsd a pénzhez kapcsolódó viszonyodat:

„Pénz=Szeretet” – “Szeretet=Pénz” Online Kurzus 

 indul: 2013. május 10.

8 hanganyag, hogy a félelem helyett a szeretet kapcsold a pénzhez * 8 hanganyag, hogy bármilyen helyzetben a gondolkozás helyett a szeretetben való megpihenést és ezzel a bőséget válaszd

A kurzus részvételi díja 12 000Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3500Ft, ha május 3-ig bejelentkezel és átutalod a részvételi díjat!

További ajándékom számodra az, hogy a kurzus mellé ajándékba megkapod az Online Pénz-Vonzó Bőség-Kurzust is!

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!

És lehet, hogy azt gondolod, hogy vannak helyzetek, amikor nem lehet áthelyezkedni a szeretet állapotába, mert annyira nehéz a helyzet, és minden annyira kilátástalannak tűnik.

Valójában minden helyzetben képesek vagyunk más irányt adni a figyelmünknek, mint az, amitől félünk, amin aggódunk. Az persze igaz, hogy túl régóta nem ezt gyakoroljuk, és ezért amikor először magunkévá tesszük az új hozzáállást az nem azonnal könnyen.

De emlékszel, hogy a biciklizés is nehéznek tűnt akkor, amikor még csak tanultad? Lehet többször el is estél a biciklivel, és megütötted magad. De aztán újra kezdted, és egyszer csak teljesen természetessé vált számodra.

Ugyanígy megtanulhatod azt is, hogy hogyan add oda a figyelmed annak, amit teremteni szeretnél, ahelyett, hogy a nem-tetszőn sopánkodsz, és ezzel még többet vonzol magadhoz belőle:

FIGYELEM” Online Kurzus

2013. május 15.

5 hét * 5 tanítás a teremtő energiáid működtetéséről * 5×3 gyakorlat, a figyelmed irányítására és annak a kívánt irányban való megtartására

A Te részvételi díjad csak 2900Ft, ha MA ÉJFÉLIG (május 3-ig) bejelentkezel!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!