Létezett az emberiség történetében egy több, mint 5000 évig tartó időszak, amikor nem voltak háborúk, erőszak, nem létezett nemek közötti és szociális hierarchia. Ez volt az ŐsAnya ideje. A Kárpát-medence a szíve volt annak az Ősi Európának, mely így élt.

Erről sajnos nem tudunk elegen, mert a történelem (History, His Story) mást tanít. Az akadémikus megközelítés máig tagadja ezt az időszakot. De létezik egy HerStory, azaz egy női történelem, mely ránk maradt a szobrokban, rituális tárgyakban, mindennapok eszközeiben, és akinek a szeme nyitva látja ezt.

Egy szemet és szívet megnyitó Szakrális Zarándoklatra hívlak Budapesten:

ŐsAnya Zarándoklat Budapesten

2019. november 14. 09:00-13:00

Az V. kerületben találkozunk és egy rövid Lemúria-ébresztő szertartással kezdünk, majd utunkat a Nemzeti Múzeum egyik állandó kiállításán folytatjuk. Utazunk az ŐsAnyát szerető Őseink életében, hitvilágában, megismerkedünk ezen időszak női-istennői minőségeivel. Információt kap az elméd, és megerősítést, hogy ez az Édenkert nem pusztán Utópia, létezett. És a szobrokból, tárgyakból áradó rezgés átöleli a Lelkünk, erőt ad, hogy mindezt újra valósággá változtassuk. A délelőttöt a Dunánál zárjuk valóság-teremtő szertartással.

A zarándoklat részvételi díja 5 000Ft. Jelentkezésedet 50% előleg befizetésével tudom elfogadni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámodat és az ŐSANYA szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com

KEDVEZMÉNY! Az Illatok Temploma és a Magdaléna Megtestesítés Work-shopok együttes részvételi díja 47 000Ft 51 000Ft helyett. Az Illatok Temploma, a Magdaléna Megtestesítés Work-shopok és az ŐsAnya Zarándoklat együttes részvételi díja 50 000Ft 56 000Ft helyett.

A Magdaléna Megtestesítés Work-shopról információért IDE KATTINTS!

Az Illatok Temploma Work-shopról információért IDE KATTINTS!