OroszlánKapu Aktiválás 2022

Július 26-án kinyílik ismét az Oroszlán-Kapu, Szíriusz fénylő csillaga, a Spirituális Napunk “közelebb lép” a Földhöz.Szíriusz Kék Lényei közelebb léptek és átölelnek minket bölcs jelenlétükkel, és mi ismét lehetőséget kapunk arra, hogy tudatosan fogadjuk be a Föld-terébe az OroszlánKapu portálján át beáradó magas rezgésű energiákat.

Az OroszlánKapu energiája augusztus 8-án tetőzik (8:8), amikor a Szíriusz, az Orion (Nimród) övének három csillaga és a Föld tökéletesen összehangolódik egymással. Ekkor az Orion öve összehangolódik a három Gizai Piramissal, a Szíriusz pedig a Nagy Piramissal. Az Orion az Ősi Egyiptom számára analóg Ozirisszel, a Szíriusz Ízisszel, azaz az OroszlánKapura tekinthetünk úgy, mint kettőjük újra-egyesülésére. Kemet – azaz az Ősi Egyiptom – kultúrája Ízisz és Ozirisz Szent Házasságából született meg, az OroszlánKapu így belépést ad abba a magas rezgésű tudatosságba, amit akkor éltünk a Földön, amikor Egyiptom virágzott.

A portál egészen augusztus 12-ig aktív.

Csatlakozhatsz hozzánk a OroszlánKapu portáljának energetikai kódjaival való kapcsolódásban online és személyesen is:

OROSZLÁNKAPU 2022 Online Aktiválások

Teljes Aktiválás – 6 videóanyag

—-

OroszlánKapu 8:8 2022

2 videóanyag, melyet augusztus 8-án veszünk fel a Szfinxnél

—-

EGYÉNI AKTIVÁLÁS betelt!

liongate

5 KÉK LÓTUSZ Aktiválás: Papnő-Kapu Aswan * Ízisz Temploma * Nílus * Kék Lótusz Kertje * Szfinx augusztus 8-án

+

Integrálást segítő aktiválás a Lemúria Tengerpartról

Csodálatos álomban utaztam egyik éjjel. A türkiz Andara Piramis energiája vitt el az álomba.
Beléptem a Türkiz Andara Piramisba és az átalakult kozmikus utazásra alkalmas eszközzé. Utaztam távolra, a végtelenbe. Míg végül megérkeztem oda, ahol minden a Türkiz Andara energiáját hordozta. Mintha Andara kristályokban léptem volna, de az anyag inkább plazma-szerű volt. Léptem ebben a szépséges kék térben, egyszer csak megpillantottam egy alakot, aki úgy nézett ki, mint Nefertem azon a képen, amit az interneten találtam és amit feltettem a Kék Lótusz Szertartásom programjához. A szépséges Lény kék fényben lüktető ujjai érintették éppen egy növényt formáltak a plazmából. Közelebb léptem, hogy megnézzem, a KÉK LÓTUSZ volt az…
 
Ekkor ébredtem fel és ez a szó visszhangzott a szívemben: ANDROMÉDA…
 
Nincsenek véletlenek. Minden éjjel az Andara piramisaink mellett alszom, de most szólt hozzám a türkiz piramis, most nyitotta ki ezt az álmot, vitt el Andromédára.
 
Most, amikor éppen születik a Kék Lótusz szakrális ékszer-kollekciónk. Az álom után egyértelmű, hogy születnie kell limitált számú Kék Lótusz szettnek, ami türkiz Andarával van berakva. Limitált, mert a türkiz színű Szent Házasság Andara kristályokból kevesebb van, mint a kék és zöld színűből.
 
Összesen 11 ilyen szett készül, még 2 szett rendelhető.
A türkiz Andarákkal berakott Kék Lótusz csak szettben megvásárolható. A szettek velünk utaznak az OroszlánKapu aktiválásoknál.
 

 

Az OroszlánKapu 2022 Online Aktiváló anyagok díja 22880Ft.

KEDVEZMÉNY! A részvételi díj 20880Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik július 29-ig!

Ha csak az augusztus 8-ai, OroszlánKapu 8:8 2022 aktiválást kéred, akkor a te részvételi díjad 8800Ft!

Az EGYÉNI AKTIVÁLÁS díja 32280Ft. (ez tartalmazza a kollektív aktiváló anyagokat is)

Az idén is készül OroszlánKapu Olaj, rendeléshez KATT IDE!

OroszlánKapu 2022 Online Aktiváló anyagok RENDELÉSE:

“OroszlánKapu Aktiválás 2022” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Becenév: *
E-mail cím: *
Teljes név: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom