Ha néhány napja azt kezdted el tapasztalni, hogy mindenféle pénzzel kapcsolatos félelmek jelentek meg benned, akkor teljesen jó helyen jársz. Ez azt mutatja, hogy jól utaztál az elmúlt pár hónap energiáiban, sok mindent fellazítottál, ami negatív hiedelemként benned él és most egy ugrás előtt állsz. Készen állsz arra, hogy pénzzel kapcsolatos viszonyodat egy új szintre emeld.

Az, amit most tapasztalsz hasonló a népmesék királyfiának utolsó próbájához. Az egód visszavetíti mindazt, amit fellazítottál, amire az aranyfolyo1elmúlt hónapokban ráláttál, amiket átalakítottál. Visszavetíti ebbe a pillanatba összesűrűsítve, ezért érzékelheted elég intenzívnek, olykor megbénítónak. És persze mindez illúzió, hiszen, ha egy kicsit is megállsz és az elmédből kipihenve nézel rá azonnal észreveszed, hogy ez a megbénító negatív-halmaz a jövőhöz kapcsolódik. Az pedig állandóan mozgásban van, bármi megtörténhet benne.

Nincsen semmi más dolgod, mint az, hogy kipihenj ebből az illúzióból, és belepihenj a pénz-energia végtelen áramlásába. Ez a kapu, melyen keresztül átlépsz a pénzzel kapcsolatos viszonyod másik szintjére, és learathatod az elmúlt hónapok transzformációs folyamatainak munkáját.

ÚjHoldnál küldöm ki azt a hanganyagot, amit én már pár napja gyakorlok, és ami segít neked a pillanatnyi pénz végességével, szűkösségével kapcsolatos illúzió-mintákból való kipihenésben, és a pénz-áramban való megpihenésben:

PÉNZ-FOLYÓ MEDITÁCIÓ

szeptember 24-én küldöm ki

Szándékosan pénz-folyó és nem bőség-folyó, mert jelen pillanatban nem általában a bőséggel kapcsolatos viszonyunk van porondon, hanem az emberiség pénzhez való viszonyának átírása. Ezt pontosan érzékelheted a világ-szerte zajló konfliktusokból, háborús törekvésekből, amelyek alapja a sokáig hatalmat gyakorlók pénz feletti kontroll elvesztéséhez kapcsolódó félelme. Ha azt figyeljük, hogy milyen őrület járja át a világot kicsinek érezhetjük magunkat, tehetetlennek, úgy tűnik, hogy semmit sem tehetünk a pusztítás megállítására. DE VALÓJÁBAN TEHETÜNK. Az, hogy egyéni szinten benne maradunk-e a pénz-végesség illúziójában, vagy kilépünk abból nemcsak a saját életünkre hat, hanem a világunkban zajló folyamatok összességére.

A meditáció hallgatását javaslom minden nap egészen TeliHoldig, hogy a növekvő Hold ereje duzzaszthassa ezt a pénzzel való bizalomban való megpihenés energiáját.

A meditáció kedvezményes díja 1300Ft. A meditációt szeptember 23-ig tudod megrendelni. A meditáció mellé ajándékba megkapod a Bőség Üzenetek a Völgyből csatornázott hanganyagokat, melyek segítettek az elmúlt hónapok pénzzel kapcsolatos oldásaiban.

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*